Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsupaCsiga

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„- A zsiványbecsületre! - Én nem vagyok zsivány.” Milyen vagány és tökös koncepció összepakolni a gonoszokat egy szuperhősfilmbe? Oké, a képregényekben már ezerszer előfordult, de a vásznon még nem láthattuk ennek a műfajnak a Piszkos 12-jét. Mennyi lehetőség, micsoda távlatok, hogy végre valami…..
Ezt most tényleg nagyon sokan várták. Pokolian várták. Azért, mert a DC filmes univerzumépítése ezzel az alkotással lerázhatta volna az átkot, kivívhatta volna végre a hőn áhított, a Marvelt érővel vetekedő elismerést. És minden jel arra mutatott, hogy ez ütni is fog. Az első előzetes annak idején…..
CsupaCsiga és a kettlebell RESTART 2013.06.10 15:06:19
Rég írtam, meg is van az oka. Az előző fogyi periódusomnak vége már... Megbuktam. Újra kell kezdenem, mármint újra fel kell pítenem, jobban oda kell figyelnem. Zavaró, hogy ekkora vagyok, történetesen reggel mértem 108,5 kg, ami szomorú és fájdalmas. Hihetelen mennyire el vagyok…..
Tegnap volt edzés. 2*8 kg-mal csináltam a driftet és a swinget. Kifárasztott. Érzem a combom hasam fenekem :D De ma még itthon is szeretnék egy kicsit kettlebellezni :) Mivel elfogyott a teljeskiőrlésű kenyerem, gondoltam készítek magam. Találtam teljes kiőrlésű tönkölylisztet…..
Egyelőre nem jött össze, hogy minden nap írok :D Sorry Kicsit kusza volt ez a hétvége, de nem is ez a lényeg. Diétát tartom olyan szinten hogy a napi 2/2,5 l víz meglegyen valamint igyekszem az egészségtelen dolgokat lecserélni egészségesebbre. Hétvége grillezés, tárcsázás...…..
Ma nem volt kettlebell, csak hétfő-szerda járok. Kedd-csütörtök flabelos. Vettem kupont rá aztán már lejárom. Nem tudom használ-e vagy ilyesmi, de nagyon jó érzés ahogy megmozgat a gép. Érdemes kipróbálni. Én nem várok tőle semmi csodát, vagy fogyást! Történetesen azért…..
Egyszerűen nem lehet megunni. Érdekes, mert az edzések előtt mindig úgy érzem, hogy biztos, hogy ma szeretnék menni? Annyira fáradt vagyok... annyira nehéznapom volt, kimertített a munka....stb. Aztán mégis elmegyek, egy órát sem mondtam még le és már az öltözőben érzem, hogy…..
Egy hónapja kezdtem el kettlebell&primal move vegyes órára járni, de inkább a kettlebellt részesítem előnyben. Ez úgy kezdődött, hogy már egy ideje szerettem volna beiktatni a mozgást a mindennapjaimba, DE mint lusta, kevés idővel de sok kifogással rendelkező hölgyemény, nem…..