Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Márió Elek

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus megspórolhatta volna magának a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó két mérkőzését, azonban a Manchester United elleni hazai vereséggel ismét nyílttá vált a harc az első helyért. A döntés így az utolsó játéknapra maradt, s mivel az egymás elleni eredmények az…..
A Juventus a SPAL elleni győzelemmel tért vissza a válogatott szünetből, s mostantól nehéz menetelés vár a csapatra, melynek első lépéseként a Valencia együttesét fogadva kell bebiztosítania helyét a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában. A zebramezesek a saját…..
A Napoli fölött aratott önbizalomnövelő győzelmet követően, a Juventus most nemzetközi színtéren folytatja, s a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában a svájci bajnok Young Boys együttesét fogadja az Allianz Stadiumban, a célja pedig nem lehet más, mint a győzelem…..
Márió Elek 2018.10.02 18:48:33
www.twitch.tv/sportkozvetitesekhu/

1080p-ben magyar stream akadasmentes telefonon is nezheto a twitch.tv alkalmazassal.
A sors különös fintora, hogy a Juventus már a bajnoki címet és az Olasz Kupát is elhódította, így a bajnokság zárónapja, s a Hellas Verona elleni mérkőzés semmiféle téttel nem bír, mégis ez ígérkezik majd a szezon, s az utóbbi évek egyik legnehezebb találkozójának. Ez lesz ugyanis Gigi Buffon 656.…..
Márió Elek 2018.05.19 14:23:18
A Tottenham Hotspur elleni csalódást keltő hazai döntetlennel, majd az azt követő csodálatos idegenbeli győzelemmel a tavalyi döntős Juventus ismét kvalifikálta magát a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe. A zebramezes csapat időközben átvette a vezetést hazája bajnokságában, s biztosította helyét az…..
Kevin Strootman nemrégiben arról beszélt, hogy a Napoli és a Juventus kedvezőbb helyzetben van, mivel a fővárosi csapattal ellentétben a bajnoki címért zajló versenyfutásban érintett két klub nem kényszerül legjobbjainak az értékesítésére. A farkasok az elmúlt években pénzügyi okokból megválni…..
Márió Elek 2018.02.16 19:21:01
@cd1: 4 részes lesz,3 részt már meg lehet nézni a 4. valószínüleg a náron jön miután lezárult a szeon.
Márió Elek 2018.02.16 21:13:26
@babo0410: Jelenleg tart a Stranger Things 3. évad forgatása ,valószínüleg év végén jön,erről még nincs hivatalos info. Hogy lesz e folytatása más csapatokkal esetleg,erről még nincs infó,valószínüleg ha le ment a 4 rész,utánna a nézettség fog dönteni.
A Bologna ellen látott Juventus, illetve a Napoli és Inter ellen játszó csapat nem sok izgalomra ad okot Beppe Marotta számára, már ami a januári átigazolási piacot illeti. „Bízunk a rendelkezésre álló játékosainkban.” - mondta a klubvezető a Bologna elleni meccset megelőzően…..
Márió Elek 2017.12.18 21:56:54
@fire06: Nem mondom,hogy nincs igazad azonban Allegri mindig is az asszimetrikus focit szerette,támadóbb bal védő védekezősebb bal szélső,védekezősebb jobb szélső,támadóbb jobb szélső. Szerintem ezzel nincs is olyan nagy probléma,mivel így az ellenfélnek sokkal nehezebb,persze ebből következik az ,hogy sokszor egy oldalúak vagyunk.
A válogatott szünetet követően a bajnokságban mindeddig hibátlan teljesítményt nyújtó Juventus szombat este a Chievo csapatát fogadva próbálja begyűjteni a soron következő három pontot, majd gőzerővel készülődhet a jövő keddi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre, amelyen a…..
Márió Elek 2017.09.09 19:25:35
