Regisztráció Blogot indítok
Adatok
danee91

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen extrém módon a teljesen ingyenes, adatszippantásból élő Facebooknak T-mobilon létezik egy olyan, a mobilnetes adatforgalomban nem mért változata, ami viszont a háttérben mindenféle díjat felszámolhat. A rendszer az utóbbi időben eljutott arra a pontra, amikor…..
danee91 2013.12.18 12:43:53
www.t-mobile.hu/lakossagi/tarifak/szolgaltatasok/mobilinternet/bongeszes_mobilon/facebook-zero

Több ismerősömnek régebben volt olyan gondja, hogy azt hitték, bármi csomaggal ingyenes, közben meg az adott tarifához kötelező mobilnetednek is lenni, nem csak ilyen 1-2 napra aktivált mobilnetnek, sőt a https(biztonságos) böngészést is ki kell kapcsolni, ha esetleg be van, mert így a T-Mobile nem tudja követni a tevékenységed stb.
Teljesen lényegtelen, hogy benne van-e vagy sem a Telenor ÁSZF-jében, hogy egy másodpercért felszámolhat egy egész hónapot, akkor is nettó parasztság és lopás: Tisztelt Telenor Ügyfélszolgálat, szeretném megköszönni az eddigi közreműködésüket, segítségüket abban, hogy…..
danee91 2013.10.16 15:12:37
Asdf-nek gyanúsan kicsinek tűnt a csomagolásához képest az új kókuszos Sport szelet, aztán kiderült, hogy tényleg: A minap az egyik boltban láttam limitált kiadású kókuszos Sport szeletet. Próbáljuk ki, mondtam, és vettem egyet. A csomagolása valahogy furcsa volt, túl nagyra…..
Múltkor felmerült, hogy be kellene tiltani az apróbetűs kitételeket. A Vodafone már a csillagozással sem szórakozik, pusztán tördeléssel megoldja, hogy a 100 ingyensms és 100 MB fix feltöltés esetén játszik csak be. (Belső vicc, hogy 3000 forint mellé csupán 50 sms jár, bár most…..
Az egyik legdrágább androidos telefon ugyanúgy bekerülhet a végtelen szerviz, hiába 200 ezer forint. Leventénél alig 2 hónap alatt pusztult el a telefon töltése, amit azóta sem bírtak megjavítani. Cserélni természetesen nem szeretnek: Személyesen is megtapasztaltam, hogyan…..
A Homár mindig is kiváncsi volt, milyen szolgáltatást végeznek a parkolási társaságok, ami után pénzt kellene fizetni az út mentén megálló autósoknak, de ez most sem fog kiderülni. Viszont érvényes parkolócédulával úgy büntetgetnek, mintha mi sem történt volna. Anyázó…..
danee91 2013.06.05 11:05:22
Naiv ügyfél sérelmezte, hogy beszólt neki utólag smsben a pizzafutár, amiért megpróbált 5-10 forintos címletekkel fizetni: Tisztelt Komjádi Polo Pizzéria! Mai napon történt rendelést követően már nem az első alkalom volt, hogy pizzafutáruk viselkedése hagyott némi…..
danee91 2013.02.25 12:26:09
Attila hátrányosan megkülönböztetve érzi magát, amiért a Cinema City összes mozija közül egyedül a Mammutban emelte meg a jegyárakat 15%-kal: Érdekes, egyben felháborító dolgot fedeztem fel, s gondolom nem vagyok egyedül. A Cinema City, amely egyébként csaknem monopol…..
Múltkor már kvázi győztest hirdettünk, de ennek ellenére még mindig érkeznek a T-Home karácsonyi ajándékaira váró naiv ügyfelek. Sikoro egy halom vasat (tévét, routert, telefont, táblagépet, fenyképezőgépet) rendelt a tévéelőfizetése mellé, de csak a kábel bekötéséig…..
