Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keviny

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boldog új pixeleket mindenkinek! 2016-ban is itt vagyunk, és szokás szerint az év eleji listapornóval kezdünk, vagyis a következő napokban jönnek a múlt év legjobb keresőkifejezései, a podcast kimaradt jelenetei, előbb azonban az év játékai. A blogban már hagyomány, hogy…..
Egész héten ügyeletes szerkesztő voltam, nem volt semmi időm blogolni, ezért csak most számolok be a múlt hétvégi PixelCon 2-ről. Amit jól beharangoztam, ezért nem is nagyon terveztem utólag írni róla, de persze másnap már bántam, hogy nem fotóztam rendesen (a helyszínen azért…..
Ha az ember hosszú évekig zenei újságíróként dolgozik, bizony a címben foglalt kifejezés jelentéstartama némileg megváltozik. És hogy profizmusát bizonyítsa saját debütáló nagylemezét is tökéletes objektivitással értékeli: "Már régóta érlelődött bennem egy album…..
keviny 2015.07.30 15:18:46
IDDQD Heti retro: Grim Fandango 2014.09.19 08:38:33
A harmadik Monkey Island-játék, a The Curse of Monkey Island egyik első helyszínén fekszik egy csontváz, akit meg lehet lökni, és akkor leesik róla egy jelvény, amin a következő felirat olvasható: „Kérdezz a Grim Fandangóról”. A poén egyszerre két játék felé tisztelgés. Az…..
Egy ideje már őrizgetem ezt a fórumlinket, de most ellövöm, mert éppen vasárnap délutáni könnyed szórakozásnak való kis marhaság. A NeoGaf olvasói viccelődtek azon, hogy ismert videojátékok címéből kivettek egy-egy betűt úgy, hogy a cím továbbra is értelmes maradjon, majd…..