@Sas Jóska: ha készen állnak rá a játékosok majd kezdenek.Gondolom Allegri látja őket edzéseken ,és tudja,hogy ki mikor áll készen, éljon annak is az ideje,ha fél év akkor fél év.
Márió Elek 2017.09.09 19:29:47
@Rocky80: Szerintem lesz,és akkor Mandzu mehet vissza centernek.
Márió Elek 2017.09.09 19:34:05
@Rocky80: Pihen
A Lazio elleni diadallal a Juventus talán feledtette a Firenzében elszenvedett vereséget, valamint az ott mutatott halvány teljesítményt, azonban pihenőre nincs idő, hiszen az Olasz Kupa negyeddöntőjében az AC Milan látogat a Juventus Stadiumba. A továbbjutásról egyetlen mérkőzés dönt, s a győztes a…..
A Juventus a Torinóba látogató Bologna elleni találkozóval folytathatja a bajnoki küzdelmet, s egy esetleges győzelemmel megpróbáltathatja feledtetni a Milan elleni kudarcot az olasz Szuperkupa dohai fináléjában. A Juventus keretéből sérülés miatt továbbra is hiányzik majd Dani…..
Márió Elek 2017.01.08 22:18:03
@4D: Afriaka kupán van!
A Juventus hálóőre, Gianluigi Buffon csapata új igazolásának, Gonzalo Higuaínnak a bátorságát méltatta, hiszen a támadónak volt mersze a Napoli csapatától a dél-olaszok szemében gyűlölt torinói csapathoz igazolni, nem kis felháborodást keltve a Kékek szurkolóinak körében. Mint ismeretes, az Öreg…..
A Monaco elleni Bajnokok Ligája diadalt követően, a Juventus a nagy meglepetésre a legfőbb bajnoki kihívóvá előlépő Lazio csapatát fogadja szombat este, s amellett, hogy egy győzelemmel mindkét csapat fontos lépést tehet végső célja felé, az összecsapás kiváló főpróbának…..
A hazai pontvadászatban tizennégy pontnyi előnyt gyűjtő Juventusra rendkívül fontos és nehéz mérkőzés vár a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, hiszen Massimiliano Allegri fiainak Dortmundban kellene megőrizniük a Juventus Stadiumban szerzett szűkös előnyt a Borussia Dortmund…..
Márió Elek 2015.03.18 21:44:24
@BigP86: azt ne felejtsd el azert,hogy egyel kevesebben vagyunk a kpn igy tobb feladat jut mat0rcsira es vidalra is.
A fordulót hét pont előnnyel váró Juventus kihirdette keretét az AC Milan elleni szombat esti rangadóra, s eldőlt, hogy az Udinese elleni találkozót kihagyó Arturo Vidal visszatérhet Massimiliano Allegri csapatába, azonban Martín Cáceres és a kölcsönben ismét a torinóiaknál…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a kölcsönben a Genoa csapatánál szereplő középpályás, Stefano Sturaro már a téli átigazolási szezon során elhagyhatja az északi kikötővárost, s a korábbi terveknél korábban csatlakozhat a Juventus keretéhez. A 21 esztendős játékost a…..
Márió Elek 2015.01.24 12:48:46
@danimester1: Sturaro már a Juventus játékosa,nem kerül pénzbe. Ha már a miénk annyi esélyt megérdemelne hogy megnézzük mit tud a srác.
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
Márió Elek 2014.05.11 12:02:56
@Táno: Off: Szia,kint voltam/voltunk a meccsen, 20.000 ezer ember tény hogy nem volt,2 szektor alapból le volt zárva az ujpesti szurkolok mellett,én késöbb érkeztem mint velem együtt elég sokan.A hangulat szerintem kiváló volt,a szurkolók is ki tettek magukért,a meccs színvonala hát nem volt a legjobb mondjuk úgy.Az ,hogy mennyien lesznek,jó kérdés de én,és a barátaim sose jártunk a régi stadionba évente 1-2 szer nagyobb meccsekre,de most viszunt úgy vagyunk vele megvesszük a bérletet,mert már maga a stadion egy élmény,hát méh ha bejut a csapat el/bl csoportkörbe.Szerintem olyan 8.000 nézőre tippelnék a kövi szezonra,javarészt bérletesek,de egy egy rangadón azért 10-15 ezer szurkoló is kint lesz,még ha nem is a meccs miatt,de egy hatalmas élmény kis hazánkban.És akármilyen gyenge focit is játszunk,legalább miénk :).

