Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rage

2 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
de Sade márki Martinique 2010.01.21 19:59:00
Martinique is csak olyan, mint a többi. Süt a nap, kék a víz, giccses a naplemente, egy barna bőrű pincérlány rummal locsolgatja a torkom, gyanítom, némi baksisért a farkamra is jutna belőle. Ennek ellenére egyedül aludtam. Ma búvárkodtam és a szivárványszínű halak között…..
Barátommal több, mint három éve vagyunk együtt, de 2(!) éve nincs köztünk semmi "testiség"! Egyszerűen nem akar velem szexelni. . . amikor kezdeményezek vagy csak szeretgetni szeretném mindig elfordul, eltol magától és arra hivatkozik, hogy fáradt vagy olyan gyerekesen kezd…..
Alig egy hete jelent meg az új operációs rendszer, máris megközelítette piaci részesedésben elődjét, a Leopardot. Oké, nem a teljes hazai helyzetről adok most képet, ahhoz ugyanis normális piackutató cégekre lenne szükségünk, csak az Appleblog statisztikáira tudok hivatkozni,…..
rage 2009.09.07 06:26:21
@raklap: szokás szerint lejutottunk a meddő vitához, hogy melyik a jobb, szebb, f*szább. Évek óta mac-esként is azt mondom, hogy a windows 7 ritka szépen sikerült és amiket felsoroltál mind igaz. De elárulom ezt a szintet hozta már az OS X néhány éve. Szal okés, most beérte kb a windows 7, de nehogymár arról beszéljünk, hogy ezekután esélye sincs más oprendszernek csak mert a windows 7 is eljuttott arra a szintre, hogy már használható. :)
rage 2009.09.07 06:29:49
@Kazi: "Meg az, hogy egy 64 bitesnek hirdetett Mac OS X ala egy 32 bites kernel toltodik be. 2009-ben, nevetseges."

Az Apple pontosan leírja, hogy miért van ez így. Azért mert teljesen felesleges a 64 bites kernel ezeken a gépeken, mivel nincs akkora memória a vasakban. Amúgy snow leo-ban kiválaszthatod, hogy szeretnél-e 64 bites kernelt a gépedre, de elárulom semmilyen különbséget nem jelent. Hajszál pontosan ugyanúgy fog futni mint a 32 bites. Természetesen a sok memóriával megpakolt Mac Pro-kon és Xserve-eken alapból a 64bites kernel települ.
Ezekben a válságos időkben mi, magyarok nem engedhetjük meg magunknak, hogy lemaradjunk a nemzetközi élvonaltól. Úgy érezzük, a magunk részéről megtettük azt, amit meg kellett tenni. A filmet eFi barátommal együtt készítettük...
rage 2009.08.12 18:50:51
nem akarok felvágósnak látszani, de:
indafoto.hu/rage/image/18653-f28be1cf/637
ez volt az első kép az indafotóban az élesítés után pontosan a nevezett tesztelési célokból. a kép egy valódi tükörfúrógépet ábrázol, bár nem volt alkalmunk meggyőződni az árvíztűrő képességeiről.
Nem tudom, ki hogy van vele, de én mióta "felnőttem", egyre szétszórtabb lettem, egyre több mindent felejtek el. Ez sokszor vezetett ajtócsapkodáshoz: nem győzném felsorolni, hogy hány vita kezdődött úgy, hogy "Nem emlékszel, hogy mondtam, intézd el ezt is?",…..
w Szellem a gépben 2009.07.21 06:00:00
A hit hegyeket mozgat, és ha a hegy éppen a hit útjában áll, akkor annál rosszabb a hegynek. Nem a kereszténységről van szó, azon túl vagyunk. A hitet sokkal szélesebb értelemben értjük, ősibb, atavisztikus, elemi hiedelemről van szó, név szerint a kísértetről. A hazajáró…..
Az Appleinsider szerint jóval többet vesznek az új, 13,3 colos MacBook Próból, mint amire az Apple korábban számított. Az online bolt a megrendelés után ugyanis hét-tíz munkanapos várakozási idővel fenyeget, a Piper Jaffray elemzője, Gene Munster szerint ilyen hosszan még egyetlen…..
rage 2009.07.08 13:46:10
@f1: pedig én már megvettem
Egy webkamerát kaptunk kölcsön a Bigyóshoptól. Egy 3D webkamerát, amiről először nem is hittem el, hogy működni fog. Pedig... A használathoz telepíteni kell a kapott szoftver, majd beállítani a két kamerát. Felvesszük a piros-kék szemüveget és indulhat a móka. A kamerához öt…..
rage 2009.05.04 11:34:19
@gyurcsanytakarodj: ez nem linux disztró hanem OSX
rage 2009.05.04 11:35:15
@rage: és én tévedtem! ez Robi gépe és akkor ez egy ubuntu mégis!
Ma, szeptember 29-én, 23 óra után néhány órán keresztül a C-Travel és az Ongo szolgáltatásain karbantartási munkákat végzünk, emiatt a belépés és a regisztráció egy rövid ideig nem lesz elérhető. Az esetleges kellemetlenségekért elnézésteket kérjük. A karbantartás egy…..
Miért ne lehetne a kettőt egybeépíteni, minek itt bluetooth ami csak meríti az akksit, minek ide mindenféle zsinór. Van itt egybeépített zenelejátszó és fülhallgató, ami inkább fejhallgató, mert elég méretes. Slashgear ..
rage 2008.09.16 03:48:38
Új köntösbe öltöztettük az indapass és inda felületeket, amely követi az egyes szolgáltatásainkban már bevezetett arculatot. Igyekeztünk áttekinthetőbbé tenni a felületet, terveztünk egy ergonómikusabb beállítások oldalt is. Reméljük nektek is tetszeni fog!A hétvégi…..