Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aciduzzu

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lázár Jánosnak nem csak rosszul esett, hogy a Mazsihisz nem fogadta szívesen a kormány gigantikus méretű történelmi hazugságait, de még ezt is találta mondani: a Mazsihisz ultimátuma (a Szabadság térre tervezett emlékmű ügyében) többekben aggodalmat kelt, és "nem befolyásolja…..
Családellenes marxista összeesküvés, az emberi természet ellen küzdő genderfeministák és a családot tagadó baloldali ideológia. Frivaldszky János írta a Pázmány jogi karán használt jogelmélet tankönyvet, ebből szemezget Németh Ádám Géza, mai vendégszerzőnk. Akik „csak"…..
aciduzzu 2014.02.04 15:13:24
@Online Távmunkás: "Az ELTÉ-n kívül hol van minőségi jogászképzés Magyarországon?"

az elte-n nincsen

a miskolci egyetemen van
aciduzzu 2014.02.04 19:44:10
@Online Távmunkás: melyik évben?
Érdekes felfordulásra lettem figyelmes tegnap a Miskolc Pláza mozi melletti folyosóján: három fiatalkorút állított a falhoz és vett körbe 5-6 hölgy, egy egyenruhás közeg meg két férfi. A kápós hangnemben záporozó kérdésekre a kölykök csak kapkodták a fejüket és riadtan…..
aciduzzu 2014.02.01 23:16:07
"akkor néhány szilánkosra rúgott ajtó, és falfehéren sírva magyarázkodó közszolga jelezné haragomat"

wo
wwww, de kemény ez a poszter, aztamindenit

mondjuk megnézném, hol rugdalná szilánkosra az ajtókat, a rendőrségen, a gyámhivatalban vagy a bíróságon? egyik sem okos dolog.

és legyen rend végre, aminek az is a része, hogy a gyerekek ne mászkáljanak össze-vissza, ne cigizzenek, és ne igyanak alkoholt.
Ahogy azt az egyik posztban is megírtam, sokféleképpen végeztem már ezt a munkát, ezekről írok most pár szót. A „munkatípusokat” az időrendben előtte lévővel hasonlítom össze, mivel egyszerre többel nem tudom, vagy ha megtenném, csak önmagam ismételgetése lenne belőle.…..
aciduzzu 2014.01.30 23:20:14
@Ivonn88: "Ráadásul a szexmunka még legális is Magyarországon."

aha...

2012. évi II. törvény
a szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről

Tiltott prostitúció

172. § Aki a külön törvényben, vagy törvény felhatalmazása alapján hozott önkormányzati rendeletben a szexuális szolgáltatással összefüggő korlátozást, illetve tilalmat megszegi, szabálysértést követ el.
Neonácik terrorizáltak hónapok óta egy nyitrai diákkocsmát, a tulajdonosnak eltörték a lábát, két másik fiatalt eszméletvesztésig rugdostak. A három hónappal korábbi támadást rögzítette egy ipari kamera. Skinheadek támadtak Nyitrán tavaly októberben és szilveszterkor…..
aciduzzu 2014.01.30 13:59:26
Csontos Sandra, fiatal kereszténydemokrata a Helyi Témának adott interjújában elmondja, hogy talicskával hordta a könyveket megsemmisítésre, valamint politizált az iskolában. A hölgy korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy besétált a Corvinus Egyetem aulájába társaival,…..
aciduzzu 2014.01.30 13:03:23
@Szelid sunmalac: "Talan mert a kozgadasag, mint tudomanyag egyik megalapitoja?"

talán mert teljesen félreértelmezte a társadalmi-gazdasági folyamatokat, helyes premisszákból tökéletesen téves konklúziót vont le, alapot adva ezzel a komenizmus nevű népirtó-sanyargató ámokfutásra.

csak ennyi a baj marx-szal...
Vasárnap reggel óriási dolog a Lánchídrádiót hallgatni, legalább olyan felemelő élmény nyújt, mint péntek reggel a Kossuth Rádió szokásos miniszterelnöki mantráját a zene füleinknek életérzés kíséretében érzékszerveink közelébe engedni. Vasárnap reggel Kövér…..
aciduzzu 2014.01.27 17:44:39
aciduzzu 2014.01.27 17:45:54
@Gérard Duchemin: "Marhára nem akartak volna a zsidók szövetkezni egy rohadt fasisztával."

