Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KisvirAG

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A közszférában megszűnik az a lehetőség, hogy a munkavállaló egyszerre kapjon munkabért és nyugdíjat" - ezt Matolcsy György mondta még 2012. október 5-én, amikor (az egyik) 400 milliárdos kiigazító csomagját mutatta be. A hét pontból álló egyenlegjavító csomag egyik…..
KisvirAG 2013.01.17 19:08:25
@Önnek megyünk: Önnel teljes mértékben egyetértek. Nem is a nemzetközileg is elismert szakemberekről beszéltem , hanem azokról, akik ha nem is Foxi-Maxi-ra jártak, de igencsak kiöregedtek már a felsőoktatásból. Nem a koruk, hanem a szellemi és fizikai állapotuk miatt. Sajnos vannak ilyenek is. A helyükre felvennék két agilis - bár tapasztalatlan - fiatal kollégát, akik ketten kapnák az idősebb kolléga fizetését. Ráadásul az óraszámuk jóval több lenne, mivelhogy az idős kollégának a koránál és beosztásánál fogva fele annyi a kötelező órája mint a fiatalnak. Ha csak egy fiatalt felvehetnének az idősebb helyére, akkor is spórolnának egy fél fizetést.
Egyébként - még mielőtt valaki azt hinné, hogy a fiatal beszél az idős ellen - én is az idősebb korosztályhoz tartozom, aki a felsőoktatásban dolgozott több mint harminc évet (nem oktatóként ), tehát van tapasztalatom e téren.