Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_M.I.K.E_

25 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem titok, és nem is szeretnénk titkot csinálni abból, hogy a blog az elmúlt napokban a megszokottnál jóval lassabb sebességi fokozatba kapcsolt, melynek oka (jelen esetben nem csak a saját nevemben beszélek) természetesen az „idő hiányában” keresendő. Korábban már említettem,…..
_M.I.K.E_ 2013.03.21 16:59:45
@doggfather: Hozzáadtuk :)
Március 14-én „megnyitja kapuit” a Cimema City első „négydimenziós” mozija (Budapesten, a WestEndben) ami a legtöbb újításhoz hasonlóan már most felejthetetlen élményeket ígér a nézőközönségnek. A 3D utódjának tartott technika természetesen nem új keletű…..
_M.I.K.E_ 2013.03.08 08:36:55
@Jokerpofa: @danialves: Bocsánat srácok, ha ezzel bárkit is megsértettünk, nem ez volt a cél, csak nem látok ötletet arra, hogyan tudnám "hirdetni" az oldalt, ha pedig már létezik, jó érzés, ha tudnak róla, nem? Peace! :)
_M.I.K.E_ 2013.03.08 11:07:53
@doggfather: Köszönöm, akkor megpróbálom beállítani ezt, és innentől kezdve így tolom. Elnézést tényleg, ha valakit megbántott a spam-elés, nem annak volt szánva!!! :)
_M.I.K.E_ 2013.03.15 20:12:11
@Hitchcock12:

Örülök, hogy aggódsz értünk, de nem szűntünk meg, csak ez a hét egy kicsit zavaros volt, de a hétvégén jelentkezünk ismét, és onnan megy tovább a "mozdony" :)
Múlt vasárnap kiosztották az Oscar-díjakat, a gála eredményei azonban nem hatották meg különösebben az Égetett Popcorn stábját. Egyébként is, az Akadémia munkássága hosszú évek óta megosztja a filmrajongók népes táborát, ezért úgy döntöttünk, hogy (titkos energiáinkat…..
Liberatórium Szép volt, fiúk! 2013.02.27 08:00:00
Ennek semmi köze a liberalizmushoz, egyszerűen csak szeretném megosztani a világgal. Igazából jobb helyen lenne mondjuk a Lemilen, csak elfelejtettem időben szólni nekik. Szóval vannak dolgok, emberi teljesítmények, amik lenyűgöznek. Ilyen történt pontosan 70 évvel ezelőtt is. Ezen…..
Egy kellemesnek tűnő brit vígjáték (a romantikusabb fajtából) egy a gazdasági világválság témáját is érintő dráma valamint egy „modern Robin Hood” (oké, a hasonlat csak az irodalmiság okán született, hiszen itt az előzetes alapján szó sincs a szajré elosztásáról)…..
Oscar egy előkelő idős úr, aki nyolcvanöt esztendős kora ellenére is tökéletes fizikai és szellemi állapotnak örvend, igaz az idők során megkopott egykor csillogó hírneve, miközben tisztelői közül is többen elfordultak tőle, elsősorban kiszámítható, politikailag…..
A mozibemutatókról szóló bejegyzéseink összeállítása során igyekszünk változatos, szórakoztató, ugyanakkor minőségi alkotásokat kiemelni, hiszen tudjuk, hogy a mai világban nem mindegy, hogy mire „dobjuk ki egy jegy árát”. Ezúttal azonban sikerült (talán) minden eddiginél…..
Rossz hírem van srácok! Ő, nem is tudom, hogyan mondjam el, de a világvége minden egyes nappal közelebb és közelebb kerül hozzánk. Ez sajnos tény. Az persze már közel sem ennyire egyértelmű, hogy mikor és mi módon érkezik el a várva-várt pillanat. Meg az sem, hogy Bruce Willis…..
_M.I.K.E_ 2013.02.17 16:47:03
@sam poppat: Inkább próbálkoztunk tematikusan körbejárni a témát, egy meteoros, egy UFO-s, és ezért maradt ki ez az.

