Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Órabolond

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt van Dartwolf barátunk órája, a Monte wehro Commander. Szerintem szép, robusztus férfi karóra. Mechanikus automata szerkezetű. A többit remélem, hogy Dartwolf elmeséli róla...
Órabolond 2013.01.14 19:25:08
@Csaba Kelemen: Nekem már van egy, december elején vásároltam. Az óra remekül működik. Az-az érdekes, hogy először, az első egy-két hétben sietett. Most kb 1 hónap után meglepően pontos. A járástartalék ideje alatt gyakorlatilag fél perc sem volt az eltérés. Szerintem ez egy 17 köves automatától nagyon jó eredmény. Esztétikailag szerintem megosztó. Az enyém "caffee" színű,-eredetileg ezüstöt akartam- de most már egyre jobban tetszik.
Az óra kényelmes,nem túl nagy, a bőrszíj világszínvonalú. Én nyolcezer alatt jutottam hozzá, de szerintem többet is megér.
Órabolond 2013.01.15 07:54:05
@Csaba Kelemen: Hát igen. Az óra sokaknak tetszik, ezért felkúszik az ára a Vaterán. Nekem szerencsém volt, mert egy másik órára licitáltam (az volt 8000 alatt), de az túl nagynak bizonyult,így az eladó kicserélte egy olyan típusra ami még tetszett nekem és éppen volt neki:)DE te miért akarsz még egyet???