Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vad Rózsa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár Kevin bugyután döbbent ábrázata ráégett a retinákra az előző rész végén, azért megmutatják nekünk még egyszer. Mégsem lát ilyet minden nap az egyszeri ember! Lorenzónak pont annyi esélye van helyretenni Tinát, mint annak, hogy a bankkártyája keretétől egy hónapra…..
Már kerek két napja tudom... Negyvennyolc órája mardos az önvád, hogy talán én (is) tehetek róla...ugye nem? Az nem lehet, hogy azért pihentetik márciusban a kedvenc sorozatom, mert néha, de tényleg csak néha gonosz megjegyzésekkel illettem! Nem is gondoltam komolyan! Az meg egyenesen…..
A kis Blanka pár részen belül a második szabadulóművészi előadására készül, tehetsége kibontakoztatásának nem jelenthetnek akadályt holmi erkélyek és zsinórok. Előbb az örök szüzesség, most meg a prostitúció gondolata teszi halaszthatatlanná a helyváltoztatást. Ennél…..
A XX. században elején, amikor dübörögtek az avantgarde mozgalmak, született egy pamflet Pofon ütjük a közízlést címmel. A cél természetesen a nyárspolgárok megbotránkoztatása volt, amihez akkoriban - valljuk be - nem kellett olyan sokat tenniük a derék újítóknak. Azt én nem…..
Tövig rágtam az összes körmömet izgalmamban – vajon mit hoz a mai epizód? Szökést? Ármányt? Új melót? Egy kiadós családon belüli verést? Vagy egy egészen más perspektívából fotózott utcai látképet? Akármelyiket is, alig várom, hogy tovább követhessem kedvenc…..
Vad Rózsa 2013.01.28 12:44:12
A jubileumi adás előtt egy nappal vagyunk, ehhez mérten eléggé rezignáltam várom a fejleményeket...Felcsendül a főcímzene, amiről eddig méltán feledkeztünk el, pedig van neki erénye: rövid. Javaslom, hogy behunyt szemmel hallgassuk, így megkímélendő magunkat a női és férfi…..