Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sárga Ember

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2012 Felemelkedés - 2012.12.27 15:41:40
Kedves Olvasók, Frissítés: Vasárnap este lesz új bejegyzés. remélem mindenkinek kellemesen telnek az ünnepek, frissítés(eke)t január legelején fogok tudni kirakni, addig éjt nappallá téve dolgozom.Megértéseteket és türelmeteket köszönöm. FehérVándor..
Sárga Ember 2013.01.19 10:55:34
@Novicamary:
A felvilágosodás egy véget nem érő folyamat, így az "ébredező" megfogalmazás semmit mondó. A kritikus tömeg 144 000 Krisztus Tudattal rendelkező személyt jelképezi. A Krisztus Tudat röviden azt jelenti, hogy felismered, Jézus pont annyira volt Isten fia, mint Te vagy bármely ember a földön. Jézus is egy élő ember volt aki a felvilágosodás útját járta, és mindenkinek meg van a lehetősége, hogy ugyan olyan szintre emelkedjen. 2013-at ha Összeadod 33 ami a Krisztus Tudat száma.
A másik tényező, hogy sokan nem tudtak róla, hogy miről is szól december 21. Ezt az oldalt leszámítva nem nagyon találkoztam egyéni kapcsolatfelvételről szóló írással, és ha tudjuk értelmezni a Maja naptárat, valóban a Szabad Akarat volt a kulcs.
"Az ember napokon ki kell használnunk szabad akaratunk erejét, ami nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk. Számításba kell vennünk szabad akaratunk következményeit az egészre nézve is. Konstruktív módon éljünk saját energiánkkal másokat, környezetünket is figyelembe véve. A teremtői potenciál kipróbálása kap teret"
Sárga Ember 2013.01.18 00:04:44
Másfél éve használom napi szinten a a Maja naptárat és egy kis elemzést szeretnék bemutatni a dec. 21-i korszakváltásról. 21-e Kék Kéz nap volt,mely a megvalósítás, a tudatos véghezvitel és a befejezés napja. A nap társenergiája a Sárga Ember amely a Szabad Akaratot képviseli, és a kulcsa volt az egész folyamatnak. A vezető energia ezen a napon a Kék Vihar volt mely megtisztulást jelkézi. A nap erősítő energiája a Vörös Föld ami értelem szerűen a Földanyánkat jelképezi. A nap rejtett kincse a Fehér Vrázsló amely az isteni akarattal való összehangoltság, és a gondolat általi varázslat. A következő nap 22-e Sárga Csillag, mely az aktuális hullám (a Hold 13 napos ciklusa)utolsó 13-ik napja. A 13-as tónus viszi az információt a következő hullám 1 tónusához, és a nem elvégzett feladatot egy új témába ágyazva, új lehetőségeket kapunk a fejlődésre. ENNEK A NAPNAK A VEZETŐ ENERGIÁJA A SÁRGA EMBER AMI A SZABAD AKARAT! 23-án a Ciklus váltás utáni Első hulláma, és agy első napja A Vörös Hold aminek a Rejtett Kincse a Sárga Ember, így az első 13 nap rejtett kincse is a Szabad Akarat! A következő hullám, a második 13 nap a Fehér Szél aminek az Erősítő Energiája a Sárga Ember.
Pontosan annak a napja volt 21-.e hogy az Emberiség kinyilvánítsa azon Szabad Akaratát, hogy a Földönkívüli Civilizációk avatkozzanak be, és segítsék az Emberiséget a zsarnokság alóli felszabadításban, pont ahogy oldal információ mondták az egyéni kapcsolatfelvétel napjáról szóló írásban.
A Szomorú igazság az, hogy nem volt meg a kritikus tömeget jelképező 144 000 ember aki kinyilvánította volna ezen akaratát.
De egyben ez volt az a nap is, amikor lejárt a Sötétség erőinek, Istentől kapott 6000 éves Szabad Akarat általi uralkodási joga.
December 21. a Maya naptár Kék Vihar évének pontosan a közepe, az új év 2013.07.26-án kezdődik és a Sárga Mag éve lesz, ami azt jelenti, hogy egy tisztító energia periódus közepén tartunk, és van fél évünk arra, hogy megtisztítsuk az Emberi Társadalmat, a régi félelmen alapuló, már nem működő struktúráktól, és az új Sárga Mag évében kell elvetni azokat kollektív gondolat-magvakat mely az Új Kor alappillérjeivé válhatnak a következő 26-éves átalakulási periódusban.
Ehhez az új ciklus, első hullám periódusa meg is adja kulcsot, ami a Fehér Kutya amely, a Feltétel Nélküli Szeretetet szimbolizálja.
Le kell rombolnunk a félelem alapú rendszereket és ki kell építeni a szereteten alapuló rendszereket.
Sárga Ember 2013.01.18 17:39:59
@Novicamary:

Az Igazság része, az Emberiség felett uralkodó földönkívüli faj jelenléte és történelme. Az Igazság az amely felszabadít, az Igazság a származásunkról, arról akik vagyunk.
Még december 21-e előtt elérhetővé vált az ingyen-energia, már rendelni lehet olyan berendezést, ami a közvetlen környezetéből a levegőből állít elő villamos energiát. Ez a materalista szemlélet szerint a SEMMI! De az Emberiség már olyan fejlett technológiailag, hogy képes megcsapolni ezt a semmit. Már rendelhető más földönkívüli technológiával készült termékek is, és ez a jelen!
Ez mind az Uránusz hatása, forradalmasít mindent, és hol vagyunk még 2160 éves Vízöntő kor végétől?
A fejlettebb civilizációkkal való kapcsolat, természetes és elkerülhetetlen. Több tízezer éve itt vannak körülöttünk, és ebben a 26 éves átalakulási periódusban, aminek az elején járunk, meg fog történni a Felfedés és a tömeges kapcsolatfelvétel, ami később egyénileg is természetes lesz.