Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zillas

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki olvassa a Lángoló Gitárokat vagy az Indexet, nézi a Facebookunkat, plusz még a Tankcsapda oldalaival is tisztában van, annak nyilvánvaló, hogy nem felhőtlen a blog és a debreceni zenekar viszonya. Az utóbbi időben a helyzet már odáig fajult, hogy jobbnak láttuk, ha leülünk velük beszélgetni a…..
A tavaly decemberben megjelent Mi van veled? Semmi? című lemezéhez harmadik klipjét készítette el a Junkies, méghozzá A szerelmedtől lettem ilyen dalhoz. Ahogy a Nincs Pardon klipje, ez a videó is Kőrös Gergely rendezésében készült. A zenekar négy napon át forgatta Budapest…..
zillas 2013.03.14 17:01:04
Van abban valami lenyűgöző, hogy ha valaki annyira jó abban, amit csinál, mint Slash. Itt van a pali lassan 48 évesen, túl olyan mennyiségű alkohol és drog elfogyasztásán, ami egy közepes méretű internetes újság szerkesztőségét simán kinyírná, de a kétórás buli végén pont…..
Megjelent az első előzetes videó a Guns 'N 'Roses valamikor idén megjelenő 3D-s koncertfilmjéhez, amelynek felvételei még tavaly novemberben készültek az együttes Las Vegasban adott koncertjén. A film Amerikában a mozikban és kábeltévékben is bemutatásra kerül és az Appetite For…..
Nem is tudom, hol kezdjem ezt a posztot. Lehet, egyéni szoc. probléma az, amiről itten szó van, de nem bírom magamban tartani, már majdnem teleüvöltöttem vele a szerkesztőséget, a rovatvezetőm, meglátva dühtől vöröslő fejemet, idejött, megsimogatta, és azt mondta, írjam ki…..