Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PD.Barcafan

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor dönteni kényszerülsz saját meccseidből szelektálni, a nagyobb szorzók részesüljenek előnyben, mert paradox az egész mixelgetés ! (andros)..
Sokszor ott jön a D, ahol nem várnánk, és sokszor ott nem jön, ahol sokan várják...én ott keresgélem, ahol kevesen várják..aztán persze borulhat minden. (Pimpa)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Ésszel, ne hévvel ! " (tuti1x2)..
Sokszor jobban esik a sűrű fillér, mint a ritka forint. (Pannonymous)..
PD.Barcafan 2014.12.17 12:53:36
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Tudni kell abbahagyni, illetve változtatni az alap elképzeléseken, különben az utolsó forint is odavész." (Special One)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle.. Mindig mosolyogj, és soha ne add fel, még akkor se, ha minden ellened fordul... " (TorpeRaul)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   " Ne cseréljük föl a fogadás megtételének állomásait, azaz ne utólag nézzünk statisztikákat." (gabx)..
PD.Barcafan 2014.10.04 18:20:14
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Amelyik kimenetel benne van a tippmix kínálatában, az be is következhet." (pannonymous)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "ami nagyobb szerepet játszik, hogy megmeri-e játszani az ember az elgondolását... akarat, bátorság - így teljes ! " (Disemal)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " Nem az a lényeg ki mennyivel játszik, hanem az, hogy kiválaszd a helyes eseményeket" (Afterforever)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A korong rizikós sport,mert mindig valami váratlan eredmény talál napvilágot." (Gepárd)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Az információ a jó fogadás egyik nélkülözhetetlen, legbiztosabb alappillére.Ha az nem jó, akkor az egész játék bizonytalan, és kártyavárként dől össze a legjobb szelvény is." (Special…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Minden nap hoz valami újat :) " (Sziszka77)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A nyereményt csak kölcsönbe kapod és nem ajándékba ..."  (Bankrator)..