Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Élőlánc a devizahitelesekért

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerre zseniális és undorító. Bődületes siker, luxuskocsin furikázó értékesítők, hatalmas házukat elvesztő, csúnyán bepalizott befektetők. Az MLM-rendszer csúcsra járatása, az ügyfelek szerződés utáni magasról leszarása. Ez mind a Brokernet nevének hallatán juthat az…..
Képzeljük el, hogy egy bűnözőpáros garázdálkodik a városban. Aki a kezük ügyébe kerül, menthetetlenül kirabolják, az áldozatok pedig hiába kérnek segítséget a hatóságoktól, az illetékesek csak a fejüket csóválják. Éveken keresztül esnek áldozatul a szerencsétlen…..
Á, mi aztán sose húztuk le az ügyfeleket. A mi munkatársaink ma született bárányok. Ki is kérik maguknak, ha leügynöközik őket, ők kérem alássan profi pénzügyi tanácsadók.Véletlenül se szarul kereső óvónéniből, meg rendszergizdából képeztük át őket a hasadba is…..
A devizahiteleseket nem lehet megmenteni - legalábbis úgy biztosan nem, ahogyan a kormány nekiállt. Sem a végtörlesztés, sem az árfolyamgát egy-kettő nem jelentett megoldást, a kedvezményes forinthitelre váltáson pedig összességében csak röhögni lehet. És teljesen mindegy, hogy…..
Élőlánc a devizahitelesekért 2013.01.16 16:39:43
@nevem van:

Az idézőjelekkel csupán azt akartam szemléltetni, ez a "szopattyú-tolattyú" megközelítés mennyire méltatlan.
Fontos megjegyezni, még akkor is, ha ez például Ön nem érti meg, hogy pontosan azért választotta mindenki a devizahitelt mert vállalható volt. A probléma ott kezdődik, hogy ezt az apróságot megváltoztatták! Egyébként elárulom Önnek, hogy a hitelközvetítők nem voltak érdekeltek a forinthitelek közvetítésében, ugyanis ott nem járt zsíros jutalék. Egyébként az milyen érdekes, hogy lehet, hogy az éppen Önt ellátó orvos, ugyanúgy bunkó devizahiteles. Nem feltétlen kell esztergályosnak lenni ahhoz, hogy átverjék az embert.
Élőlánc a devizahitelesekért 2013.01.16 19:44:22
@nevem van:

Bizonyára Ön az itt megszólalók túlnyomó többséget erősíti...ahogy olvasom egyre többen rádöbbennek, gondolatait olvasva, hogy Önnek mennyire igaza van/volt/lesz...
Előrelátó módon határozza meg, ha esetleg 120 forintra csökkent volna a CHF, akkor a bank kevesebbet kért volna vissza forintban számolva?
Esetleg azt az ellentmondást is feloldhatja, amelyben leírja, hogy a 100 ezer forintos tv esetén is a legjobb ajánlatot keresik a vevők. A devizahiteleknél is pont ez történt, az emberek a legolcsóbb ajánlatot keresték és "vették" meg. Miért ne tették volna? Gondolom az is reklamál aki olcsóbban vette a tv-t ha elromlik. Vagy ugyanaz a Sony tv 500 forinttal olcsóbban elromolhat?
Persze elképzelem ahogy Ön otthon belenyugszik, hogy hát ugyan 10 napja vettük a tv-t a legolcsóbb üzletben, egye fene elromlott...nem viszem vissza, olcsóbb volt. Ami olcsóbb, kedvezőbb az feltétlenül buktatókat kell, hogy rejtsen? Ez a törvényszerű?
Élőlánc a devizahitelesekért 2013.01.16 19:46:05
@mákospacal:

A szerződéseket nem az elnevezésük, hanem a tartalmuk alapján kell vizsgálni.