Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gibsonpapa

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte nincs olyan ember, aki ne tudná, hogy mi történt február 6-án, pénteken. A Hír Tv, a Lánchíd Rádió és a Magyar Nemzet vezetői lelkiismereti okokra hivatkozva beadták felmondásukat, amire válaszul Simicska Lajos nyilatkozataival felrobbantotta az internetet. De mi az értelme…..
Tegnap este a Sport TV kamerái előtt kisorsolták a Magyar Kupa 4. fordulójának párosításait. A golyók kihúzgálásában Zombori Sándor és Hegyi Iván segített a feltűnően jókedvű Faragó Ricsinek. A továbbjutás még mindig egyetlen találkozón dől el, a mérkőzéseket pedig…..
Mint arra sokan felhívtátok a figyelmemet, közel két és fél hete nem írtam semmit. Először is el kell mondanom, hogy őszinte örömmel töltött el az a tény, hogy sokan olvassátok a blogot, ráadásul olyan régi barátok, ismerősök, akiről soha nem gondoltam volna. Az olvasottsági…..
Négy hét telt el azóta, hogy addigi életmódomon változtatva elkezdtem komolyan venni, hogy meg akarom csinálni az Ironmant. Heti 4-5 edzés a nem profi sportolóknak munka és magánélet mellett elég komoly kihívás mind mentálisan, mind fizikailag. Gyakran szó szerint percre pontosan…..
Rejtő Jenő egyik híres kávéházi jelenete szerint a cím a legkönnyebb az írásban. Elég megírni a könyvet, utána pedig adni neki címet. Ezért követem a mester tanácsait, elsőre a "Cím nélküli hét" nevet kapta a gyerek, remélem ez megváltozik. Mert nem olyan könnyű ám címet…..
7/5. A héten ötször voltam sportolni, ami valószínűleg egyéni rekord az elmúlt 15 évemből, és jó eséllyel az is marad. A csúcsdöntésre nem mernék nagy összegben fogadni, de a beállítására volna igény hosszabb távon is. Nézzük, mit tettem a vasemberségért a…..
Út az ironmanig Az első hét 2013.01.21 09:30:00
A legnehezebb pont az úszásban akkor van, amikor 3 km-t tűztél ki magad elé, és még van 2,7 hátra. Ez egy 25 méteres medencében 120 hossz. Százhúsz hossz. Én ezt csak úgy tudom számolni, hogy minden levegővételnél (egy hossz 9 és 10 karcsapás, így levegővétel), elmondom a…..
Út az ironmanig A kezdet 2013.01.17 11:22:31
A blog címe máris egy túlzó hazugság. Valójában csak az Ironman kétharmadára készülök, de az "Út az ironman kétharmadáig" egyrészt nagyon hülyén hangzik, másrészt pedig mai világunkban azt gondolhatnák, hogy maga a felcsúti vasember blogját olvashatjátok 2009-ből. Egy…..
gibsonpapa 2013.01.18 08:47:01
Út az ironmanig Ki és miért? 2013.01.17 12:38:10
A két legfontosabb kérdés. Ki? 28 éves vagyok, tehát az Ironmanre való készülést felfoghatnánk egyfajta első kapuzárási pánikként is, bár én közel sem így élem meg. Kiegyensúlyozott, örömökben teli életem van, általánosnak mondható álproblémákat leszámítva semmiben…..