Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maczbal

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy elegáns óra sok esetben az üzleti élet fontos részét képezi, még a jelen korban is. Természetesen a megjelenés önmagában még nem fog sikeres vállalkozóvá vagy vezetővé tenni senkit, de adhat egy olyan önbizalmat, amellyel határozottabban tudunk fellépni egy adott tárgyalás…..
Valamint néhány ismert biciklimágus, és máris kész egy újabb videó, amit milliók néznek majd meg világszerte. Martyn Ashton MTB legenda és barátai, Chris Arkigg, Danny Macaskill egy vörös szarvkormányos, vékony kerekű géppel ugrálnak át árkon-bokron. A vörös gép egy…..
Maczbal 2013.12.11 20:43:26
@ossivert: Bullhornt pálya kerékpárokon láthatsz, régen sokat használták őket, vagy ami nagyon hasonlít hozzá, az időfutam/TT kormány, aminek csak előrenyúlása van, és nem ível felfele.
Daft Punk - Random Access Memories(Daft Life/Columbia)  A Daft Punk kihátrált, köszönik szépen, egy ideig nem kérnek újra belőle. Egy nagyívű hátraarccal magára hagyták a szörnyet, amelynek felhízlalásában a Homework óta tevékenyen részt vettek. Ha valaki a három hónappal…..