Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Béla Lénárt

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igaz-e, hogy nem egy kiképzett őr, hanem egy a BV állományába tartozó, de más beosztásban lévő ember kisérte a vádlottat? Ezzel a kérdéssel kezdtük azt a sort, amelyt a  Büntetésvégrehajtás Országos Parancsnokságának küldtünk, hogy tisztázzuk az esetleges félreértéseket, a minapi fegyveres…..
Béla Lénárt 2019.02.20 08:08:41
@látjátok feleim szümtükkel: Lásd ellenzéki képviselők MTVA esetét, ott is így játszódtak le az események, csak erőszakkal párosítva!
Állítólag egy évvel ezelőtt komolyan felvetődött a Fideszben, hogy be kéne áldozni Tiborcz Istvánt a választások előtt, ezzel kivennék az élét azoknak az ellenzéki és EU-s kritikáknak, melyek szerint Magyarországon nem érvényesül a törvény előtti egyenlőség elve. Volt némi realitás a felvetésben,…..
Mi volna, ha még nem is lenne puritán...
Béla Lénárt 2019.01.24 12:14:23
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Dehogy putriba, hova gondolsz, csak egyenesen börtönbe, teljes vagyonelkobzással!!
Nagyobbat szívhat a Fidesz a devizahiteles balhéval, mint a stadionépítéssel, kitiltási botránnyal, vasárnapi boltbezárással és mindenféle szarsággal együtt. Az egész sztori összességében annyira nevetséges és abszurd, hogy kitalálni sem lehetne jobbat. Behergelték a népet,…..