Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kati Kata

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Apuka Világa A kőszegi zsinagóga 2012.06.01 15:04:00
Ha kőszegi kirándulásaink során, a Várkörön a belváros irányába indulunk, mindig megállunk a 38. számú ikerház vasrácsos kerítéses zárt kapuja előtt, hogy pillantást vessünk a két torony által közrefogott kör alakú, vörös téglából emelt épületre az udvar végén. A…..
Egy 50 nm-es panellakás árából igazi csodákra lehet bukkanni! Nemrég összeszedtük azokat az ingatlanokat, melyeket ma a legalacsonyabb négyzetméterárral kínálnak a lakáspiacon. Az ingatlanok többsége természetesen a nagyvárosoktól messze, sokszor az északi, keleti és déli…..
Kati Kata 2014.06.30 14:40:22
A cikkírónak súlyos tévedései vannak.
A cikkben szereplő ingatlanok nagy részére nem 3 milliót hanem annak a többszörösét rá kell költeni, hogy élhető -nem lakható, élhető-legyen. Ha valaha vásárolt volna, vagy újított volna fel ingatlant nem írna ilyen baromságokat. A cikkben szereplő települések megválasztása sem szerencsés, Szalonna, Zalaapáti stb.. és onnan vajon hova megy valaki dolgozni, ha nincs ismerőse, mert ugye ha gyüttment hogy is lenne... nem írhat mindenki regényt otthon ülve vagy tőzsdézhet és az egyéb hasonló ötleteket adó hozzászóló sem gondolta ugye ezt komolyan! Szép a vidéki élet, de nagyon át kell gondolni, hova és mennyiből költözik le valaki és mit ad fel helyette/munkahely, közművekkel való ellátottság,oktatási intézmények stb../. Jó a nagy telek, de ha nincsenek hozzá gépei, szakértelme halott ügy. Majd elfeledtem a pilis ház vagy a Zalapáti Öreghegyen lévő ingatlan a borospincével külterületen van vagy zártkert a minősítése,-kattintson csak mindenki a hirdetésre és látni fogja- ami termőföldnek minősül és más a beépíthetősége, nem beszélve a vásárlás során felmerülő nehézségekkel. Az ilyen cikkek rendkívül károsak, hozzáértés nélkül, merő szenzációhajhászásból leírni ilyeneket ez nagyfokú felelőtlenség.
A szomszédunkba költöztek ki panelból 3 gyerekkel, a kertjük mérete kb. 2500 nm félméteres gazban áll, a férfi nem tudott elhelyezkedni, a gyerekek nem tudtak beilleszkedni, a ház már elvitte a panelárát annyi a rejtett hiba. Soroljam még?!
Persze vannak pozitív példák is, de a cikk akkor is felesleges és rossz irányba vezetheti az olvasót.
Az egykori filiszteus „ötváros” (pentapolisz) egyike volt Gát, ahol a híres óriás, a Dávid által legyőzött Góliát született. A Tel Aviv-i Bar Ilan Egyetem kutatói a napjainkban héberül Tel Tsafit, arabul Tell es-Safit névre hallgató lelőhelyen megtalálták az egyik…..