Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PLT

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A korábbi idők közmegegyezéses, kölcsönös elhallgatós, nagykoalíciós mutyijai tágultak a centrális erőtér univerzumává. Nem az a szörnyű, hogy Rogán Antal vagy Lázár János bűnöző lett. Hanem pont az, hogy nem kellett azzá válniuk ahhoz, hogy mindezt, ami körülöttünk…..
Horváth András ügye kapcsán tettünk fel kérdéseket a volt alkalmazottját jogosulatlan adatkezeléssel, illetve összeesküvés-elméletek gyártásával vádoló adóhatóságnak. Egyes kérdéseinkre a NAV hosszan, másokra kurtán, néhol érdemileg, máshol pedig kitérően felelt. De…..
Ha valaki leleplezi a tékozló, bukott angyalokat, akkor kérhet-e menedékjogot a Sátántól? Hát nem épp azt kívánja megakadályozni, hogy a Föld pokollá váljon? Képzeljük már el, mi várna az orosz, kínai, iráni vagy algériai Snowdenre. Nem jogállami tárgyalás, az biztos. A…..
Lázár János lett a magyar Nucky Thompson? Ahogy Virág elvtárs mondaná: egy frászt! Hogy az amarikai imperializmus röhögjön a markába? Nucky Thompson volt az amerikai Lázár János. Csak még nem tudott róla. Mennyi hasonlóság van a Gengszterkorzó által halhatatlanná tett Nucky…..
Az ügynökügy megoldatlansága nem magyarázható pusztán az érintettek (s az őket támogató pártok) ellenérdekeltségével. A képlet ennél jóval bonyolultabb. Nyilvánvaló, hogy a társadalomnak, a Zembereknek se nagyon akarózik belenézni ama tükörbe, amelyet a hálózatot alkotó…..
A fideszes panamákat is feltárja majd a jobboldali sajtó? - tette föl a kérdést e poszt írója 2010 nyarán. S igyekezett annyira jóindulatú, jóhiszemű, (ál)naiv lenni, amennyire csak tudott. Nos a kérdésre a válasz három év után: egyértelmű nem. Ez a médiakonglomerátum olyan…..
Csak nyugodtan, kedves, a NER-rezsim műhelytitkaira hajtó szivárogtatók, ha megtesztek pár elemi óvintézkedést, akkor lebukni igen nehéz. Magyarországon nemigen van példa rá,  hogy a közérdekűen botrányos ügyet feltárót sikeresen leleplezték volna. A hatalom is jól…..
Vidám perceket szerezhetett portálunk olvasóinak a Szegedi Egyetem HÖK-elnök választási procedúrájának jegyzőkönyve. Jelöli magát, elfogadja a jelölést, eredményt hirdet. E történés nem bizarr unikum. Hasonlóképp szürreális, abszurd, a kisembernek nevetséges (vagy épp…..
Lázár János a Munkástanácsok örömére nekiment a svájci bankoknak az adókerülő betétek ügyében. Svájc válasza az ultimátumszerűen kért együttműködésre: nem.  (A szakértők is úgy látják, hogy nemigen vagy inkább nem.) Aligha volt kérdéses, hogy a felelet valami…..