Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abaglyoknemazok

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkezett a pillanat. Elindul Danny Blue műsora a Story4-en. 20:00-kor mindenki tapadjon a képernyők elé, mert online nem lesznek elérhetőek a részek. Rögtön két epizódot is láthatunk, mert másnap is jön egy új rész, aki pedig lemaradna, hétvégén pótolhat a vasárnapi…..
abaglyoknemazok 2013.05.16 22:44:05
@Kelle Botond: Na látod, ez így még nagyobb baj. Mivel van egy egyszerű ötletem arra, hogy mi volt a trükk, ezért nyilván nem kell továbbgondolnom. Pláne mivel nem szimpatikus az előadó, ezért a "legrosszabbat" feltételezem róla (=beépített emberek).

Másképp fogalmazva: a trükköt én is meg tudom csinálni egy barátommal (ha ő a beépített ember). Copperfield trükkjeit nem tudnám megcsinálni. Számomra ezért érdekes és jó előadó az utóbbi.
abaglyoknemazok 2013.05.16 23:10:56
@Kelle Botond: Oké, köszönöm, megpróbálom. De amit az Uri Gelleres műsorban műveltek, Danival az élen, az megbocsáthatatlan. Állatokkal beszélő és időjárást befolyásoló mágusok...és szavazz sms-ben...
A fantasztikus, fiktív tájak és országok már az ókortól kezdve megmozgatták az emberiség fantáziáját, Platón Atlantiszát hamarosan korabeli térképeken is feltüntették, a középkorban keresztes hadjáratokat szerveztek János pap mesebeli országába, Swift Gulliverje eljutott…..
A tegnapi írás után összeszedtük azokat a filmeket, amelyeket egy sikeres külföldi előd (nem császár) alapján készítettek el újból a film fővárosában. Ezekből kisülhetnek nagyon jó feldolgozások is, de sajnos nagyobb százalékban lesz a végeredmény egyenértékű egy…..