Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fantozzi

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a vasárnap, bütykölünk hát megint. Lassan rendszerré válik itt a TC-n a hétzáró rozsdába fejelés. Persze két hete történt mindaz, amit írok, elnézést, csak most jutottam el a billentyűzetig, de hát nem Forma-1-közvetítés ez, nincs itt szükség paliklászlói…..
Fantozzi 2009.03.14 15:02:35
Nagyon szeretem a W123 as sorozatot, volt belőle nekem is több darab 3 diesel és egy benzines
A biztonsági vitához szeretnék hozzászólni ezzel a videóval:
www.youtube.com/watch?v=k3ygYUYia9I
Ez azért elgondolkodtató
A klímához meg csak annyit hogy volt szerencsém Csikós úrral találkozni személyesen is (W115 adásvétellel kapcsolatban) Hát ő biztosan nem izzad 40 fokban sem -:)) Olyan 60 kg ra saccolom incl nagykabát
A magyar talaj kisugárzása sajnos nemcsak az őslakókra, de az ideérkező multicégekre is agyrohasztó hatással van. Réka szegény online fizetett volna elő egy magyar nyelvű Sanoma-magazinra, a külföldön élő édesanyjának karácsonyra. Ekkor derült ki, hogy a nemzetközi kiadónál…..
A Homárt minden alkalommal meleg bizsergés fogja el, amikor hepiendről hall. Legfrissebb szerencsés naiv ügyfelünk Labdacs, aki a melegebb éghajlatra vágyó VW poszt után mágikus módon kapott egy csereautót:Engedd meg, hogy tájékoztassalak a legújabb fejleményekről, annál is…..
Úgy tűnik sikeres volt a Vodafone nem korlátlan mobil 3G-s internetének reklámkampánya, mert szeptember óta nem tudják kiszolgálni előfizetőiket. Két sztorink is van már, az elsőben Júlia azon akad ki, hogy leginkább 0 sebességű internetére a "folyamatban vannak a…..