Forza Juve Per Sempre!
Márió Elek 2014.09.29 00:48:57
Sziasztok,nem tudom ,hogy lehet e vagy szabad e más weboldalak elemzéseit ide bemásolni. Ha még se lehetne,akkor töröljétek a kommentem.
ailedepigeon.blog.nepsport.hu/archives/2014/09/27/Allegri_Juventusa_az_aszimetria_diszkret_baja/

Ezen a linken található egy nagyszerű elemzés a szeretett csapatunkrol (Cone És Allegri Juventusa közötti külömbségröl). Nagyon részletes elemzés. A cikket természetesen nem én írtam,csak találtam!

Forza Juve Per Sempre!
Egy, hétfőn közétett tanulmány szerint jelenleg a Juventus Olaszország legnagyobb értéket képviselő futballklubja, megelőzve ezzel az AC Milan és az FC Internazionale együttesét. A Brand Finance kiadta éves jelentését, amelyben az európai futball jeles klubjai szerepelnek…..
Márió Elek 2014.05.27 13:07:08
@Trieszt120506: itt a klubb marketing értékét nézték!
A Juventus kijelölte keretét a Roma elleni, hatalmas téttel bíró  hazai bajnoki rangadóra. A felek bármennyire is tagadták mérkőzés előtti nyilatkozatukban, a találkozó végeredménye döntőnek bizonyulhat a bajnoki cím sorsa szempontjából, hiszen esetleges győzelmével, a…..
Márió Elek 2014.01.05 19:50:57
@Márió Elek: sorry a 3. postért,de most látom van 2 meghívom ha kell bárkinek tudok küldeni!
Márió Elek 2014.01.05 21:08:02
@Bigvee: ment a meghívó ,Forza Juve!
Márió Elek 2014.01.05 21:08:38
@Gera9: mire megnéztem,már csak egy meghívóm volt,gondolom vki küldött egyet magának :),ha lesz majd küldök !
A Juventus jelentős lépést tett a Continassa projekt megvalósítása felé, miután a klub vezérigazgatója, Aldo Mazzia nemrég hivatalosan is aláírta a bérleti szerződést Torinó városával. A megújítható szerződés időtartama 99 év és magában foglal 180.000 négyzetmétert a…..
A Tuttosport értesülései szerint a Juventus fokozza érdeklődését a városi rivális egyik legjobbja, a védő, Angelo Ogbonna, leszerződtetése érdekében. Minden arra mutat, hogy a nyáron az olasz válogatott játékos el fogja hagyni jelenlegi klubját, mivel a védő iránt a Serie A…..
A Juventus vezérigazgatója, Giuseppe Marotta legutóbbi interjújában pontosította a klub jövőképét, véleménye szerint a csapatnál nem várható forradalom a nyár során. A torinóiak igazgatója nemrégiben még a BL-megnyerését említette, és azt mondta, a klub számos opciót…..
Antonio Conte 21 fős keretet hirdetett a Cagliari elleni hazai bajnoki mérkőzésre, amely az Öreg Hölgy utolsó hazai fellépése lesz a jelenlegi szezonban. A Cagliari ellen készülő keretből eltiltás miatt Andrea Pirlo és Paul Pogba is hiányozni fog, míg a legutóbbi mérkőzést…..
Márió Elek 2013.05.11 19:01:27
@Tony.: Matrival egyetértek,pedig ma nagy kedvencem csak nem ide való sajnos,míg givinconak adnék egy esélyt ha már 22m volt.Eléggé minuszosba van így is nem hogy még eladjuk,potenciál lenne benne csak szerintem,egy ostoba játékos :/
Antonio Conte 21 fős keretet hirdetett az Atalanta elleni bajnoki mérkőzésre. A Juventus friss bajnokként lép majd pályára, így várhatóan több olyan játékos is bekerül majd a kezdőcsapatba, aki mindeddig kevesebb lehetőséget kapott.  A köpködésért három mérkőzésre…..
Márió Elek 2013.05.08 21:43:32
Antonio Conte 25 fős keretet hirdetett a Palermo elleni hazai találkozóra, amelyen a Juventus akár már egy döntetlennel is bebiztosíthatja 31. bajnoki címét. A kerethez ismét csatlakozik a torinói rangadóra készülő csapatból hiányzó Mauricio Isla és Nicolas Anelka is.  A…..