Érdekes reakciót kaptunk egy unatkozó unicreditestől. Szerinte a bank kevesebb törlesztőt fog számolni annál, mint amit levélben kiküldött az ügyfeleinek. Az emelésről 60 nappal korábban kell értesítést küldeniük, a menet közben bekövetkező csökkenésről pedig elég a…..
danee91 2013.02.01 14:18:01
Naiv ügyfél nem teljesen érzi jogosnak a 60 ezer forintos büntetését, mikor volt érvényes műszaki vizsgája, csak egy matricát felejtett el beleragasztatni az okmányba. A rendőrség azonban pénzre ment, így bár egy ügyintéző is azt mondat neki, ilyen esetekben figyelmeztetést…..
Naiv ügyfélnek nem jött be az LG szervize mert fél év alatt 2x ment tönkre a ledes tévéje, amikor eljutottak a cseréig, csak ráfizetéssel akartak neki újat adni. 2012 közepén vásároltunk egy LG 106 cm-es LED megvilágítású lapos tv-t. Akkor kezdődött a foci EB, és az…..
danee91 2013.02.01 13:31:55
@holdlányka: 40 colosra gondoltam, és LCD-re persze(ezen BELÜL gondoltam CCFL-re, és LED háttérvilágításúra)
danee91 2013.02.01 13:35:32
@danee91: Meg azonos típusokon belül eltérő kijelző panelra:D hogy pontosan legyünk!
danee91 2013.02.01 14:04:25
@Martinicske: Az ár a kereslet-kínálat viszonyától függ, nem a foci EB idejétől. Az meg, hogy foci EB előtt felviszik az árát, majd akciósként hirdetik ugyanazon az áron EB alatt, mint amennyi foci EB előtt volt nem akcióban, az 2 külön dolog. A kifutó darabok hihetetlen akcióiról meg ne beszéljünk, amikor 4. "generációs" tévét adnak fillérekért, miközbe már a 9.-nél járunk(teszem azt Samsungnál pl).
Rántotthússal bécsi szelettel szinte mindenhol átvágják az embert. A különbség igazából annyi, hogy van ahol nem kozmetikázzák az úthengerrel 1 milliméteresre lapított húscafatot, máshol viszont vastag bundával dúsítják az össztömeget. Naiv ügyfél az utóbbival…..
Gergő egy felettébb gyanús, avagy teljesen életszerűtlen hirdetéssorozattal találkozott az interneten. A diszkréten kizárólag emailt megadó hirdető a Google szerint legalább november óta reklámozza az összes létező fotós vagy apróhirdetős oldalon az itthon 1,1 millió forintért…..
danee91 2013.01.30 11:41:30
Laci a ki nem küldött karácsonyi kütyüjének már csak az árát szeretné visszaszerezni, de ez sem megy egyszerűen: 2012.12.16-án regisztráltam a "Technik B.Sat Kft. kis- és nagykereskedés" webshopáján, hogy karácsonyi ajándék gyanánt megrendeljek egy SAT finder…..
Anikó nem érti, hogy a Camponába deportált Csodák Palotája miért a hallássérült gyerekeken akarja behozni a felmerült pluszköltségeit. Korábban mindig bejutottak ingyen, most azonban a felnőtteknek teljes árat kellene fizetniük. De ezt persze telefonos egyeztetés után a…..
danee91 2013.01.22 12:07:22
@Manyecska: Én nem vontam kétségbe az ingyenességet, csupán ha ez a honlapon is így van, akkor erről panaszt kell tenni, mert akkor egyértelműen a Csodák Palotája beengedői hibáztak
danee91 2013.01.22 12:14:38
@Manyecska: Biztos unatkoztak a beengedők, de erről nem itt kell vitáznunk, hanem ott helyben kellett(ha esetleg nem történt meg) volna
Naiv ügyfél eldöntheti, hogy kicsit akar többet fizetni, vagy nagyon. Viszont hogyan alakul ki a határozatlan időre szóló, kedvezményes díjszabás? Interneten ugye már évek óta kizárólag hűségnyilatkozattal lehet előfizetni... Egyik közös kedvencünk, a UPC lepett meg egy…..