Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Toney

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan sokszor hajlamosak csak a sikertörténeteket meghallani a külföldi munkavállalás kapcsán, pedig jócskán akadnak árnyoldalak is. A mai posztból kiderül, a londoni munkavállalás is jócskán szolgálhat nehéz pillanatokkal, legyen szó a munkáról, a magánéletről (bérelt…..
Marci igazi nyughatatlan lélek, aki már bekalandozta fél Európát, és lassan fél éve Berlinben él. Haza szánt levelét változtatás nélkül közlöm, mert szerintem nagyszerűen leírja, milyen is egy európai nagyváros 2013 márciusában. A képekért külön hála…..
Toney 2013.03.29 22:12:12
@hagyma: Csak olvasni szoktam es nem kommentelni. (Bar mostanaban mar az olvasas is ritkabb mert gyengek a postok.) Viszont Hagyma, Te a legnagyobb suttyo troll vagy akit eletemben lattam. Az amerikai allampolgarsag nem kivaltsag, sem ereny, bar egy egyszeru videki gyereknek, mint te majd' 20 ev alatt szep eredmeny. Te vagy ra a pelda, hogy minden igazabol csak ido kerdese. Meg ugy is, hogy svarcban spanyolkodtal az eleted egyotodeben.
Egy szotyi redneck feleseget pedig barki osszetur maganak 15 ev alatt, aztan lehet uldogelni a porcson. De orulok, hogy vidaman telnek a napjaid a gep elott ahelyett, hogy kirandulnatok, esetleg utaznatok. Ha jol olvastam 15 eve nem voltal magyarorszagon. Es az USA-n belul? Gondolom nem sok fele. Masra ugy sem kell kolteni igaz, csak magatokra. Miert nem talasz magadnak valami ertekesebb hobbit?
Udv, Toni
Toney 2013.03.29 23:21:17
@hagyma: Anyazhatsz, de US allampolgarnak lenni nem kivaltsag, hanem jogi procedura. Amit egy kicsit tobb esszel mondjuk negyedere, otodere gyorsithattal volna.
Amerikai amerikainak lenni sem az, hanem egy mindset. Mondjuk ez teged pedig nem fenyeget, mert az te soha sem leszel, esetleg az innentol megszuleto (es ott felnovo) gyereked az lehetne. 52 evesen gondolom ez meg nem kivitelezhetetlen, foleg egy fiatalabb asszonnyal.. Ugy olvasom meg nagyon durrogtatod a patront.
De a lenyeg, hogy addig biztosan nem leszel semmi, csak egy elvandorolt magyar amig ide okoskodsz. Es ez szerintem mar nem fog valtozni.
Bár a nagy-britanniai munkavállalásról már jó néhányszor esett szó, álljon itt egy kis összefoglaló, hogy mit is javasol a hivatal, a határőrizeti szerv, vagyis a UK Border Agency. Megpróbáltam összeszedni a legfontosabbakat, a teljesség igénye nélkül – úgyhogy a…..