Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sherlock Homeless

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi magyaros megoldás csuklóból lopással gyanúsítani a vásárlót 16 darab, kiskereskedelmi forgalomban max. 2000 forint értékű, amúgy a Nespresso kávégép mellé csomagolt kávékapszula miatt, amit mindig szó nélkül pótol a gyártó. Most is ez történt, csak előbb: A…..
A Kossuth tér felújítása rendben zajlik. A minimum 40 éves hársfasort ma hajnalban elkezdték módszeresen kivágni, meggyilkolni, kivégezni. Nincs itt semmi látnivaló. Hogy ezt a tetves lakosság is megértse, mintegy 50 biztonsági őr állja körbe a parlament körüli kordont, hogy…..
Sherlock Homeless 2013.04.25 18:19:47
@ököljog: Nem kezdünk úgy mondatot, hogy f@szfej. És nem is folytatjuk. Ettől kezdve te vagy a gyengébb és a kisebb. Akármi is a neved, ami meg téged nevesít. Tudod? A stílus maga az ember. Akit képviselsz és ahogy képviseled, az pedig már stílusos, cseppet sem meglepő.
Március 15-én este a Facebook-on egymás alatt jelent meg a következő két poszt. Az elsőben Orbán Viktor miniszterelnök mindenkit megnyugtatott a Kossuth-díj átadója utáni díszvacsorán:„Azért érkeztem megkésve, mert bizonyára tudják, hogy rendkívüli időjárási állapotok…..
Sherlock Homeless 2013.03.21 12:08:14
@ursus artos: "A kormánynak meg az a dolga, hogy kivizsgálja, hogy konkrétan mikor és konkrétan mi történt"
Aham... Szerencse, hogy nem mindenki vette magára ezt a gondolkodásmódot és voltak akik a bajban segítettek és nem utána vizsgálódtak! Marha nagy szerencséje van a Kormánynak, hogy emiatt nincs olyan sok dolga. Képzeld ha ki kéne vizsgálnia, miért fagyott meg annyi ember.
Sherlock Homeless 2013.03.21 12:55:07
@Viktus: Most azt szajkózzák, hogy márpedig ők megmondták mindenkinek, ne induljon útra.
Ők meg egyenesen Lengyelországból importáltak katasztrófa szereplőket?!
Sherlock Homeless 2013.03.21 13:04:48
@ursus artos: Most már értem Orbánc hatalomvágyát!
A Fent és Lent blog Dr. Bibó című sorozata jelentkezik. Kígyónak lábsó, magyaroknak offshore. Nyáron jól meglepett minket Dr.Bibó, amikor a csajokról beszélt nekünk - persze a maga módján -, de azért most is sikerült egy pillanatra sokkolnia a blog szerkesztőségének tagjait,…..