Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GliderPilot

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Almamag Lőttek a ciginek 2015.11.04 11:19:57
13 éves lehettem, amikor Zech Gabi barátom átjött hozzánk a Petőfi térre (nem lakott messze, a nagyanyám háza mögötti játszótér túloldalán) és azt mondta, menjünk le az állomás melletti felüljáró környékére, a rétre, ami kurvára nem rét volt, hanem egy építési…..
GliderPilot 2015.11.04 23:20:36
Hajrá!

Én 18 év után váltottam e-cigire, elsőre kudarc volt (a második generációs kínai vacak nem vált be igazán). Mostanra olyan cuccokat csinálnak hogy elképesztő, 1.5 éve adtam egy új esélyt neki, és azóta nem gyújtottam rá. Szart ne vegyél. Amit írtál, az alapján valami elég egyszerű szerkezetet vettél. Hidd el megéri a macerát a dolog, tegyél bele egy laza 2 órát az életedből, meg 30eFt-t, menj be egy jó e-cigi boltba (fent írták már hogy melyik FB csoportban érdemes nézelődni, nem akarok itt senkit reklámozni), és úgy 70% eséllyel írhatsz egy hasonló commentet 1.5 év múlva.

Az elejére pár jó tanács, mert tudom milyen volt:

Amikor úgy érzed jobb lenne rágyújtani analógra, vedd elő a geared, és mond azt hogy előtte szívom ezt 2 percig, utána rágyújtok. Nem fogsz rágyújtani.

Gondolkodj előre. Annál szarabb nincs mikor elfogy a lötyi, meghal az akku, bedöglik a kazán hétvégén, karácsonykor, éjszaka. Trafikban (még) nem fogsz kapni hozzá semmit. Amikor meg igen (elvileg jövőre), akkor csak szemét szart, meg két évvel ez előtti kínai technológiát (egyébként tartok tőle hogy valami ilyesmit vettél is már). Akkuból legyen kettő, kazánból is, hozzá "betétek", sok időre elegendően. Liquidet pedig nem is mondom, nyilván arra is készülni kell. Szerencsére (még) jó a helyzet, a legtöbb magyar online shopban amit munkanap megrendelsz (külföldről, haha), azt másnap reggel kezedbe adja a GLS.

Szóval kitartást, a vaperek veled vannak, meg a fiad/lányod is.
A Vad Fruttik a magyar zenekarnevek közül talán a legrosszabbat viseli. Nagyjából egy szinten van a Depresszióval. Nem is azzal van a baj, hogy nem jelentenek semmit, vagy utóbbi esetén nagyon is mondanak valamit, hanem hogy az a mondanivaló semennyire sem kapcsolódik a produkció…..
GliderPilot 2014.02.08 13:10:15
@joni firpo: Tetszik? Valamit elrontasz, valami baj van veled.. Egyszerűen nem tetszhet, Kopaszmercis is megmondta.
Horizontális nincs? Átlós? O.o ..
GliderPilot 2013.03.29 22:41:55