Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dick Tracy

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többszereplős melodráma sok testi szerelemmel, amiben főszereplőnk egy búcsúszexszel ugrajta ki a nyulat a bokorból. A történetben új garbót is kell vásárolni.Sziasztok,inkább tanulnom kéne, mint ide írni, de abban reménykedem, hogy ha kiirom magamból akkor utána jobban megy a…..
Közismert, hogy rossz fizikai kondíciónk a legfőbb oka Európában kirívóan alacsonynak számító várható életkorunknak. Ez ellen több fronton is folyik a harc: a gyerekeket az iskolák összevonásával járó plusz utazásokkal motiválják mozgásra, a nyugdíjasokat pedig…..
Dick Tracy 2007.12.03 21:35:50
stone pit(er): Pontosan ez a helyzet, sajnos valóban nem sikerült jól megfogalmaznom, de örülök, hogy legalább te megértetted, hogy mire akarok kilyukadni! Köszönöm!

Rocko-: Őszintén irigyellek. Bár, hogy igazán őszinte legyek ezt nehezemre esik elhinni, hiszen mint írtam én is erre törekszem, mégis csak 99%-ban sikerül, de lehet, hogy bennem van a hiba, mindenesetre nem szégyellem bevallani, hogy ember vagyok és mint ilyen nem tökéletes. Azt viszont nehezen viselem, ha pusztán ezért bunkónak titulálnak.
"Ott várni egy órát, hátha változik a helyzet?": Itt most azt kell mondanom, hogy te vagy nem voltál még ilyen helyzetben vagy nem értetted amit írtam. Egyrészt mint írtam én még nem tapasztaltam, hogy valaki ilyen helyzetben rámdudált volna, de ez amúgy sem nagyon zavarna, ha én úgy ítélem meg, hogy valahol nem férek át akkor nem fogok bemenni. Viszont ha állok egy kereszteződésben (az általam fentebb említett kereszteződésben ez a jelenet gyakran lejátszódott csúcsidőben, szerencsére ma már ritkábba járok arra) és azt látom, hogy már 3x váltott zöldre majd pirosra a lámpa és mindhárom alkalommal ott kényszerültem maradni a vonal előtt, akkor nem fogom megvárni a 4., 5., 122. lámpaváltást, hiszen ha az előző három alkalommal feltöltötték a kereszteződést a másik irányból jövők, akkor a negyedik alkalommal is fel fogjkák, valószínűleg mindaddig amíg a csúcs tart. Itt pedig szerintem igenis lehetne állítani a lámpán, mert nem hiszem el, hogy a forgalomszervezőknek ez nem tűnik fel, hogy az egyik irány képtelen haladni.
Azt a joker kérdést is feltenném azért, hogy mit csináljon egy kamionos, ha azt látja, hogy egy váltás alatt max 2 db autó tud átmenni, miközben ő 4 autó hosszúságú, tehát ha a zöldnél legelől áll, akkor sem fér át soha? Én már régóta keresem erre a tökéletes megoldást, itt biztos akad olyan aki tudja.
Dick Tracy 2007.12.03 22:06:49
Hamster: Én öszintén örülök, hogy szerinted te nem minősítettél engem az első nekem címzett hozzászólásodban így az én minősítésem nyilvánvalóan alaptalan. Sokadjára is elnézést kérek! (és csak halkan jelzem, meg, hogy nyilván a szöveget is félreértettem, egyáltalán nem az jön ki a hozzászólásodból, hogy számodra elképzelhetetlen amit írok)

Szerintem (mondom, _szerintem_) te pedig ott tévedsz, amikor ezt a beállást csak és kizárólag a bunkóság és nemtörődömség számlájára írod, kizárva az általam elmített lehetőséget, hogy nem minden esetben lehet 1000%-osan felmérni, hogy mikor áll meg a sor. És itt nyilván nem azokról írok akik látják, hogy már a kereszteződésben állnak az autók de még bemennek, hanem amikor halad a sor, majd hirtelen megáll, az illető pedig ottragad, ill. amikor valaki pont azért ragad a zebrán, mert nem ment be a kereszteződésbe, viszont a zebra jópár méterrel a kereszteződés előtt volt. Ilyen esetekben pedig szerintem igenis szűklátókörűség egyszerűen az autóst hibáztatni és alapból azt feltételezni, hogy szándékosan került ilyen helyzetbe és nem csak figyelmetlenségből (bár mint mondtam, még a legnagyobb figyelmesség mellett is előfordulhat ilyen, ezt milliónál is több levezetett kilométerre alapozom). Nagy autóval (értsd kamion, busz, stb...) ez a helyzet sokszorosan fennáll.
Mint írtam én is járok gyalog, én is találkozom ilyenekkel gyalogosan, de annak ellenére, hogy nyilvánvalóan nem tartom jónak, nem érzem úgy, hogy valami egetrengető szörnyűség lenne amin ilyen szinten kéne háborognom ahogy te tetted.
Úgy nézem már a google is diszkriminálja a magyar fogyasztókat. Egy új postafiókot hoztam létre a nagy testvérnél, és egyik fontos szempont volt, hogy a régi fiókjaim levelei is átkerüljenek ide. Több német fórumban is utánaolvastam, hogy megy ez (POP3 Sammeldienst a becsületes…..
Vagy három hónapja lehetett, hogy egy szépségkirálynő miatt borzadtunk el az átlagamerikai teljesen kilúgozott agyán, erre tessék, megint előkerült egy másik, aki ezúttal nem is Irakkal, hanem kis hazánkkal szórakozott egy kicsit. Csoda, hogy felvisított a bennünk lakó…..