Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bucherer

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol van már a 3 gyerek, meg a 4 kerék szlogen! A legvadiújabb nagycsaládosoknak szánt Erzsébet-pályázaton ugyan a tavalyi kiíráshoz képest már mindkét szülőt fel lehet tüntetni, kizáró tényező, ha valaki a 3 vagy több gyermeke mellett nem dolgozik, például mert nem kap munkát…..
Bucherer 2013.01.24 15:09:29
@THLM:

Hagyd rá.. "vénszivar" egy végtelenül primitív ember, semmi humora, mégis kényszeresen sziporkázni próbál, emiatt nagyon sokan utálják. Legegyszerűbb, ha nem is reagálsz a butaságaira.
Anikó nem érti, hogy a Camponába deportált Csodák Palotája miért a hallássérült gyerekeken akarja behozni a felmerült pluszköltségeit. Korábban mindig bejutottak ingyen, most azonban a felnőtteknek teljes árat kellene fizetniük. De ezt persze telefonos egyeztetés után a…..
Bucherer 2013.01.22 11:54:28
@kakukk11:

"Eddig mindig térítés mentesen bejutottunk Sinosz igazolvánnyal"
Szomorú,hogy ordítani mernek velünk,pedig a gyógyításra tették fel az életüket. Tisztelt Praxis!   Én a várpalotai rendelőintézetben tapasztalt hiányosságról szeretnék írni. 3-ik babával vagyok várandós. Mivel Várpalotához tartozunk,így oda kel járnom.(Egyelőre) A…..
Bucherer 2013.01.19 09:17:48
@VaTi:
"Technikai kérdés: ha apa elkérezkedik a melóhelyről, hogy a gyerekekre vigyázni tudjon, miért nem otthon maradnak hárman és otthon vigyáz rájuk?"

Alighanem azért, hogy az asszonynak ne kelljen várandósan BKV-zni, hanem inkább kocsiba pakol mindenkit. Így kényelmesebb, meg aztán, ha közösen járnak a vizsgálatokra, akkor a "kispapa" is úgymond részt vesz a dolgokból, az asszony is úgy érzi, hogy maximálisan támogatja őt a férje, segít, amiben tud, megóvja őt a külvilágtól. Továbbá, ha a buszon rátör a vizelési inger, akkor nehéz helyzetbe kerül, autóval biztosan gyorsabb. Hideg is van, csúszósak a járdák... szerintem ezért.
Oscar alighanem a világ egyik leghíresebb kutyája - volt, amíg a napokban el nem ütötte szegényt egy autó Kaliforniában. A kutya gazdájával együtt évek óta járta a világot, rengeteg kép és egy könyv is készült róla. Megmutatjuk, merre járt. Oscart nyolc évvel ezelőtt…..
Az 1935-ös Rolls-Royce Phantom 181 ezer dollárért, vagyis körülbelül 38,3 millió forintért kelt el egy árverésen Arizonában. Ráadásul 30%-al többért vették meg, mint amennyi a legmagasabb árbecslés volt. Lady Nancy Astor volt az első női képviselő a brit Alsóházban, híres…..
Előre szólok, hogy ma angliai poszt következik. Azt nem mondanám, hogy akinek elege van Angliából ne olvassa, mert szerintem sok érdekesség van Anikó történetében, mást ne mondjak, végre egy olyan történet, melyben összetartó magyar közösségről olvashatunk. Már csak ezért is…..