Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megamind

148 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MegaMIND Munka... 2018.02.24 20:28:10
Ez egy rövid poszt lesz. Nem magyarázkodok az eltűnést illetően. Egyelőre a visszatérés sem most jött el, vagyis maximum heti egy posztra van időm, energiám és amíg nem kereskedek újra normálisan értem ezalatt azt, hogy minden nap addig nem is nagyon posztolok. Vagy ha mégis akkor lehet nem…..
Tudom, hogy sokan vagytok, akik a blogot olvassák és rendszeresen várnák a posztokat, de sajnos most nincs időm írni. Ez sem egy amolyan visszatérés, újraindulás poszt lesz. Nem szeretném kinyírni a blogot, tervben van a folytatás, csak most egyszerűen nincs időm vele és a számlával foglalkozni. Az…..
MegaMIND Akkor merre van az arra? 2016.08.14 22:48:09
Szóval akkor ott tartunk, hogy Bárkiből nem lehet sikeres trader..Ez van, mint írtam, ezt el kell fogadni. Nagyon sok tényezőn múlik ez a dolog. Mondjuk tudom, tényleg nagyon jól nézne ki, meg mondogatni is nagyon jó, hogy "Én a tőzsdéből élek", de ez egy illúzió. Vagyis részben. Tényleg vannak…..
MegaMIND Bárkinek sikerülhet? 2016.07.24 22:36:10
Az előző posztban leírtam már, hogy azért ez nem olyan egyszerű eset, mármint megtanulni profitosan kereskedni, mint ahogy azt a hirdetésekben látja az ember. Bárkinek sikerülhet? Ez itt a kérdés, amire később válasz is lesz. Szóval, nagyjából négy év kell ahhoz, hogy valaki megtanuljon normálisan,…..
MegaMIND Szerinted képes vagy rá? 2016.07.20 21:56:28
Ez a poszt lesz a sorozat igazi első része, egyben egy horror poszt is lesz. Kiábrándítóan őszinte, sokaknak fájdalmas, de a jó hír, hogy a sorozat végén lesz három út, amit választani lehet. Egyet el is árulok, hagyod a francba az egész tőzsdét és bízol a szerencsében és lottózol. Az értelmesebbje…..
MegaMIND Kétségek közt... 2016.07.18 06:19:07
Aki szeret olvasni annak van egy jó hírem. A jelen poszt egy sorozat első része. Optimális estben következik még vagy 3-4, ezt most még nem tudom pontosan, majd meglátom, hogy sikerül haladni a mondanivalóval.  Az ember fejében gyakran felhangoznak a kétség hangjai. Lehet csak egy iskolai dolgozat…..
MegaMIND Ez tényleg a valóság? 2016.06.26 23:12:35
Ez elmúlt napok történései mellett nem lehet elmenni. Gondolok itt a britek szavazására és az azt követő eseményekre, tőzsdei mozgásokra, és azok következményeire. Mindezek előtt mondanék pár szót az elmúlt időszakról. A blog nem szűnt meg, gondolom ez nem újdonság. Tudom nem voltak posztok, de…..
Megamind 2016.06.29 18:20:58
@Szaudi Herceg: Szia! Igen többek közt a 3TG-re is, de vannak még akik szépen -60%-kal abszolválták az angol népszavazást. A számlakezeléssel nem értek egyet lehet az rendesen, jól csinálni, lesz majd erre rövidesen egy példa. A fő problémát amúgy a robotos kereskedés jelenti szerintem. A robot nem igazodik a piachoz. Néha az ember sem, de azért mégis valószínűbb, hogy egy ember gyorsabban vált (már ha olyan a stratégia) mint egy előre programozott, bizonyos piaci környezetre megálmodott robot. A blogon futó stratégiának például az ilyen helyzetek kedveznek. Ebben él igazán jól a rendszer. Legyenek minél nagyobb mozgások, mindegy milyen irányban. A lényeg a mozgás. Erre a robotok nem képesek. Pláne nem azok, amik görgetik veszteséget és folyamatos rávásárlással próbálják "enyhíteni" a bukót, mert így jobb átlagár jön ki ha megindul a piac a jó irányba. A hangsúly itt a "HA" szón van. Most nem indult meg. Lett is veszteség gazdagon. Annyira, hogy a legújabb hírek szerint mennek a kukába a cégek, meg velük együtt az ügyfelek pénze. Sajnálatos eset, már aki benne volt annak.
