Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CNC Hómaró (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A barátaim sem értették soha, de egyik kedvenc magyar zenekarom a Persona Non Grata. A szigetvári bandát már az első, 1997-es Tibicsoki albumok óta bírom. Empirikus magyarázatom nincs, de hát az ízlésen nincs mit magyarázni, az adott. Miért kedves ez a nóta? NDK kismotorom sosem…..
CNC Hómaró (törölt) 2013.06.18 18:49:45
@GERI87:
Milyen minőségbeli problémákra gondolsz? A Simson általános, gyári minőségére? Az arra, amire kitalálták, pont jó. Ésszerű keretek között még többre is. A gányolás, meg a minősíthetetlen alkatrészek bármelyik motort megbízhatatlanná teszik. Legyen az Simson vagy Yamaha.

Azt nem értem, egyesek fejében miért veri le a Simson a biztosítékot? Miért fáj, ha valakinek megbízhatóan üzemel, és nem tud róla rosszat mondani? Miért feltételezik azt, hogy aki jót mond róla, az hazudik? Ja, hogy nekik már csak a lepukkantott, gányolt példányok jutottak, amihez nem volt elég hozzáértésük, hogy megcsinálják jóra? Hát, sajnálom, attól még nem azt kell cseszegetni, akinek sikerült.
Ja, nem szereltem még soha út szélén. Napi használatban van. És persze el merek vele merészkedni a városhatár táblánál messzebbre is. :) Nem írom le hány kilométeres túrákat lenyomunk néha, mert úgyis hazudok. :) Fagyizni szoktunk megállni, nem szerelni. :)
És igen, van nagy motorom is, nem az egyszál Simsonját védő 14 éves hülyegyerek vagyok. Olasz. (Tudom, fúj.)
Végre beköszöntött a jó idő – ami persze nem tartott túl sokáig –, így rászántam magam a Simson szétszedésére. Bár a motor állapotát már korábban felmértem, sőt, az alkatrészeket is megvettem hozzá, kicsit tartottam tőle, hogy kellemetlen meglepetés ér majd. Nem így…..