Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Omelette du fromage

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány évtizede próbálom megértetni családtagjaimmal, hogy vagy mi leszünk milliomosok vagy a boltos, ezért próbáljanak észszerűen vásárolni. A szám kihűl, eredmény csekély. Így aztán amikor valamelyik Stop Shop udvarba érünk, a család kettéválik. A boltosokat milliomossá tevők a Müller felé…..
Omelette du fromage 2016.05.24 07:04:01
Immáron tíz éve, hogy Mel Gibsont letartóztatták ittas vezetésért a kaliforniai Pacific Coast Highway-en, és miközben a rendőrök kikapták az autójából, nekiállt üvöltözni arról, hogy a zsidók felelősek minden háborúért. Most egy interjúban a Halálos fegyver és más…..
Omelette du fromage 2016.05.21 21:22:04
@Giggsy: "Uram atyám, mennyire vagy te hülye!? Először is a Passió után annyira parkolópályára tették Gibsont, hogy szinte azonnal rendezhetett egy Apocalipticót. "

Nálad nem hülyébb, már csak azért sem, mert Gibsont színészként mellőzték. Egyébként pont azért szarik beléjük, mert ő nem csak színész, hanem rendező is, "saját" céggel: Icon Productions LLC.
Nemrégiben érdekes cikket lehetett olvasni az Indexen, melyben egy helyi lakos arról tesz panaszt, hogy a Stefánia út fáit brutálisan megcsonkolták, sőt, a fák odvait purhabbal nyomták tele. Az eset több aspektusból is tanulságokkal szolgál, így mindenképp érdemes röviden kivesézni a történteket,…..
  Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása   Kezdjük egy provokatív kijelentéssel: Európában nincsenek „no-go” zónák. Nyugat-Európa nagyvárosaiban nincsenek olyan bevándorlók lakta negyedek, amelyek felett a rendőrség elvesztette az uralmat, ahol a sharia jelenti a törvényt vagy ahova fehér ember nem…..
Végül is a Jüdische Allgemeine nevű németországi zsidó portál módosította a Nemes Jeles Lászlóval készített interjút. Már nem adja a magyar filmrendező szájába, hogy nálunk ma is sokan gyűlölik a zsidókat, sőt, ha az antiszemitákon múlna, ismét koncentrációs táborokat nyitnának, ráadásul Az élet…..
Miért nem gondoltak arra, hogy az állítólagos csőcselékben öngyilkos robbantók is lehetnek?   Valamit nagyon, de nagyon nem értek. Jó, jó. Én is láttam az Euronews január 5-ei, keddi, késő esti riportjában a német lányt, aki öntudatának teljes komolyságával nyilatkozta, hogy egyéni…..
Vajon mi történik akkor, amikor egy magyar egy teljesen más kultúrájú országba kerül? Ragaszkodjunk-e saját, jól megszokott életvitelünkhöz, vagy alkalmazkodjunk az adott ország szokásaihoz, életmódjához, tempójához? Ezeket a kérdéseket is feszegeti Nóra posztja. (A képeket…..
A tegnapi nap bővelkedett izgalmakban. A kormány olyan ámokfutást rendezett, amilyenre idáig még nem láthattunk példát. Az egész Ákos kijelentésével kezdődött, aki szerint a nőknek nem az a dolga, hogy ugyanannyit keressenek, mint a férfiak, hanem a női princípiumot kell…..
Omelette du fromage 2015.12.19 18:19:11
@rasztaszív: "szaporodjunk csak a végtelenségig,amíg még van egy talpalattnyi föld,hiszen szaporodni jó.a túlnépesedés nyilván csak egy libsibolsi elmetrükk."
Csak a hozzád hasonló elmeroggyantak akarják Magyarországon megállítani a globális túlnépesedést, ahol egyébként tendenciózusan fogyunk. Bravó.
“Keresztény vagy? Igen? Remek, akkor egy pillanat múlva meglátod Istent” – egy túlélő beszámolója szerint az oregoni tömeggyilkos ezt mondta, amikor sorban megkérdezte áldozataitól, hogy milyen vallásúak. Aki kereszténynek vallotta magát, azt agyonlőtte, aki nem, azt elengedte…..