MegaMIND Segítenek az elvárások? 2016.02.07 00:42:04
Aki követi a blogot a Facebook-on az látta, hogy időnként teszek fel chartokat is. Nem minden nap, mindig nincs időm, meg persze kötök is és az fontosabb minthogy folyamatosan posztoljak is, de ugye nem is ez a lényeg. Nagyon szép mozgásokat lehet látni, és jó is ezeket lekereskedni, ami meg is…..
Megamind 2016.02.10 22:05:14
@Xlendon: fb oldalra ma tettem fel egy tradet
MegaMIND A Facebook oldal...... 2016.01.24 15:59:57
Korábban említettem, hogy tartogatunk jó pár újdonságot, változást a bloggal kapcsolatban. Ez a héten már kezdetét is vette, aki korábban már like-olta az oldalt a Facebook-on ahhoz el is jutottak ezek a posztok. Mostantól kezdve több megjelenést tervezünk, de nem minden dolog fog megjelenni itt a…..
Több észrevételt is kaptam az előző posztban említett passzívjövedelem lehetőséggel kapcsolatban, így reagálnék azokra, és megpróbálom még egyszer leírni, hogy mi is ez a dolog.  Az ugye gondolom egyértelmű, hogy nem csak én ismerem ezt a lehetőséget. Na most, már több helyen írják, hogy ez egy…..
Megamind 2016.01.18 13:38:56
@45d45d: meg fogom írni ne aggódj. Megjegyzem a lottó és e között párhuzamot vonni elég erős, pláne, hogy semmi közük egymáshoz. A poszt eleje rólad szól amúgy. Névvel, pénztárcával vállalod a véleményed és sokkal jobb, biztosabb alternatívát is tudsz.
A beharangozóban azt mondtam, hogy fogok mondani egy olyan passzívjövedelem forrást, amiért nem kell csinálni semmit.  Sajnos az ilyen munkáknak, kereseti lehetőségeknek van egy közös vonása, sokszor több is. Az egyik, hogy vagy el kell adni valamit százezer embernek vagy be kell…..
MegaMIND Hálaadás 2015 2015.11.26 21:41:53
Nagyon nem is színezném a dolgot. Ma van/volt a hálaadás ünnepe Amerikában. Alapvetően azt gondolom ez egy értelmes ünnep ellentétben a sok egyéb másik átvett/át nem vett/ismert ünnep közül. Egy nap amikor az ember visszatekinthet az elmúlt időszakra, megköszönheti az életnek,…..
MegaMIND Ingyen pénz.... 2015.11.22 00:07:55
Alapvetően az "ingyen pénz" mint olyan az egy oximoron, mert ilyen a valóságban nem létezik. Ingyen nem adnak semmit. Ha mégis az általában nem ér semmit.  Én mégis két dologról szeretnék most írni. Neeeem, neeem nem fogok senkinek pénzt osztogatni. Nincs az a jó világ. Inkább…..
Folytatva a múltkori vonalat, kicsit még a csapat, nem csapat vonalon mozognék. Említettem legutoljára, hogy ismét van egy valaki aki kötni fog. Elég komoly tudással rendelkezik, dolgozott is ebben a szakmában csak más munkakörben és úgy döntött, hogy ideje a maga útját járni és…..
MegaMIND Színfalak mögött... 2015.10.25 00:13:09
Felmerült több olvasótól is, hogy szeretnének hallani egy kicsit a korábbi emberekről, mi folyik a háttérben, mi lett a csapattal stb. Na ez a poszt ezen igények kielégítését szolgálja, tessék kimenni üdítőért meg popcornért mert ez hosszú lesz. Haladjunk szépen sorjában.…..
