Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GyakranSzidnakDeNemErdekel

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt V 1x01 - Pilot 2013.01.18 11:00:00
New York, hajnalodik. Három kérdést szegeznek nekünk: Hol voltunk, mikor megölték Kennedy elnököt (még meg sem születtem,), hol voltunk szeptember 11-én (otthon betegeskedtem), és hol voltunk ma reggel? Hőseinket is megnézhetjük, mivel töltötték ezt a reggelt. Kedd, reggel 6.30,…..
David Chase igazi legendának számít amerikai tévés körökben, hiszen olyan sorozatok fűződnek a nevéhez, mint a Maffiózók, a Miért éppen Alaszka?, tavaly pedig rendezőként jegyezte a Not Fade Away című filmet. Mivel most nem akármilyen penthouse-t vett, kihasználjuk az alkalmat…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Mandiner blog Együtt külön 2014 2013.01.17 16:31:00
Magyar Szocialista PártDemokratikus KoalícióLehet Más a PolitikaEgyütt 2014Haza és HaladásSzolidaritásMillaNegyedik KöztársaságMagyarországi Szociáldemokrata PártSzövetségben Együtt Magyarországért PártSzabad Demokraták SzövetségeFodor Gábor leendő liberális pártjaBokros…..
Ryan Cordell, tipikus amerikai családapa. Öt gyermeket nevel feleségével, Evie-vel Boston külvárosában. Egy nap, a két nagyobbik lányuk a tizenkét éves Cadence és a kilenc esztendős azzal csalta csapdába a papát, hogy megfogadtatták vele, ha összegyűjtenek 1 millió lájkot…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Valószínűleg nincs a földkerekségen olyan ember, aki ne álmodott volna gyerekként arról, hogy ostorral a kezében, hetyke kalappal a fején, a legaljasabb sírrablók ellen megküzdve kincsvadászatra induljon. Ha netalántán felnőtt fejjel is pókháló fedte barlangokban akartok…..
A politikai nagyvonalúság egyik példájának tekinti G. Fodor Gábor a kormányoldal elállását a választási regisztrációtól, merthogy megtehették volna, hogy alkotmányba emelik a vitatott törvénypasszusokat, és mégsem tették meg. Ettől az érveléstől rögtön az a 2002-es…..
sorok között Állami Monopoly 2013.01.18 04:08:00
Az centrállamosítási ámokfutásnak még nincs vége, Matolcsy legfrissebb heti válasza legalábbis erre enged következtetni: „Senki nem veszítene azon, ha az állam visszaszerezné a hibásan eladott belföldi monopóliumokat: a befektetőknek már sokszor megtérült, és megelőznék…..
Publius Ki épít itt diktatúrát? 2013.01.18 09:40:21
Az elmúlt 22 év legnagyobb (nyilvánosságra került..) botránya van kibontakozóban, amennyiben igaznak bizonyulnak a Heti Válasz értesülései Portik Tamás és Laborc Sándor találkozóiról. Az információik szerint ugyanis ezek célja az volt, hogy - Szilvásy György akkori…..