Regisztráció Blogot indítok
Adatok
criticus

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Celeb blog - Bódi Sylvi 2008.02.07 13:30:00
Gomba mód elszaporodtak a celeb blogok, ami nem is baj, hiszen a plebs legalább egy-két mondat erejéig jót morgolódhat: "jaj,de...buta,csúnya,kurva,fasz. Minek van ez a tévében?" Nem nyújtanám hosszúra a bevezetőt, a Sylvi bejegyzései magukért beszélnek. 2007.december 30.…..
comment:com Hadas Kriszta felébred 2008.01.14 15:45:00
A Naplóban nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal. Hadas Krisztina igazságot oszt, csak azt nem tudja, miről. Gyorsan szögezzük le, hogy ez a poszt nem arról szól, hogy Tánczos Gábor bűnös-e, és ezt még sokszor el is fogjuk mondani a biztonság kedvéért. És azt sem vitatjuk, hogy a…..
Kirk kapitány jelenti a fedélzetről: "Az olasz alföldön siklunk épp Franciaország felé. Zökkenőmentes, beállt a nyugis jövés-menés a fedélzeten, kis kávé itt, kis olvasgatás ott, kiscsoportos foglalkozások csomaghegyek között.Tegnap állítólag a dakaros Szalay azt…..
A mai Bors címlapon dobbantott a hét címével, miszerint Molnár Anikó keblei már nagyobbak a fejénél. Kedvenc napilapunk redakciójában biztos senki nem látta még ezt az oldalt. Ahol mellesleg érdemes a művésznők neveit is kimazsolázni, a mi kedvenceink: Mingy Mt.Everchest, Holly…..
Vagy három hónapja lehetett, hogy egy szépségkirálynő miatt borzadtunk el az átlagamerikai teljesen kilúgozott agyán, erre tessék, megint előkerült egy másik, aki ezúttal nem is Irakkal, hanem kis hazánkkal szórakozott egy kicsit. Csoda, hogy felvisított a bennünk lakó…..