Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Napsugaras_szép_jónapot!

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába próbáltak Bochkor Gáborral tovább rádózni, majd indítottak Bumeráng néven egy magazint, nem jött be, így most munkanélküliként tengeti napjait Boros Lajos, írja a Blikk. "Mint két hajléktalan, aki a fölösleges hirdetési újságokat gyűjti a MÉH-nek, nagyjából így…..
Napsugaras_szép_jónapot! 2013.06.26 15:45:06
Szeretnénk bemutatni egy koránt sem új, de mégis keveset hangoztatott módszert, amivel könnyebben fogadhatunk el olyan dolgokat az életünkben, amelyekre nincsen hatásunk, amik nem tőlünk függenek. Mi most ezt egy igazán aktuális témával, a melegséggel szeretnénk bemutatni. Úgy…..
Körmendy Zsuzsanna egy „több évezredes multikulturális intézmény” védelmezőit, Ablonczy Bálint pedig Natacha Polony-ra hivatkozva fordított 1968-at lát a melegházasság ellen többször is tüntetésre összegyűlő francia százezrekben. Kimondva-kimondatlanul is úgy tekintenek…..
Napsugaras_szép_jónapot! 2013.06.07 09:55:06
@Salemi boszorkány: Nekem nem szimpatikus, ha bárki kinevezi magát Isten Földi helytartójának. Milyen jogon?

Bár az rendben van, hogy valahogy kordában kell tartani az emberiséget, különben nagyon hamar véget ér a civilizáció. Akár még képmutatással is. Eddig mindig így volt és ezután sem lehet másképp. A természet törvényeit lehet vitatni, de megváltoztatni nem.

Azért a papok többsége tisztességes, becsületes ember.

Persze a zsidóknál rengeteg a kirívó embertelenség, de ők külön állatfaj, nem érdemes az emberek közt említeni őket. Érdemes például megnézni mit műveltek pár hete a siratófalnál: szarral és mindenféle undormánnyal töltött zacskókkal dobálták a nőket, mert ők nem imádkozhatnak ott! Azok valóban siralmas népség.
A kérdés a legutóbbi poszt kapcsán merült fel, de nem először, sokan és sokszor utaltak már arra, hogy mekkora a különbség a legitim kapcsolatban élő ember és a szerető "értéke" között, noha számomra kicsit homályos, miféle mértékegységben lehetne kifejezni ezt az…..
Napsugaras_szép_jónapot! 2013.05.24 23:58:49
@csakférfi: Bocsánat. Csak a saját nevemben nyilatkozhatom. Még ha ez elszálltan is hangzik.

Másrészt érdeklődtem csupán, ki mint költekezik a humoros, kétértelmű cím okán :)
Napsugaras_szép_jónapot! 2013.05.26 15:45:22
Nem értem azt a nagy házasság ellenességet, komolyan. Atyaég, milyen kritikán aluli "pasikkal" hozhatta össze a jó sors azokat a szerencsétlen nőket, akik így vélekednek, mint @szereto: ?
Férfival, aki egyben jó barát, vidám társ és az utódai kiváló példaképe még véletlenül sem találkoztak?

Nagyon szomorú sorsok vannak, több szerencsét kívánok nektek!!
Napsugaras_szép_jónapot! 2013.05.28 15:06:16
@csakférfi: Ez a beszéd. De sajnos aki a tévéből táplálkozik, meg buta könyvekből, az sosem fogja megtapasztalni az igazi boldogságot. Az erre való igényt kisgyerekkortól tapasztalva, egy értelmes, szerető családból lehet csak hozni.

Ki mit vetít ki a világra magából, olyan világban fog élni.
Saját kíváncsiságomra végeztem egy egyszerű kis számítást, hogy a Pártunk és Kormányunk által oly sokat hangoztatott, és a magyar családok védelmezőjének (és mellékesen a 2014-es választások megnyerése kulcsának) tartott Wunderwaffe, azaz a rezsicsökkentés mennyire áll meg…..
Napsugaras_szép_jónapot! 2013.05.26 17:12:53
@kúrórudi: Már elnézést, de aki dohányzik az fizessen is. Tőlem akár 10.000 forintot is dobozonként.
Rossz hasonlat.
[alább Kerényi Imre itteni megnyilvánulására válaszol Kulka]..
Mozgalmas és eredményes áprilist tudhat magáénak az LMBTQ mozgalom: három állam is legalizálta az azonos nemű párok házasságát, ezzel tizennégyre bővítve világszerte azoknak az országoknak a számát, ahol az azonos nemű párok egyenlő jogokat élveznek a különnemű párokkal.…..
Napsugaras_szép_jónapot! 2013.05.02 01:01:11
@PannonBoy: Inkább szerény és becsületes, mint "gazdag" szodoma és gomorra, te faszfej!
Napsugaras_szép_jónapot! 2013.05.02 02:09:19
@PannonBoy: Honnan ismersz te engemet, buzigyerek?

