Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csepűpalkó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a krémes rizottót a roppanós zöldségek igazán felpezsdítik. Könnyű és ízletes! Hozzávalók 2-3 adaghoz: 200 g rizottó rizs1 kisebb cukkini1 kis fej lilahagyma6-8 szem koktélparadicsom400 ml víz vagy pl. maradék húsleves alaplé1 ek. paradicsompüréolívaolajsó A hagymát…..
csepűpalkó 2015.09.24 20:33:45
  Jó sok idő telt el mióta nem írtam! Több oka is van ennek, amiket nem szeretnék részletezni, mert nem olyan érdekesek. Nem is terveztem, hogy mostanság a világhálóra vetek valamit. Kedves hobbim ez, amire sajnos most nincs idő. Ki is bírtam, hogy ne beszéljek (a teljesség…..
Édes nagylányom, te megélhetési bevándorló! (Na nem itt, hanem másutt. Igaz, mint kiderült, már itt is az voltál, csak nem szólt senki, tapintatból.)Levelet kaptál ide, most forgatom és tűnődöm, mihez kezdjek vele. Orbán Viktor a feladója és nemzeti konzultációra hív…..
Honnan jön ez a hihetetlen mennyiségű, tömegű, alaktalan masszányi ostoba? Azok, akik pontosan "emlékeznek", milyen rettenetes üldöztetésben volt részük a "komenizmusban", akik kicsiny bibliával a hónuk alatt igyekeztek szaporán vasárnap állítólag a templomba, s akiknek az…..
romablog Kik azok a cigányok? 2007.11.23 19:41:00
Elvileg ez egy hülye kérdés. Azt hiszem ez az a kérdés, amire mindenki kapásból tud valami választ adni. Ők a romák, a füstösek, a tolvajok, Indiából jöttek, vagy a miért nem mennek vissza oda banda. Én viszont egy meglehetősen provokatív állítással kezdeném ezt a bejegyzést…..