Regisztráció Blogot indítok
Adatok
András Gráner

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A finn soros elnökség nem kegyelmez...
A Fidesznek az Európai Munkaügyi Hatóság létrehozása sem tetszik, mert féltik a nemzeti szuverenitásunkat. Az Európai Parlament igen nagy többsége viszont igennel szavazott erről, míg a fideszesek a nem gombot nyomták meg. A szakszervezetek sajnálatosnak tartják, hogy a kormányoldal megint…..
"A választás után természetesen elégtételt fogunk venni. Erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is." Orbán Viktor szavai ezek. Az ilyen típusú vezetők úgy működnek, hogy mindig egy soron következő vörös vonalat lépnek át -- és ha nincs ellenállás, vagy nem elég erős, jön a következő. Egyik vörös…..
    Gyors fogyás?!!!!Sok nő fejében megfordul a gondolat! GYORS FOGYÁS!!! A divatmodellek kinézete utáni hajsza során számtalan nő fogy le a felismerhetetlenségig. Legtöbbjük a drasztikus fogyást a tojássárgája segítségével éri el, amelynek hatékonysága bizonyított tény! Ha reggelire megeszel 2…..
András Gráner 2017.11.21 14:23:38
@őrültnő: Szerintem valamit félre értelmezett az írásban! A tojássárgáját nem ész nélkül kell fogyasztani. A napi adagja csupán alig pár darab, csupán csak annyi ami fedezi az éppen aktuális fenntartását a szervezetnek. Az ilyen fogyókúrákat a gyors súlyfelesleg estén alkalmazták és alkalmazzák a mai napig is. Az összes többi napi étkezést nem is alkalmazták, alkalmazzák. Csupán csak folyadék utánpótlást alkalmaztak, alkalmaznak. A napi adagot sem egyszerre fogyasztották el. Napi két tojás sárgájától még senki nem tudott elhízni, ha mást nem fogyasztott hozzá! TENGERPICI 2017.11.21.
Az orosz autokrata kicsikart egy konkrét időpontot a magyar kollégából. Orbán nyert néhány hónap haladékot, de nem tudta a választás utánra tolni Paks II építését. Ez a választási esélyeit is tönkreteheti. Vagy kockáztatja Putyin bosszúját...