Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Unagig

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint ahogyan a legtöbb sportágban a profi testépítésben is a cél, a test teljesítményének maximális kiaknázása, a határok feszegetése és a rekordok megdöntése.  Persze a sportágak eredményének mérése változó, de legyen az hossz, idő, esztétika, precizitás, valami mégis…..
Kiengedik a történelmi gyilkosság egyik elkövetőjét. A nő azt mondja, csak azt akarta, hogy szeressék.   Pontosan 45 évvel ezelőtt 1969. augusztus 8-án két nő és egy férfi, Susan Atkins, Patricia Krenwinkel és Charles „Tex” Watson hatolt be Los Angelesben a…..
ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Norvég támogatással épült zajvédő fal befejezésén büszkélkedett a napokban Papcsák Ferenc zuglói polgármester a hét leglazább politikusvideójában. Persze Norvégiát nem említette, de véletlenül pont a fal mellett lakom, és rendszeresen látom az ezt…..
Ha nyár, akkor tengerpart és miért ne lehetne Ibiza, ahol csodás, ráadásul modern villák épültek, amelyek minden luxus igényt kielégítenek. Tágas terek, gyönyörű kilátás, medence és legtöbbjük néhány percnyire van a parttól, ha a lakó éppen a tengerre vágyik. Ki ne…..
Unagig 2014.07.29 00:32:21
@nyelv-ész: es tenyleg olyan!:)
Nem, csak a Blikk már megint kutyázza a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztost, Andrew G. Vajnát, és tisztes nejét, Palácsik Timeát! Most épp azt találták ki, hogy a Vajna Timi a férje nélkül lazít a Balatonon egy luxusvitorláson! Még képet is…..
Unagig 2014.07.20 18:22:26
@IGAZI_kovi1970: na mara eleget szoptal, eleg a nyalhidbol, huzz vissza a pincebe bena
    Legalább 12 palesztin halottja van a tegnap éjjel történt izraeli légicsapásnak, ami a Gázai-övezet sűrűn lakott részén történt. A palesztin hatóságok tájékoztatása szerint 310 palesztin halottja van az eddigi harcoknak, az izraeli hadsereg 1 katona haláláról adott…..
Unagig 2014.07.20 18:11:36
a
Nem értik a konzervatív ifjak, miért beszélnek magyarországi antiszemitizmusról külföldön. Németország, Svédország után Kanadával meccsel a Magyar Nemzet szerkesztősége: Hazug vádak Kanadából, kürtölik világgá. Kumin Ferenc aktiválva, Lukács Csaba csomagol? Reszkess…..
A 4 millió forint alatti ingatlanok után most a legdrágább fővárosi lakások közül szemezgettünk. A keresési feltételt ezúttal sem szerettük volna túlbonyolítani, a feltételünk az volt, hogy a kiválasztott ingatlanok kínálati ára magasabb legyen 500 millió forintnál. Az…..
Unagig 2013.11.19 12:09:43
@altimus: torvenytelenul elveve?:) kitol? akkor menj be es add vissza az elmunek meg a tobbieknek. de jo h nem vagyunk egyformak...
Nem bírta elviselni a komondort ért vádaskodást, ezért visszaadta képviselői mandátumát. „Szörnyen sajnálom, hogy így történt, tönkretettem egy életet, bántottam egy családtagot, aki ráadásul teljesen védtelen” - nyilatkozta a fideszes képviselő, Fülöpháza…..
Néhány sarok a VII. kerületi vigalmi negyedben – általában olyanok, ahol térfigyelő kamera sem működik – rendszeresített kerékpárlopó hellyé vált. A technika pofon egyszerű, valakik kilazították a jelzőtábla alumínium oszlopát az aszfaltban, épp annyira, hogy ne legyen…..
Aki hitelt vesz fel, ne csodálkozzon, ha visszakérik – kamatostul. Egyes devizahitel-adósok viszont, úgy tűnik, csodálkoznak, hiszen a Kúria csütörtöki döntése nyomán Orbán Viktor házához indultak tüntetni. Pedig ha van valami, amiről a miniszterelnök tényleg nem tehet, az az,…..