Omelette du fromage 2015.10.03 06:20:33
@Gringo: Miért, az vagy?
Varánusz Én, Petra 2015.09.11 22:26:47
Óbazmeg. Bazmeg, bazmeg, baaaaaazmeeeeeeg! Komolyan mondom ez már túlzás azért. Én egy kisgyerekes anyuka vagyok. Egy megtévedt báránya a nernek. Egy ártatlan ember aki hozott egy rossz döntést. Mármint több embert felrúgtam, mint Habony a nyuggereket, de ezt egy döntésből tettem.…..
Van annak már tán' egy hete is, hogy egy melegházasságról szóló posztunk végén (egyebek mellett) bátorkodtunk azt a jóslatot tenni, hogy a témáról vitatkozni voltaképp értelmetlen, mert azonnal megjelennek a sötét trollok, akik meggyőzhetetlenek, se olvasni, se írni nem tudnak,…..
Omelette du fromage 2015.07.15 02:10:22
@zaccc: Csomagold szépen össze a kultúrádat, ami nem áll másból, mint egy seggtörlésre használt szaros tekercsből meg egy izzadt, büdös kaftánból és húzz innen anyádba! Az őseid, akik még mosakodni is restek voltak, csak rokonságon belül fedezték egymást, hogy a pénzük megmaradjon, ezért vagy te egy genetikai hulladék, te beltenyésztett, tömpeorrú, orrfacsaró szarcsimbók. Egyedül a szagotok miatt fel kellene lógatni titeket!
Mi sem álljon távolabb tőlünk, mint hogy a velejéig romlott és korrupt rendszert felépítő Viktort éltessük, de a mai nappal tény, hogy az elmúlt hetekben volt egy, azaz valóban egyetlen ügy, amit szakpolitikai, illetve taktikai szinten kiválóan kezelt a kormány. Miközben épp a…..
Hol terror van, ott terror van - parafrazeálhatnánk Illyés Gyulát. De igazából parafrazeálni sem muszáj, hiszen a terror is a zsarnokság egyik fajtája. Ráadásul a terror ellen nagyjából ugyanúgy kell küzdeni, mint a zsarnokság ellen: szigorral és szókimondással…..
Omelette du fromage 2015.01.11 13:34:35
Elszakadt a cérna. Érzékeny lelkűek itt hagyják abba az olvasást, káromkodni is fogok. Rondán.  Agyafúrt kormányunk kitalálta, hogy szúrhatnak ki velünk még jobban. Keresztény gyökerek eszement ötlete nyomán vasárnap zárva fognak tartani a boltok. Persze, lesznek kivételek. A…..
Omelette du fromage 2015.01.11 08:44:55
@csáköcsögmiapályaöcaém?:
Én pedig kérem a Jóistent, hogy takarítson el téged és a hozzád hasonló "csáköcsögözőket".
Tavaly közel ugyanezzel a címmel készült hasonló válogatás. Azóta több tízezer újabb fedélzeti kamerás felvétel került a videómegosztó oldalakra, többségük 2014-ben is Oroszországból. Az alábbi felsorolásból a nagy kaukázusi bunyók, tömegbalesetek és rendőrös hajszák…..
Omelette du fromage 2015.01.03 08:19:25
@wolves84lb: A mondatot nagybetűvel kell kezdeni. Még a libsiknek is.
Kedves CCCP-pólós faszkalap! Tudom ám, hogy csak az irónia dörrent egy nagyot ottan a Kossuth téri színpadon, mert hát az Orbán az az oroszokkal paktál, és most akkor majd jól behúzod őt a csőbe, ha netán kiakadna azon, hogy szovjetuniós pólóban szaladgálsz, mert hát hogy van…..