@sárkányfő: Csak azért gondoltam a szüleidre, hogy nem emberek voltak, mert ilyen elfajzott perverz ganajt jóérzésű ember nem nevel!
Ha már megvert az Isten, hogy ilyen undorító perverz patkány lettél, akkor bújj el a csatornába, ne riogasd az embereket a beteges hajlamoddal a napvilágnál, mert az ilyent el szokás ásni!
Szégyen, hogy szót kapnak a beteg perverz állatok, de remélem hamarosan agyonvágnak benneteket az egészséges társadalom kivet magából, beteg szarnyaló büdös férgek!
ProgBlog Belügy 2013.04.16 21:39:06
„Ebben a pillanatban még én, és csak én vagyok a fejedelem, az történik, amit én akarok, és arra veszem rá a vár alatt élőket, amire akarom. Ha megparancsolom, hogy gyújtsák fel ezt a várat, irtsák ki az idegeneket… és éljünk a magunk ízlése és vallása és rögeszméi…..
Napsugaras_szép_jónapot! 2013.04.17 10:59:18
@elwood: Jobb lett volna újabb 3000 milliárdot felvenni hitelként a cionistáktól, jó öreg ballibsi recept szerint, igaz?
Amúgy nem felélték, hanem törlesztésre ment az uzsorásoknak.
Jó hír viszont, hogy Hitler anyja megint terhes! :)
Már megint eltelt egy nap, és ismételten kaptam néhány érdekes levelet, és néhány ismerkedési folyamat is alakulóban van. Délután már alig bírtam a levelek olvasgatásával, furcsa egy helyzet, mikor az ember azon drukkol, hogy írjon már valaki akkor nem történik semmi, amikor meg…..
Napsugaras_szép_jónapot! 2013.03.27 22:46:14
@Anticinderella: Jó meglátás. Nem jól fogalmaztam: aki sokáig tartózkodik online társkeresőn, annál hibádzik valami. Előfordul, hogy a nagyobb választék érdekében oda is kiveti hálóját a halász, de tartósan ott ragadni szerintem nem egészséges jellemre vall.
Szerintem.
@guy2: Jogos. De ezért gondolom, hogy nyitottabbnak kell lenni és bátran ismerkedni mindenhol. Aki bezárkózik az elsatnyul és elcsökevényesedik.
Tudom, hogy ebben a bizalomhinyos világban nehéz...
1961. áprilisában a fenti képen mosolygó fiatalembertől volt hangos a nemzetközi sajtó. A szovjethatalom technológiai fensőbbségét hirdető, félelmetesen jól felépített propaganda mögül azonban egy kitartó, törekvő, szorgalmas, és bátor férfi portréja rajzolódik ki, akinek…..
Napsugaras_szép_jónapot! 2013.03.12 21:39:46
@Frady Endre: Ön rendkívül ostoba.

