Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tiensin

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik legnevesebb tudományos lap, a Nature is megemlékezik arról a tanulmányról, amely szerint a videojátékok pozitív hatásaival foglalkozó kutatások erősen kifogásolhatók szakmailag. A tanulmányt a Tallahassee-ban található Florida Állami Egyetem kutatói készítették Walter…..
Tiensin 2011.09.21 22:32:05
@indiscriminating power:

FPS játékok nyúzásától nem fogsz tudni jobban célozni az életben. Ez tény sajnos tény.
Tiensin 2011.09.23 21:46:42
@indiscriminating power:

Az óriási különbség az, hogy egy fpsnél még mindig egér+bill a beviteli eszköz. Ez által teljesen más készségeket igényel a lőfegyverhasználat. Egy szimulátort viszont teljes mértékben meg lehet úgy csinálni ,hogy sok ne válassza el az éles szituációtól.
Legutóbbi játékcsajunkról, a pornósztár Tera Patrickről eszembe jutott egy másik hölgy, aki .jpg kiterjesztésű fájlnevekből már ismerős lehet. Ő a szintén pornós Asia Carrera, aki nemcsak pózolt valamilyen program kedvéért, hanem teljesen elmerült egy játék…..
Tiensin 2011.04.10 23:17:45
@foodlfg:

Meglepődnél mennyi jó játékos játszik kurzorgombbal(sose értettem miért:)) Ez kb olyan, mint az invert mouse:D Ha úgy vesszük bind szempontjából a wasd sem tökéletes, de fszom se szokik át rdfg re stb:D
Tiensin 2011.04.11 16:25:10
@Lakatos Baltazár: Teljesen jogos, de azert a hir kirakasa elott ki lehetett volna guglizni az igassagot:) A 10 evet meg nem kellett volna leirnod mert igy megint buntudatom lett a game miatt xd
Tiensin 2011.04.11 16:29:33
@deto: sok fegyver,bindok stb miatt jobban kezreesne minden..mar ha valaki hajlando atallni:))
Újra tele a net és az összes létező tévécsatorna a vízautós hülyeséggel, mely mögött egyetlen árva szabadalom létezik csupán. Egy szabadalom és Spanyol úr lázálma a vízautóról. Nem tudni, ki gyújtotta meg ezúttal a hülyeség kanócát, de biztos, hogy hozzáértőket nem…..
Tiensin 2011.03.04 11:22:37
@luciferko:

The device operates with a 220 V socket connector.
Tiensin 2011.03.04 10:28:39
@luciferko:

Nem érted. Az eszközt bedugta a 220-ba. Innentől kezdve egyszerű plazmavágóról beszélhetünk. Az ő találmánya akkor lenne nagyszerű ,ha nem lenne végig szükség a fránya konnektorhoz...

A találmánnyal kapcsolatban. Ez nem egy olyan találmány lenne, amire nem lenne befektető. Ha tényleg működne, már rég súlyos pénzekkel bombáznák Spanyol urat. Aki ezt a technológiát magának tudhatja, az egyik pillanatról a másikra világhatalommá válna.
Tiensin 2011.03.04 11:16:57
@luciferko:

1: 3:45-re tekersz a videóban.
2: Megállítod.
3: Megnézed a sokak által belinkelt terméket.
4: Tanulsz belőle.

Még mindig nem érted meg, hogy Spanyol úr SEMMI ÚJAT nem tud felmutatni.
Vagy te őszintén azt gondolod ,hogy egy olyan világban ,ahol kb. az összes autógyártó súlyos dollármilliárdokat öl a jobb hatásfok elérése érdekében, egy ilyen találmány süket fülekre találna??
Ahhoz képest, hogy a Discovery Channeltől a TLC-re lepasszolták, majd ott februárban elkaszálták az American Chopper című motorépítős realityt, a műsor köszöni szépen, és kurva jól van, sőt, ennyire jól még tán soha nem volt, hiszen az új évadban már nem is egy, hanem két…..
A motoros bukások rendszerint tavasszal és ősszel tetőznek. Télen ugye kevesen motoroznak, azok is inkább profik, de ők nem képviselnek nagy tömeget sem az utcán, sem a kórházban. A Harmati Yamahánál erre azt mondták, hogy nagyjából a vevőik 85 százaléka hobbista, s csupán a…..
Vagy három hónapja lehetett, hogy egy szépségkirálynő miatt borzadtunk el az átlagamerikai teljesen kilúgozott agyán, erre tessék, megint előkerült egy másik, aki ezúttal nem is Irakkal, hanem kis hazánkkal szórakozott egy kicsit. Csoda, hogy felvisított a bennünk lakó…..