Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Levente Béla

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ősgyerekeket az evolúció arra programozta, hogy ne egyenek meg új dolgokat, nehogy gyűjtögetés közben megmérgezzék magukat mindenféle ismeretlen terméssel és állattal. Az ősszülők nem stresszeltek a válogatósságon, mert a legtöbb gyerek az éhhalál előtt mégis betolta a vadkörtét vagy a…..
Világnézet Vajk, a hitehagyott 2012.08.20 13:30:25
  Bognár József: Vajk, a hitehagyott. Kényszerek és lehetőségek a X-XI. század fordulóján.   Ha az árpádi bejövetelt követő mintegy száz évet kívánjuk megérteni, feltérképezni, akkor legjobb, ha először felvázoljuk a korabeli Európát. Képzeljük magunk elé Európa földrajzi képét, ne a mai…..
A Képes Krónikában Attila jellemzésénél megtaláljuk pontos királyi titulusát is, mely így hangzott:„Attila, Isten kegyelméből Bendegúz fia, a nagy Magor unokája, ki Engadiban nevelkedett, a hunok, médek, gótok, dánok királya, a földkerekség ijedelme, Isten ostora.”E…..
Levente Béla 2013.01.18 08:58:03
www.propheties.it/nostradamus/prodigiorum/1557_lycosthenes_106.jpg

az oldal kozeben irja egy prodigiorum 1557-es kronika:
"Attilus Regulus dux a Romanis contra Carthagienses..." - nem nagy latinus vagyok, de erthetoen hangzik... es leesett a pofam.. szoval joval tobb van meg a titokbol.
Levente Béla 2013.01.18 09:05:57
www.propheties.it/nostradamus/prodigiorum/prodigiorum1.html

ITT van be-scanelve a fentebb emlitett kronika
A szlávok kilétével kapcsolatos problémára az előző fejezetben egy merőben szokatlan és újszerű megközelítést alkalmaztunk. Azzal a feltételezéssel éltünk ugyanis, hogy a szláv népek valójában közeli rokonaink, a nagy szkíta-hun nemzet nyugati, azaz fehér ága. Láttuk, hogy…..