Adatok
Corvinburg
0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Sörbúvár
"Kérjük, fokozottan figyeljenek értékeikre!" - a Sörmegmaradás törvénye
2014.01.07 12:54:50
Ahogy többen leírtuk 3-4 év alatt a "Sörforradalom" eljutott egy olyan szintre, hogy a kisüzemi sörök tényezőkké váltak a magyar piacon és gasztronómiában egyaránt. Kicsit hosszabb lélegzettel, de megpróbáltam összeszedni, mit hozott és mit adhat a jelenlegi helyzet nekünk…..
Immár sztereotíp refrénként köszön vissza sokunk társaságában, hogy "bezzeg a cseh Kozel" vagy közvetlenebb barátainknál a "Kőbányai gyártású az milyen egy hígfos", ttitulussal illetik a Dreher gyár licenc-remekét. És folytathatnánk. Régóta piszkál a gondolat, hogy valóban…..
Corvinburg
2013.08.04 22:32:39
Nemrég adta ki a magyar "sörszentháromságot" (Heineken-Dreher-Borsodi) tömörítő Magyar Sörgyártók Szövetsége a 2012-es közleményét.
A sajtónak szóló PR-mézesmázból kiderül, hogy derék multijaink környezettudatosak, az elbocsájtások ellenére is rengeteg munkavállalót…..
FIGYELEM! AZ ALÁBBI ÍRÁSBAN - A BLOGÍRÓ SZERINT - SILÁNY MINŐSÉGŰ TERMÉKEKET ÉS A HOZZÁ KAPCSOLÓDÓ PIACI JELENSÉGET MUTATJUK BE! AMENNYIBEN SZERETNÉ MAGA ELDÖNTENI, HOGY MI A JÓ ÉS MI A ROSSZ, ÚGY:
DÖNTSÖN SAJÁT BELÁTÁSA SZERINT! vagy
VÉGEZZEN EL EGY SÖRBÍRÁLÓ…..
A pilisvörösvári Rotburgert és söreit régóta szeretem. Pilisszántóra látogatva, mindig megállunk, és veszünk pár palackkal a hangulatos kerthelyiség mélyén megbúvó söntésnél. Kezdetben csak a világos és a barna volt, aztán a szortimentbe felvették a szűretlent is. És a…..
Corvinburg
2013.01.18 20:00:14
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Most már tudom, hogy mint kereskedő a tudatosan rossz, olcsó minőséget "kézműves" sörként előállító, a piaci hullámot meglovagoló nyerészkedő kontárok, ügyeskedők táborához tartozom a fenti cikk alapján, elkezdtem szégyelni magam de én nem kívánok fenyegetni senkit. A kézműves jelzőt nem az Orgoványi, Er-pé, Rízmajer, Palóc, Mister...stb sörfőzdék találták ki. Mivel volt szerencsém egy pár hazai sörfőzdét meglátogatni még az új kézműves sörfőzdék megindulása előtt és után is mondhatnám nincs új a nap alatt, mindenki próbál megélni. Csak a recept más itt, más ott. Itthon azok az emberek kezdték el a sörkultúra felvirágoztatását akik terméket fejlesztettek, új söröket találtak ki, sörboltot, sörözőt nyitottak és kimerészkedtek a kereskedelembe. Ha nem élte volna túl a 90-es éveket a fentebb említett (+10,15) sörfőzde és a Dani nem kiálltja ki, hogy sörforradalom van, éljen a főzdefeszt, igyunk kézműves sört, lehet te is a tibicsoki és a kézműves csokiról értekezel a csokibúvár blogon. Nos, szeretném felhívni a figyelmedet én nem berzenkedek és mindenhol ahol kérik tőlem megadom a Gy.Zs, R.J....stb sörfőzdék telefonszámát, hogy más is képviselje a hazai sörfőzdéket az üzletben egy más szegmensben. Mivel szeretem nem csak a jó söröket és a különleges söröket is, normális embernek tekintem magam de tiszteletben tartom mások elmebetegségét, kereskedelmi felfogását mert különböző emberek vagyunk. Mindenki azt kapja amit megérdemel. Továbbra is hiszek a jó sörökben, hiszek a jó emberekben.
Ezért a mondatért én nem fenyegetőzök perrel de nevezze meg a segédeit és a pult alá iszom.