Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pinkaqua Aquapink

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk azt írja, hogy vegzálta a biztonsági  őr a Nyugati várójában. Hogy mivel vonta magára a figyelmét?  Ezzel a gyanús tevékenységgel: "rendezett, kulturált megjelenésemmel táskával az ölemben, telefonálgatva a MÁV várótermében várok a vonatomra." "Szombaton dolgoztam vasárnap reggelig…..
Még 2011 októberében, azaz már több, mint két és fél évvel ezelőtt készítettem egy TOP10 Kedvenc sorozatom című videós toplistát. A nemrég frissült képregényfilmes toplistánál azt írtam, hogy a korábbi rangsor bővített és aktualizált változatáról van szó, viszont ez…..
Pinkaqua Aquapink 2014.05.25 17:10:53
BATTHY Bazári 2014.04.09 17:11:16
Kezünkbe került az új Várkert Bazárt népszerűsítő kiadvány. Nyilatkoznak benne politikusok és a 3 vezető építész is 1-1 oldalban. Elmentünk tehát még egyszer a hejszínre, a Várbazár lépcsőin elolvasni az újságot. Eredetileg azt gondoltuk, hogy amint a Kossuth térről,…..
Tripoliban született 1968-ban, majd Párizsban tanult akvarell- és olajfestészetet – innen a francia stílus –, de élt Máltán és az Egyesült Királyságban is. Képein elsőre szembetűnnek az impresszionistákra jellemző elmosódott, foltszerű ecsetvonások, melyek egy-egy pillanatot…..