Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kuszaszem Professzor

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A friss államháztartási adatok alapján kiderült az, amit már előre sejteni lehetett: 2012-ben drágábban finanszíroztuk az államadósságot, mint korábban bármikor. Mindezt annak ellenére, hogy a kormányváltás óta megközelítőleg 7 százalékkal csökkent a GDP-arányos…..
Kuszaszem Professzor 2013.01.14 13:26:18
"Matolcsy szerint az Egyesült Államok "kifejlesztett egy technológiát, amely az élő szervezet működésén alapul és képes adatokból dolgokat és dolgokból adatokat előállítani. Már működnek a jövő kis gyárai az Egyesült Államok, Kenya, Afganisztán, Dél-Afrika, Norvégia és a Benelux-országok területén, ahol amerikai programokkal és alapanyagból készítenek gépeket, bútorokat, autókat, repülőket, hajókat, épületeket: bárhol, bármit, bármikor."

"A ma használt tárgyak nagy részét otthon állítják majd elő, a nagyobbakat pedig majd a szomszédban" - teszi hozzá Matolcsy"

"„Amit a rejtélyes világkormány készülődő tagjai a nyugati és a keleti demokráciáról írnak, magyar szemmel is helytálló” – írja Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter legújabb tárcájában a Heti Válaszban. "

"Szerintük a nyugati „egy ember, egy szavazat” modell liberális demokráciája nem jobb Kína modern mandarin államánál, hiszen a teljesítmény számít, ebben pedig a Kelet jobb, mint a Nyugat. „Kínában érdemek, és nem választás nyomán választják ki a vezetőket” – méltatja ezt a rendszert, és megjegyzi: a 78 millió párttag egyre nagyobb része a középosztályt képviseli.

„Amerikában sokan nem szavaznak, a politika erős üzleti lobbicsoportok, bankok és nagyvállalatok foglya. A kormány rövid távú érdekeket képvisel, a fogyasztói demokrácia miatt mindenki eladósodik, az adóssághegy és a költségvetési deficit fenntarthatatlanná válik, a kartellek megfojtják a versenyt, a korrupció lerombolja a bizalmat, nőnek az egyenlőtlenségek"

És hogy miért helytálló ez magyar szemmel? Matolcsy szerint nálunk is a kormányzati teljesítmény számít az állam értékelésénél. Szerinte ráadásul az a jó, ha a nemzetek külön utakon járnak, mert a világkormány csak a nagyok és erősek diktatúráját hozná, hogy eddig is mindig volt a történelemben."

Ez az ember ma Magyarország pénzügyminisztere.

Kell ehhez még bármit hozzátenni? Esetleg egy kényszerzubbonyt...