Unagig 2013.07.08 18:02:46
@Counter: es barmikor ki is b@szhatnak.:)
gyerek egyszer budara egyszer pestre jar oviba, iskolaba.
ez jogos, plusz teher: kb 15- 20 evente egy felujitas. mas nincs, amit ne fizetnel alberlokent is.
a szerzodest nem kell megszegni.
Unagig 2013.07.08 22:21:28
@Counter: en maskepp latom. te menj albiba, amig elsz. en maradok a lakasomban, szeretek otthon lenni.
van aki a bankfetisiszta vmiert es van, aki elobbre helyezi a polgartarsat egy banknal, persze ez nem azt jelenti, hogy mindenben a bank a hibas, de azt sem amit ti gondoltok...en ezt soha nem fogom megertni, nalam ez kimeriti a hazaarulas fogalmat. elobbre helyeztek egy idegent, mint a sajat polgartarsad. fideszre szavaztam, de sokkal tobbszor vagyok baloldali mint a liberalis szavazok...erdekes.
ha csinaltal mar felujitast, akkor tudod h 10 ev alatt normalis felujitas nem amortizalodik el. es a falfestes nem felujitas. plane h egy lakast (80nm) 50e ft-bol ujrafestesz. es kepzeld nem szurke nalam a plafon(csak az feher). rendezetten kell elni, ennyi a titka. vagy annyi h sajatban kell lakni es arra majd vigyazol.:)
Közeleg a meleg front – nem túl eredeti viccelődés, de fantáziátlanul viccelődni nem emberi jogi téma (reméljük). Ám ez esetben önmagában is tilos viccelni. Meg bármit is mondani, ami minimálisan az egyet nem értést fejezi ki a Pride, vagy általában az LMBTQ-IDKFA stb.…..
Unagig 2013.07.08 10:37:29
Ez sem vicc. ByeAlex tette ki nemrég a Facebookra. ..
Ha elégedetlen vagy a budapesti metróval, ha szerinted sokszor nem eléggé tiszta, vagy zavar a graffiti, akkor ajánljuk figyelmedbe a mai posztot. Időutazást kínálunk, méghozzá a hetvenes évek New Yorkjába. Irány a föld alá! A hetvenes években a New York-i metrót még…..
Unagig 2013.07.03 22:08:52
5/2, nem túl jó arány. Videó leírása: Kíváncsiak voltunk, hogy kiszolgálnak-e egy 14 éves lányt a trafikokban. Ötből kettőben simán kapott cigit. A többi helyen nem járt sikerrel. Az új szabályozás szerint azonban be sem léphetett volna a trafikokba. ..
Úgy tűnik, ezekben az országokban megmaradtak egy demokratikus társadalomra jellemző egészséges reakciók. Csehországban a kormányfő lemondott a kormányát és pártját érintő letartóztatások kapcsán. Törökországban az iszlám fordulat ellen vonultak utcára, Brazíliában pedig…..
Lerágott csont ez a devizahitelezés, csak hát rendre fellángol, és a jelek szerint valós a veszélye annak, hogy még a bíróságok krémjének számító legeslegeslegfelsőbb bíróság sem érti, s így elkúria. Engem igazából régóta érdekel, hogy a devizahitelesek hány százaléka…..
Unagig 2013.06.24 11:19:17
@komplikato: na varj:) egy atlagember nem erti es (a bank remenyei szerint) soha nem is fogja megerteni a (deviza) hitelezes rejtelmeit. hogyan is ertene, ha a szerződéseket milliokat kereso, minden hajjal megkent jogaszok irjak evekig tarto aprolekos munkaval, gyanitom ugy, hogy ne is ertsek. egy oldalon vannak ezek a jogaszok, a masik oldalon meg pl egy töri tanár, aki nem hülye, sőt tanult ember, de pszf-et nem végzett, és ezért most dögöljön meg, mert nem tanitottak meg neki h hitelt soha ne vegyen fel, ha a gyerekvallalas miatt arra mer vetemedni h sajat lakasba koltozzon a prolija.
a bank reklamokon keresztül kommunikálja a terméket, ennyi. az o felelossege itt meg is all.
ami egy dolog, es sajnalatos, de ez van.
ellenben simor papa felelossege, a penzugyminisztere, a penzugyi felugyelete es a kormanye mar nem all meg itt. mert ok vegig neztek az egeszet es most mit csianlnak? semmit.
