Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mscee

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Jó szerencse, semmi más. Szép és   dicsőséges dolog a hazáért meghalni.  A halál még a menekülő férfit iseléri. Még szebb a hazáért élni.”   Az elmúlt években mindenki számára nyilvánvalóvá válhatott, hogy nagy a baj Magyarországon. Aki ezt nem látja, az…..
Fapál Orsolya vagyok. Anya és feleség. Az elmúlt öt évben nem szólaltam meg, de most elég volt! Hogy miért éppen most? A kérdés jogos. Eddig hittem, bíztam, meg voltam róla győződve, hogy férjem ártatlansága megerősítést nyer a bíróságon. A Törvényszék majd helyre…..
Úgy tűnik, a tavasz a kerekasztal-beszélgetések szezonja. Május 8-án a harmadik hasonló felkérésnek tettem eleget az elmúlt bő egy hónapban, de a Heti Válasz és a Századvég áprilisi konferenciájával ellentétben ezúttal nem a kormányoldal volt túlsúlyban, hanem kétharmados…..
mscee 2013.05.12 09:30:51
@Hell István: Veletek "közbeszédet" folytatni erősebb perverzió lenne,mint a Simon úr sokat idézett zsidókurvás "költeménye"..
mscee 2013.05.13 06:35:23
@Hell István: Igazad van.Szerintem ebben a Laci téved.Nincs (még?) itt az ideje a "frontbarátkozásnak",a "kozmopolita" oldalon a "veszettek" viszik a prímet,a belátóbb slomófélék még kisebbségben..És toleránsok nélkül toleranciáról beszélni korai.
mscee 2013.05.14 05:49:25
@Hell István: Jele van,hogy elvisz titeket az ördög.Már "választásmatematikailag".A nemzetiszocnak nagyobbak a tartalékai,mint a "ballibnek".Ahogy kinéz..
A napokban olvashattunk arról, hogy az ELTE Művészetelméleti és Médiakutatási Intézetének oktatóinak névtábláit felmatricázták nem túl barátságos és antiszemita tartalmú cimkékkel. Nyilván nem szép dolog, mondhatnánk felháborító, bár egy ilyenfajta antiszemita…..
Leslie Mandoki a Heti Válasznak adott interjújában azt állítja, a Magyarországgal kapcsolatban az elmúlt két évben megfogalmazott, szélsőségesen túlzó nemzetközi vádak mögött mindössze kilenc magyar közéleti szereplő áll. Ez kétségkívül túlzó leegyszerűsítésnek…..
A hazai közélet egyik legsajnálatosabb vonása az a döbbenetes kiszámíthatóság, amely az egyes politikai szereplők egy-egy ügyre adott reakcióit jellemzi. Amikor a múlt héten néhány interjúban – és ezen a blogon is – fölvetettem, hogy a nagyobb kulturális intézmények élére…..