MegaMIND Még mindig nincs vége... 2015.09.19 22:59:17
Tudom, tudom ritkábbak az írások, de sajnos annyi munka van, és most nem a kereskedésről van szó, hogy kötni se nagyon van időm, írni meg még kevesebb. De nem kell megijedni, senki nem fog lemaradni semmiről. És hogy egyből bele is vágjak a közepébe "Munkatársat/társakat…..
MegaMIND Türelem 2015.08.09 21:35:43
Nem szűnt meg a blog!! Többen kérdezték, feladtam-e vagy ilyesmi, lesz-e folytatás, stb. LESZ. Kicsit most nálam is nyár van, meg futó projektek elvonják az időt, de inkább ez a brutális idő az, ami beteszi a kaput.…..
MegaMIND Pénznyomda vs pénznyelő 2015.06.14 21:00:52
Gondolom mindenki aki elkezd tőzsdézni vagy valami bizniszt építeni azért kezd bele, mert attól várja az agyagi függetlenség elérését, vagy esetleg még a hihetetlen vagyon felhalmozásának az eszközeként tekint az adott eszközre. Igen ESZKÖZ-re. A tőzsdézés bármennyire is jó…..
MegaMIND Célok.. 2015.06.05 23:04:00
Lenne egy-két észrevételem a célok meghatározása és azok elérésének témakörében. Először is nem baj, ha olyan célt vagy célokat határoz meg az ember, amik reálisak. Ez nagyban elő tudja segíteni, hogy sikeresek legyünk. Túl kis célok választása viszont nem túl szerencsés,…..
MegaMIND Csapatmunka 2015.05.23 23:38:06
Nem kell megijedni, a háttérben halad a munka. Tudom, hogy kicsit belassult a posztírás és elmaradnak a heti összegzések, de arról már tényleg nem akarok írni, hogy milyen jól megy a kötögetés, meg melyik brókercég dőlt be. Megjegyzem most is van egy új, szépen hazavágták sok…..
MegaMIND Egyedül vagy csoportban? 2015.05.04 18:00:11
Igazából nem nagyon fogom feszegetni ezt a kérdést, mert mindenkinek magának kell tudnia, hogy hogyan tud jobban teljesíteni. Van akit zavar, ha vannak körülötte és elvonja a figyelmét a többi ember és persze vannak olyanok is, akik csoportban sokkal jobban teljesítenek mintha egyedül…..
MegaMIND Houston baj van..... 2015.04.19 20:17:41
Sokakat kerülgethet hasonló gondolat. Van akit azért, mert olyan szar helyzetbe került, és van olyan is aki szívesen látna bizonyos embereket a fenti szituációban. Nagyon úgy fest, hogy a gond sokkal komolyabb, mint ahogyan azt  a többség gondolta. Nem lehet tudni, hogy miért pont most…..
MegaMIND És még egy.... 2015.03.30 18:23:18
Utoljára arról írtam, hogy ha így megy tovább, akkor minden héten csődbe megy egy brókercég. Erre mi történt, most meg a Questor adta be a kulcsot. Nem mondom, hogy megmondtam, mert ugye ez így nem igaz, viszont az nagyon látszik, elég gyenge lábakon áll a rendszer. Itt most már nem…..
Ugye mindenki emlékszik a lottó reklámra, amikor a debil csávónak mondják, hogy mennyit lehet nyerni az adott héten és erre jön a "Mennyi???" kérdés. Na most az átlagember, de még nagyon sok tehetős is hasonlóan kiállt fel amikor a nagy múltú magyar brókercég "hiánya" kerül…..
MegaMIND Orosz rulett... 2015.02.22 23:32:00
Érdekes dolgok történnek a világban. Gondolom az mindenki hallotta már, hogy a januári svájci "action" következtében jó pár brókercég beadta a kulcsot. Volt köztük olyan is, akiről mindenki azt hitte, hogy a világ egyik legstabilabb cég, több irodával nagy tőkével a háta…..