A kultúrafinanszírozás nem feltétlenül érdekes téma, de ha három olyan ember beszél róla, aki láthatóan nincs tisztában az alapfogalmakkal sem, ráadásul egyikük pont a kultúráért felelős miniszter, az rögtön parádés szórakozás. (A korábban sugárzott beszélgetés…..
A Magyar Népköztársaság Minisztertanácsának elnökei: Gyurcsány Ferenc (2004-) és Horn Gyula (1990-2002) elvtársak. Németh Miklós (1989-1990) és Medgyessy Péter (2002-2004) elvtársakat kiretusálták. ..
Unagig 2013.06.21 09:50:39
comment:com Salud, Tony! 2013.06.20 12:00:00
Elment a nagy mackó, egy nagyszerű színésszel kevesebb van Hollywoodban. James Gandolfini 51 évesen, egy római vakáció alatt kapott szívrohamot, ahonnan az 59. Taormina filmfesztiválra utazott volna. A kiránduláson a fiával volt, azt nem tudni, hogy a 14 éves gyerek szeme előtt…..
Unagig 2013.06.20 17:05:47
Unfanatic betalált egy három hónap alatt szétmálló talpbetétes Tisza cipőt a Westendben. A helyszínen több nekifutásra a klasszikus nem rendeltésszerű használat indoklásba futottak, illetve felajánlották, ha vesz valahol talpbetétet, szívesen berakják a cipőbe. Ehelyett átment…..
Unagig 2013.06.19 22:53:03
A kérdést ugyan többen fölvetették, de elfogadható magyarázatot nemigen lehetett olvasni sokáig. Végül mostanára eljutottunk egy olyan elképzeléshez is, hogy a Sorstalanságot a korabeli kritika elhallgatta. Ám ez a vélekedés még mindig mintha csak a városi legenda szintjén ülne,…..
Unagig 2013.06.16 20:14:19
Újabb lebilincselő részletekkel kedveskedünk a Szepesi úszónő munkásságáért rajongóknak, ezúttal a Bors jóvoltából. Mint azt a mai számukban írják, Szepesi szerintük egyértelműen leírja könyvében, hogy az egyik kereskedelmi tévé valóság showjának forgatásán, melynek…..
A bizalomhiány veti vissza a keresletet Az ingatlanpiac már hatodik éve lejtmenetben van, az építkezések gyakorlatilag leálltak, és a használt lakások piacán is folytatódik a visszaesés. A kereslet növekedését az olcsó banki kölcsönök hozhatnák magukkal, azonban a hitelezés…..
Unagig 2013.05.15 20:02:33
@MetroGoldwinMayer: na egy ujabb kurva okos ballib megmondja a frankot:) te nyomorult, olvasd vegig te azt a 20 oldalas szerzodest, amiben egyetemi szamitasokkal alatasztott, atlagos (ertsd pl biosz tanar) ember szamara egyszeruen ertelmezhetetlen kepletek es 5-6 tobb milliot kereso minden hajjal megkent jogasz ir 6-os betukkel tobb evig. Az egy dolog h sotetek vagytok mint az ejszaka, de ennel meg rosszabb h artalmasabbak vagytok mint a hererak
Közel 40 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy Szécsi Pál életének néhány eddig feketének tudott foltja kifehéredjen, és feltárulhasson egy valóságos dráma... Két bulvár-magazin is hétről-hétre foglalkozik az énekes életével és halálával... Ami még régóta tudható, hogy…..
Unagig 2013.03.16 16:06:18