Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laszlo.7703

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén hosszas tanácskozás után az eurozóna pénzügyminiszerei megállapodtak Ciprus mentőcsomagjában, így az ország 10 milliárd eurós forráshoz juthat, amiből konszolidálhatja a görögországi veszteségei miatt megrogyott bankrendszerét, és elkerülheti a májusra…..
laszlo.7703 2013.03.18 11:01:36
@is: +1
Publius Ki épít itt diktatúrát? 2013.01.18 09:40:21
Az elmúlt 22 év legnagyobb (nyilvánosságra került..) botránya van kibontakozóban, amennyiben igaznak bizonyulnak a Heti Válasz értesülései Portik Tamás és Laborc Sándor találkozóiról. Az információik szerint ugyanis ezek célja az volt, hogy - Szilvásy György akkori…..
laszlo.7703 2013.01.19 00:51:28
@vakapad: Kedves Vakapad. Emiatt a hozzaszolasod miatt be kellett hogy regisztraljak. Azota megtalaltam a hozaszolasod masodik reszet is , ugy tunik egy masik topichoz keszult ez a terjedelmesebb osszefoglalasa az elmult kozel husz evnek ami aztan olyan lejtore tette kicsiny orszagunkat,hogy en is kulfoldrol vagyok kenytelen irni ezen sorokat. Remiszto ahogyaz egeszet vegigolvassa az ember, leginkabb azert mert ebbol is latszik milyen palyan mozog egy egesz orszag sorsa es boldogulasa. Furcsa az is hogy erdemben senki nem is reagalt a kommentedre , pedig ilyenekre azert sokan ra szoktak ugrani. Az is baj persze hogy ezeket a legtobb embernek hiaba is probalnad elmagyarazni, sokan elinteznek egy kezlegyintessel,ahelyett hogy megprobalnak megerteni,neadjisten utananezni,mert az tul kemeny munka. Nehany reszletet en is helyere tettem korabban azokbol amit itt emlitettel, sokminderol viszont fogalmam sem volt,ezert erdekelne honnan tajekozodsz , mert magam is szeretek utananezni dolgoknak. Ja es barmennyire hiabavalo harcnak is tunik, ne add fel es probald masoknak is megvilagitani az osszefuggeseket,hatha egy picit atgondolnak ezt-azt az emberkek. Koszi