A természeti katasztrófák, ahogy írtátok kimaradtak, ezt már bánom. Mea cupla srácok. Viszont lehet külön listát is kaphatnak annyi van belőlük! :P (és azért ott eléggé pozitív a vége a dolognak, igyekeztem kissé sötétebbeket összeszedni)
Pár nappal ezelőtt azt javasolta a barátnőm, hogy nézzük meg az Alkonyat összes epizódját, mondván: Legalább szórakozunk egy jót, és írni is tudsz róla valamit. Igaza lett, mert a jó öreg „nevessük ki a gagyit” elv előásásának és alkalmazásának köszönhetően igazán…..
Tudom, hogy furcsán hangzik, mégis igaz az a kijelentés, mely szerint a 3D-s technika egyidős a mozgóképkészítéssel, amit talán semmi sem bizonyít jobban annál, hogy a film feltalálójának tartott Auguste Lumiere is elkészítette az első fizetős közönség előtt levetített…..
John McClane ötödször feszít a mozivásznon, míg a Szép remények (az IMDb listájára támaszkodva, valamint a tévéfilmeket és a sorozatokat is figyelembe véve) tizedszer kerül vetítésre, azaz bátran kijelenthetjük, hogy ez a hét a nagy visszatérések jegyében telik a hazai…..
Sokszor próbáltam már kifejteni véleményemet a 2012-es év (pénzügyi szempontból egyértelműen) legsikeresebb filmalkotásáról, a gombamód elszaporodó fanatikusok azonban rögvest megbélyegeztek, mondván: Hülyeségeket beszélsz, mer’ a Bosszúállók igenis jó! Pedig egyetlen…..
Rengeteget beszéltünk mostanában a gengszterfilmekről (gondoljunk csak a Fékezhetetlen, vagy a Gengszterosztag elemzésére) így azok az olvasók, akik nem szimpatizálnak ezzel a műfajjal csalódottan vehetik tudomásul, hogy ismét egy "maffiás" alkotás került terítékre, az oldal…..
Quentin Tarantino filmjeit lehet szeretni, és lehet gyűlölni, lehet az Álomgyár legegyedibb alkotásaiként számon tartani, és lehet felesleges trancsírozásnak nevezni, azt azonban minden filmrajongónak el kell ismernie, hogy főszereplőnk az elmúlt húsz év alatt Hollywood egyik…..
Baj van. A múlthéten elkényeztettek bennünket, lévén két „igazi szuperprodukciót” is szélnek eresztettek, erre a hétre azonban csak egy az Égetett Popcorn ízlésének megfelelő film került a mozikba. Ez természetesen az Anthony Hopkins főszereplésével készülő Hitchcock, ami…..
Egyes kritikák szerint a Gengszterosztag semmi újat sem ad a filmvilágnak, én viszont többször elgondolkodtam azon, hogy vajon miféle pluszt kellene adnia egy ehhez hasonló alkotásnak? A történetet ugyanis adott, hiszen valós események (jó, nyilván alaposan kiszínezve) elevenednek…..
Nektek is hiányzott? Vagy nektek sem hiányzott? Nagyjából ideje eldönteni, hiszen a jó öreg Arnie visszatért a mozikba és már nem a globális felmelegedés, vagy Kalifornia vízhiánya ellen száll harcba, hanem ismét a rosszfiúkat rúgja (lövi) seggbe. Ha a hírek igazak, az…..
Égetett Popcorn Fel! (2009) 2013.01.31 19:37:05
Négy perc nem sok idő. Főleg nem egy „lávsztori” vagy egy élettörténet hiteles bemutatására. Vagy. Várjunk csak egy kicsit! Ha jobban belegondolunk mégis megoldható, sőt Hollywoodban olyan figurákkal is találkozhatunk, akik elmondhatják magukról, hogy teljesítették ezt a nem…..
"A mosoly egy olyan görbe vonal, amely egyenesbe hozhat mindent!" - szokták mondani a Facebook bölcs lakói, Ők azonban az esetek többségében megfeledkeznek listánk főszereplőiről, akik általában mosolyogva verik péppé, lövik szét, vagy éppen falják fel az ember arcát. Igaz,…..
Az év ötödik premiernapján két szuperprodukcióval is „sokkolnak” bennünket Hollywood „ügyeletes rémisztgetői”, hiszen az aurorai lövöldözés miatt átszerkesztett (egy moziban zajló pisztolypárbajt kivágtak az események közelsége miatt) és későbbre tolt Gengszterosztag…..
Az RTL II-re jön a Homeland, a Showtime többszörös Emmy- és Aranyglóbusz-nyertes sorozata, amiben egy iraki hadifogságból hazatérő tengerészgyalogos és a történetét (elfogtak, börtönbe vetettek, vallattak, nem törtem meg) sanda szemekkel figyelő CIA-ügynök a főszereplő. Az…..
Mindannyian emlékszünk még az általános iskolai bizonyítványosztásra, tudjátok, azokra az időkre, amikor (az egyetemet megelőzendő) még számítottak valamit a jegyek, és izgatottan vártuk a „kiskönyv” (vagy éppen az azért járó jutalom) átvételét. Na, ilyenkor a legnagyobb…..
Égetett Popcorn Avatar (2009) 2013.01.26 15:32:52
Az Avatar olyan, mint egy gyönyörű nő/férfi (mindenki képzelje el saját ízlésének megfelelően). Meglátod az utcán, azonnal megtetszik és elkezdesz fantáziálni, elképzeled, hogy Ő a pajkos ápolónő/a vízvezetékszerelő vagy az új osztálytárs/munkatárs/szomszéd, aki most…..
Ez a film tényleg azért készült, hogy Oscar-díjat nyerjen a főszereplőnek, a rendezőnek, valamint a zene és a jelmezek készítőjének (meg úgy igazából ennél is többet és többet, itt azonban csak a győztes kategóriák kaphattak helyet), mégis felejthetetlen szórakozást…..
Égetett Popcorn A hobbit (2012) 2013.01.22 19:28:06
A balszerencsésebb filmfanatikusokkal ellentétben engem soha sem tudott hatalmába keríteni az az átkozott Gyűrű. Pedig próbálkoztam vele, higgyétek el! A DVD korszak hajnalán kikölcsönöztem, később pedig a három részt megszakítás nélkül néztem végig a barátnőmmel, sőt még…..
_M.I.K.E_ 2013.01.25 01:15:34
@Shing: Köszönöm a hozzászólást és a figyelmeztetést is, javítva! :)