Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vas fű (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Libertarian Ezt már ne! 2013.01.22 12:08:11
Bayer Zsoltot el lehet és el is kell ítélni. De nem így. Hogy Bayer Zsolt úgy írt a cigányokról és olyan véleménye van róluk, amilyen, az – rossz hírem van – az ő egyéni, szuverén joga, beletartozik a szólásszabadságba. Nem kell, sőt, magam is azt hirdetem, nem is szabad…..
vas fű (törölt) 2013.01.22 16:15:20
@trollhunter89:

Orbán Viktor 700 forintért agyonvert két 70 éves embert?
Vagy 90 éves néniket erőszakolt meg?

Hogy mik nem vannak ... Ez a zorbán!!!!
Szeretett tranzakciós adó áthárítással sújtott Népem!  Mi nem félünk! De nem ám. Istenuccse, télleg. Amit a napokban hallani fogtok abból szó nem igaz. Ne higgyetek senkinek, főleg a mindenki másnak ne. Én mondom az igazat, a valódit, ti meg ne azt nézzétek amit teszek,…..
vas fű (törölt) 2013.01.22 12:39:33
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Látod, Kun Bélátok nem kúrja el Trianonnal, akkor most lennének normális hegyeink. De hát azt is lekúrtátok.
Gréczyblog Pusztaszabolcs üzenete 2013.01.21 07:20:58
A Fejér megyei Pusztaszabolcson időközi polgármester-választást tartottak. A hideg és a hó ellenére negyven százalékos volt a részvétel. Mindenki függetlenként indult, egyedül a Demokratikus Koalíció vállalta, hogy pártként méreti meg magát. Csányi Kálmán fideszes…..
vas fű (törölt) 2013.01.21 10:54:02
@Savigny: Trianon,országvesztés, szovjet megszállás, nők megerőszakolása, egy igazi diktátor, Rákosi, 56, téeszesítés, a társadalom lenullázása, értelmetlen iparosítás veszteséges ágazatokba, ide nem gyűrűzik be az olajválság, az ország totális eladósítása, az ország totális elprivatizálása, a privatlizált vagyon ellopása, őszödi hazugságbeszéd, tömegbelövetés, totális elkkúrás, cigányozó-rasszista Dopeman mint köztársasági elnök, mi kell még? Nem elég ez a baloldaltól? Nem elég 100 millió ártatlan halott? Kell másik 100 millió?
Mesterházy Attilának nagybetűs nap, amikor valamit mond. Mert többnyire unalmas, ötlettelen, szellemtelen figura, aki kiváló címerállata a legnagyobb ellenzékinek mondott tesze-tosza pártnak emiatt. Szóval a semmitmondó ember mondott valamit, de talán jobb, ha inkább visszatér a…..
Poszt-eszdéeszes mozgolódás az árok egyik, poszt-csurkai mocorgás a másik oldalán: 2013 első napjaiban is rendkívül sok újdonsággal szolgál a magyar közélet. Míg Fodor Gáborék a talán fél tucatnál is több új-balliberális erővel mérkőznének meg a maroknyi SZDSZ-árváért;…..