Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Halott Feketerigó

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miklósék ugyan szeretik az adatbázisokat, egy telefonos félreértés során nem óhajtanak a bizalomgerjesztő nevű Központi Adatszolgáltató Kft. ügyfélkörébe kerülni:Inkább figyelmeztető jelleggel írnám le az alábbi esetet. Mindenki hallott már azokról a cégekről, akik abból…..
Halott Feketerigó 2013.01.17 10:19:05
Én sajnos többet is bebuktam ilyet tetoválóként, egyszerűen a munkám végzése mellett azt gondoltam - én naivan, hogy ugyanazzal a céggel beszélek, így novemberben gyakorlatilag közel 180 ezret perkáltam ki, s azóta betelt a pohár, ime egy szerződésre felmondása (fizetési meghagyással) a válaszom:

Zoltán Pataki <borderlandtattoo@gmail.com>
jan. 16. (1 napja)

címzett: info
Kedves Popovics Márta!

Önnel beszéltem tegnap - gondolom - ma megérkezett a lemondási nyilatkozat - csak éppen azt felejtette el a telefonban említeni, hogy a lemondási nyilatkozat egyben fizetési kötelezettség is - elég komoly hiba, de gondolom minden beszélgetésről felvétel készül - hallgassa legyen szíves vissza magát; ez ugyanis így az ügyfél félrevezetése!
Ahogy sok minden más is; ön felsorolta hogy mely cégeknek fizettem, holott én eredetileg csak egy marketing-reklám tudakozóval kötöttem szerződést, ez nem önök voltak és nem is az ön által felsoroltak, az már a maguk és hasonszőrű reklám csoportok mentalitása, hogy pióca módjára ráharapnak a címre-telefonszámra és hívogatják - a másik fél meg a munkájának végzése közben elsiklik az információ mellett, miszerint milyen névvel, égisszel keresték meg - annak tudatában veszi fel, hogy ez egy cég, de én úgy emlékszem, hogy egy kolléganőjével már beszéltem, és világosan a tudtára adtam, hogy vagy itt e-mailben vagy pedig telefonon várom azt a hangfelvételt, melyben én megrendeltem önöktől ezt a szolgáltatást! Amennyiben ez nem teljesül a fizetési kötelezettségem sem fog evidensen.

Amúgy is gecire elegem van ebből, amit önök és társaik művelnek a vállalkozókkal, van elég ismerősöm nyomtatott illetve világhálón működő médiákkal, ha gondolják megszellőztetem azt a faszságot, amit önök marketing címszó alatt adnak el!!!

TEHÁT még1x: vagy megkapom a felvételt, meghallgatom - s így hallva kénytelen vagyok elismerni a sajnálatos tényállást, miszerint én szerződésben állok egy maga fajta céggel, vagy felejtsenek el bármilyen összeget is és menjenek a véreres rákba!

Tisztelettel nem, de azért aláírom, mert így egyenes:

Pataki Zoltán

2013/1/15 <info@onlinedigitelefonkonyv.hu>