Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Winnetou bácsi regisztrációs adatlapja nyilvános

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a két felvétel 1953. decemberében készült a Kinizsi-pályán, amikor a Vasas Izzó 3-0 arányban győzte le a Gázművek csapatát. A képek számtalan érdekességet rejtenek magukban, többek között: 1. Tessék talán a zsúfolt lelátókra pillantani! Nos, ez egy NB II-es bajnoki…..
Winnetou bácsi regisztrációs adatlapja nyilvános 2013.04.10 21:22:13
A Magyar Jégkorong Szövetség hivatalos honlapja, az icehockey.hu kevesebb mint két soros közleményben tudatta, hogy jelenleg nem zárkózik el a szexuális zaklatással vádolt válogatott kapus szerepeltetésétől a Papp László Arénában április közepén megrendezésre kerülő divizió…..
A sorozat előző része itt olvasható. 1981 szilvesztere, 13 évesen, azért is volt újdonság számomra, mert életemben először mehettem el egy egészéjszakás házibuliba 2 házzal odébb. Ha most a kedves olvasó valami extrém tinibuli beszámolóra számít, akkor csalódást fogok…..
A Váci nőikézilabda-csapat vezetése szokatlan felhívással fordult a szurkolókhoz és támogatókhoz: segítsenek, hogy a csapat elutazhasson a Kupagyőztesek Európa-Kupájában soron következő idegenbeli mérkőzésére, Párizsba. A klubnak ugyanis elfogyott a pénze, nem tudják…..
Winnetou bácsi regisztrációs adatlapja nyilvános 2013.02.20 03:39:53
Juhász Rolandot szóba hozták Európa szinte minden csapatával. A híreknek egy közös pontja van. Nem lett az üzletből semmi. Az újságok hazudnak (mind?)? Vagy valaki kavarja? Az Anderlecht vezetői szerint Juhásznak saját pénzéhsége miatt nem sikerült eligazolnia. Bár…..
Winnetou bácsi regisztrációs adatlapja nyilvános 2013.02.08 21:17:38
@spyglass: pakoltak rá 10 kiló izmot
A sorozat első része itt olvasható. A selejtezősorozat izgalmai persze nem hagyták hidegen az Internacionálé lelkes fórumozó pajtásait sem, akik a Hazafias Népfront oldalán buzdították haladó szocialista futballunk méltó képviselőit. ljudski vrt válasz | megnéz…..
Winnetou bácsi regisztrációs adatlapja nyilvános 2013.02.08 00:49:30
Negyven percen át egy egészen jó mérkőzést játszottunk az aktuális Európa-bajnok ellen. Ennek a nagyszerűen hangzó hírnek az élét az rontja el kissé, hogy amikor ez a negyven perc elkezdődött, akár lényegében már mindegy volt.  Az első húsz percben tragikusan, mélyen a…..
Winnetou bácsi regisztrációs adatlapja nyilvános 2013.01.23 23:17:14
Winnetou bácsi regisztrációs adatlapja nyilvános 2013.01.24 05:51:29
Sanyi bácsi kihirdette a keretet a fehéroroszok elleni felkészülési mérkőzésre. Ez lesz a románok elleni "sorsdöntő" meccsünk előtt az utolsó meccs ahol labdázgathatnak a fiúk. Nézzük akkor a keretet, persze szubjektíven, nem kell vele egyetérteni. Kiket hívott be a mester,…..
Komoly hagyományai vannak mifelénk annak, hogy ha valaki feltesz egy - nem is feltétlenül csak az ő számára - logikusnak tűnő kérdést, illetve már-már egyértelműnek látszó érvekkel támasztja alá bizonyos gondolatait, akkor nemes egyszerűséggel rásütik a bélyeget: demagóg!…..
Winnetou bácsi regisztrációs adatlapja nyilvános 2013.01.23 17:52:46
Felismeri a kedves olvasó, hogy mi látható a képen? Ha esetleg ismerős, de nem tudja honnét, akkor eláruljuk, ez egy Árpád-sávos címer. Tudják, aminek a használata az MLSZ legutóbbi közleményének értelmében labdarúgó-mérkőzéseken a továbbiakban tilos. Akinél esetleg…..
Winnetou bácsi regisztrációs adatlapja nyilvános 2013.01.17 17:15:19
Ez egy beszámoló a Magyar Labdarúgás Fóruma című rendezvényről, amit 2013. január 16-án rendeztek a Papp László arénában. A cikk nagy része élő közvetítés volt. Néhol a hangnem megengedőbb. Itt vagyunk, államtitkár úr beszél. Saját élményei a téma, majd a dagadt…..
Winnetou bácsi regisztrációs adatlapja nyilvános 2013.01.16 17:58:45