Omelette du fromage 2014.11.19 21:56:27
@Surdablog: "Egyébként a jobbik nyíltan szimpatizál a nácikkal. "

A Jobbikban a leghangosabban zsidózó egy zsidó volt. Úgy hívták, hogy Szegedi Csanád. Miután kiderült, hogy valahol pár centivel rövidebb, gyorsan pajeszt -meg kipát- növesztett és mindennek az ellenkezőjét kezdte prédikálni. Csanádka ma már Dovid, héberül tanul és zsidókkal turnézik a mindennapi kenyeréért. (Ez sem újdonság. Anno Hitlerről is kiderült, hogy egy vérbeli Schicklgruber.)
Kíváncsi lennék, hogy ez a Soma Ábrahám vajon mennyi pénzért lenne hajlandó bajuszkát növeszteni és lengetni a karját. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ő is olcsón méri az effélét.
Na pá!
Az önkiszolgáló mosoda fogalma korántsem számít már újdonságnak Magyarországon, azonban ha megemlítem valakinek, hogy nemrég mostam is egy ilyen helyen, akkor általános rácsodálkozás a válasz. Amerikai filmekben többször látni olyasmit, hogy valaki bemegy egy mosógépekkel teli…..
Omelette du fromage 2014.10.19 08:41:02
@zbzbzb: A mondatot nagybetűvel kell kezdeni. Mobilon is.
  Csak nem megfordul a világ? A brit orvosok szerint manapság több férfi mond nemet a szexre, mint nő. Lehet, hogy ezentúl az erősebb nem fog fejfájásra panaszkodni? De a viccet félretéve, jól működő szexuális kapcsolatban bizony komoly problémát és fejtörést okozhat, ha a…..
Rudolf Hess halála alighanem a 20. századi történelem egyik legnagyobb rejtélye. A hivatalos verzió szerint Hitler évtizedek óta a berlin-spandaui börtönben raboskodó helyettesét 1987. augusztus 17-én csak néhány percre hagyták magára, de ez elég volt ahhoz, hogy a 93 éves…..
Magyarország 80%-a gondolja azt, hogy a pösti emberek igazi parasztok, akik állandóan rohannak és nem figyelnek senkire, semmire. Persze van benne valami, de mégsem a szó rossz értelmében. Sajnos Magyarország színe java a fővárosra koncentrálódik, miközben olyan problémák jelennek…..
Félreértés ne essék, az RTL szemét (trash) tévé, és bár most beleállt a kormánnyal szembeni küzdelembe, ettől nem válik erkölcsi mércévé. Azt sem mondom, hogy csak anyagi okokból teszi, amit tesz (a harc kedvezhet a nézettségnek, és akár visszavonulásra is kényszerítheti…..
Omelette du fromage 2014.06.21 13:40:15
@Hidvégi Mihály: "Nem hibáztathatók ezért teljesen, az, hogy a magyar populáció ennyire alulfejlett értelemben, ennek nem okai. Kicsit részesei, de nem okai."

A magyar társadalom 10, de inkább 20%-a cigány. Meg lehet nézni, hány putriról hiányzik a tányérostévé és ezt össze lehet vetni az egy főre eső fogatlan cigányok arányával a mónikasóban. :)
"Ez itt Carol, a pincérnő, ő meg Simon, a buzi." Nézi az ember azt, amit hírszerkesztés néven művel a közmédia, és nem hisz a szemének. Itt van most az Együtt-PM látványosnak szánt, de meglehetősen gyerekes akciója a Fidesz-székháznál, aminek során fogták magukat és öten…..
Omelette du fromage 2014.01.21 06:23:16
@conmorientes: Azt hiszem, hogy te is tiltakozol Paks ellen. :)
Ha elfelejtjük - persze, hogy nem fogjuk, csak úgy mondtam -, mi történt itt az áfacsökkentés tervezgetésével, akkor az, ami a húsáfából lett, egészen meglepő módon nem hülyeség. A tényekre szorítkozva adott egy szektor, amelyet átszőtt az illegális, fekete, szürke és egyéb…..
Omelette du fromage 2013.11.09 19:34:36
Nem kenyerem az aktuális közéleti témákra, történésekre való reagálás, azonban a napokban történt vácszentlászlói bormérgezési ügy arra indított, hogy pár mondattal én is kommentáljam az eseményeket. Egyrészt az eset nagyon is kerti vonatkozású, egy halmazba vonható a…..