Regisztráció Blogot indítok
Adatok
malacvirag

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A harmadik műszak óvodás kislányok és daduskáik sípos-dobos-nádihegedűs anyák-napi műsorára emlékeztet ahhoz a hősies, összehangolt akcióhoz képest, amelyet Árnyasfalva fegyveres testületének elit osztaga prezentált az Ámor presszó-hadműveletként elhíresült kettős…..
A pénteki harmincadik rész után úgy töltöttem a hétvégémet, mint Rákay Philip az elkövetkező éveit fogja: előre borzongással. Nem tudom, melyikünknek van erre nagyobb mentsége...lehet szavazni! Én amiatt kerültem idegileg labilis, egyszersmind felfokozott, várakozásteli…..
Tovább görög hőseink szekere életük nyomorrögös, idiotizmussal kikövezett útján, melyet azért, szívet-lelket gyönyörködtetve, néhány örömbokrocska is szegélyez. Ilyen például az, amikor kiélheted gyermekkorod összes frusztrációját a nevelőapádon, vagy (majdnem)…..
A jubileumi adás előtt egy nappal vagyunk, ehhez mérten eléggé rezignáltam várom a fejleményeket...Felcsendül a főcímzene, amiről eddig méltán feledkeztünk el, pedig van neki erénye: rövid. Javaslom, hogy behunyt szemmel hallgassuk, így megkímélendő magunkat a női és férfi…..