Jézus anyját, aki a palotában szolgált, Heródes valamelyik göthös kölke ejtette teherbe. Ezért gyilkolták le az összes kisgyereket a környéken, nehogy trónkövetelő legyen a fattyú. Az Úr fia a király fiát jelenti.
Egyszerű zsidó sztori hatalomról, törvénytelen szexről és gyerekgyilkosságokról.
Semmit sem változtak pár ezer év alatt.
Napsugaras_szép_jónapot! 2013.03.19 03:21:57
@Frady Endre: Mi a rasszista fércmű, jóember? A józan ész, vagy a hatalomért és aranyért írt könyvek?
Agyrém.
Napsugaras_szép_jónapot! 2013.03.27 13:21:29
@Frady Endre: Neked a biblia hiteles? Vagy a magát kiválasztottnak tartó, mai napig népirtó csürhe?
Elme neked sem árta... :)
A FIDESZ székház előtti tüntetés egyik jellemző mozzanata az volt, amikor a néhány, az előző rendszerben még aktív elszánt idős bácsi és néni ordítva kommunistázta a huszonéves, már a rendszerváltás után született fiatalokat.  Mai politikai közéletünk egyik…..
Napsugaras_szép_jónapot! 2013.03.19 03:19:59
„A Start-munkások nagy része cigány, akiknek először munkakultúrát kell tanítani”, mondta Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara évnyitó konferenciáján. Ez a mondat a legbutább rasszizmusból fakad, és azokat a cigány magyar honfitársainkat alázza meg, akik 47 ezer…..
Napsugaras_szép_jónapot! 2013.03.12 21:41:14
@komplikato: Igen. Onnan jöttek. Nézd meg a képeket!
Napsugaras_szép_jónapot! 2013.03.12 21:43:09
@különvélemény2: Dehogy értelmetlen. Pont azért van, hogy még több magyargyilkos patkányt préseljen ki magából a cigány szuka.
Több pénz, több kölyök.
Selmeczi Gabriella ma reggel a szolgálati tévében kijelentette, ők rendületlenül hisznek a demokráciában. Mert ugye a demokrácia nem arról szól, hogy üvöltözök, agresszív vagyok. Azt pedig a tetteivel is illusztrálta, hogy őszerinte a demokrácia agresszivitás, üvöltözés…..
Bár a kormányváltás óta a Fidesz rengeteg szavazót vesztett, sikerült megőriznie vezető helyét a közvélemény-kutatásokban. Ha az ellenzéknek nem sikerül egy erős választási szövetséget létrehoznia, a Fidesz csak a saját elkötelezett híveinek mozgósításával megőrizheti…..
Napsugaras_szép_jónapot! 2013.02.27 13:20:17
A hallgatói tiltakozásoknak és a kormányzati érvelésnek egyik kiemelt eleme a röghöz kötés kérdése. A kormány eltökéltségét jól jelzi, hogy az alkotmánybíróság által a röghöz kötéssel ellenében felhozott érvek, és a hallgatóknak tett saját ígérete ellenére, az AB-t…..
Napsugaras_szép_jónapot! 2013.02.19 12:04:28
@ati27: Az kitűnő lenne. Így is a diplomás utcaseprők országa vagyunk.
Napsugaras_szép_jónapot! 2013.02.20 00:25:54
@SnakeHB: Hagyjuk már ezt a "befektetők" témát. Valami agymosás-programot futtattak le rajtatok?
Volt itt minden, jól működött. A "befektetők" kizárólag tönkretenni és rabszolgasorba dönteni jöttek ide. A felvett és elkótyavetyélt tonnányi hitelből a legmodernebb technológiával termelhetnénk mindent.
De a gyáva nép nem mert rendszert váltani, ezért mind a mai napig a kontraszelektált kommunista véglények vezetik a gazdaságot.
Elképesztő, és nehezen túlbecsülhető horderejű adatot mondott a minap Matolcsy: félmillió magyar dolgozik külföldön. A keddi Véleményvezér már foglalkozott ezzel az adattal, okaival és következményeivel. Véleményünk szerint a mégoly drámai képet festő poszt még mindig…..
Napsugaras_szép_jónapot! 2013.02.01 08:28:38
@bigyibogyo: A világ jól van így, kitűnő irányba halad. Majd meglátod, szánalomzsák. :p
Adót csalnak, mutyiznak, egy kis Ciprus, egy kis Svájc, fiktív cégek, áfacsalás, számlagyár, leszámlázzák, túlszámlázzák, jattolnak, nokiásdobozoznak, visszaosztanak. Évi minimum 1000 milliárd hiány.Viszont a "kisembereket" a legkisebb hiba után egyből zaklatják,…..
Pézsma A nyomorultak 2013.01.15 19:35:12
A Bayer-ügy utóélete pontosan megmutatja, milyen rugóra jár az elmúlt évtizedben tragikusan lezüllött politikai kultúra óraműve. És azt is, miért borzalmas és folytathatatlan ez a gyakorlat. Ismét elveszni látszik egy esély arra, hogy a társadalomban meginduljon a problémák és…..
Napsugaras_szép_jónapot! 2013.01.16 13:43:30
Napsugaras_szép_jónapot! 2013.01.17 16:04:02
@dr kíváncsivagyok: Elnézést, ön szellemi fogyatékos? Mit nácizik itt, mint egy utolsó szerencsétlen zsidó?