amennyire te tévedsz:P több szempontból is...
195 éve (meg egy háromnegyed) született a NER utcanév bizottsága és Rétvári Bence úr, a KDNP nevű izé alizéje által nem javasolt Karl Marx. Ha randa, korrupt, tolvaj, kapitalista mutyirendszer lennék, én sem javasolnám. Sőt, valószínűleg az ártott legtöbbet Marx renoméjának,…..
Erősen indított az idei évvel felálló, a kormány által alapított VERITAS Történetkutató Intézet. Az intézet vezetésével megbízott Szakály Sándor ugyanis az MTI-nek adott interjúban néhány, a történelmi köztudatunkban valóban tévesen szereplő esemény között úgy beszélt…..
Mint az sokak számára ismeretes, (ismét) megköttetett az a mindent elsöprő ellenzéki megállapodás, ami meghiúsíthatja fidesz nem csak hogy háromnegyedes, de akár az öthetedes, sőt, jó esetben még a hétkilencedes győzelmét is a tavaszi országgyűlési választáson. Most, hogy a…..
aciduzzu 2014.01.18 01:54:54
Örömszex: mikor pusztán és elsősorban élvezetből csináljuk. Vajon 10-ből hány alkalommal érezzük, hogy igazán jó, és hányszor, hogy kényszeredett? Hogy már eleve nincs kedvünk hozzá, hogy sehogy sem sikerül ellazulnunk, hogy a partnerrel nem tudunk egy hullámhosszra…..
Segítség, segítség, gyorsan siessenek, a kormánypárti csinovnyik szókészlet mentén reped!  Bár ÉdesViktor szerint szerencsétlen balfogás a Kerényi levél nyelvezete, ez nem tartja vissza a holdudvart a kerényizmus vírusszerű terjedésétől. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere…..
Románul beszélt, megverték: Gheorge Predut az új Malina Hedvig. Hiába no, kezd beérni a Fidesz-Jobbik tandem nemzetpolitikája, a sok székely zászlón kívül, végre vannak felmutatható eredmények is, lassan, de biztosan megtaláljuk a helyünk a kelet-európai nacionalisták…..
Magyarellenes provokációra készül a Jobbik, november 6-án Komárnoba vonul be Vona bohóc legújabb jelmezében. Kapkodjuk a fejünket, a Jobbik kampánya repülőstartot vett, nemrég bemutatták új választási kampányfilmüket, amelyben rózsaszín pulóveres fiatalok karolgatják…..
aciduzzu 2013.11.02 23:32:18
@sztrugackij: elég gyenge lehetel történelemből, ha ilyeneket írol...

ezerszer elmondták már minden fórumon, hogy horthy kénszerpályán mozgott, de csak hajtjátok a demagóg butaságot, hogy területvesztés, meg halottak, meg zsidók stb.

kicsit tájékozódjál, olvasgassál, figyeljél, aztán magyarázhatol majd
aciduzzu 2013.11.02 23:32:39
aciduzzu 2013.11.03 13:37:12
@sztrugackij: szegény, buta fiú...

Hozzászólásod előzetes moderáció után jelenik meg.
A tegnap bemutatott 5 film után következzen a lista első fele, lássuk tehát, melyik az 5 legjobb Stephen King-adaptáció. 5. Tortúra / Misery (1990) Annie Wilkes. Akár King rajongó az ember, akár nem, ezt a nevet illik megjegyezni. Az egyik oldalon ő áll: Annie, a jó lelkű,…..
aciduzzu 2013.11.03 11:29:27
Ami Izsákon történt néhány napja valódi tragédia, amely ismét rávilágít a félelemre és a nyers erőre épülő Orbán-rezsim tarthatatlanságára.Az ilyen fájdalmas esetekben az első dolog, amit meg kell tennie minden érző embernek, az a részvétnyilvánítás az áldozat…..
aciduzzu 2013.04.14 12:01:39
@midnight coder: ez nem cigány volt, miért hazudsz?
Ne izguljatok nagyon, mert katasztrófa volt. Nem is a zapával, hanem rábeszéltem egy barátnőmet (addigra már nem voltunk szomjasak). Zapa lényegében tudta, hova megyünk, mert nagyon szarul hazudok. Szóval. Egy halom hervasztó, öregedő, kövéredő pasi. Néhány hervasztó,…..
aciduzzu 2013.04.13 22:42:39
aciduzzu 2013.04.14 11:27:28
@Bohócnok: az ilyen explicit megfogalmazásokért ki fognak tiltani, ugyanis a kisasszony nem viseli jól a kritikát:P
aciduzzu 2013.04.14 11:30:43
@titti79: babád neked az átlag essexi csaj (wowww, voltál már angliában?)

nem erre írtam, hogy tök kamu, hanem a másik nőci bolgjára, aki azt akarja alapvető tárgyi tévedésekkel bemesélni, hogy rutinos swingerjáró...

de legalább ő is határozottan moderál :)
Nagy fába vágtam a fejszémet, amikor egy, a Facebookon kapott hírt olvasva úgy döntöttem, utánajárok annak, vajon miként változott meg márciustól az ideiglenes külföldön tartózkodás bejelentése. Jelentem az interjú elkészült a megfelelő hivatallal, a történetnek nem kevés…..
Tehát swingerklub "élményként" ki van pipálva, és semmilyen körülmények között nem vágyom oda vissza - az üzemeltetők hálásan felsóhajtanak. De a többes szex még mindig izgat. Közben meg nem tudom, hogy a valóságban az is ennyire hervasztó lesz / lenne. Viszont a zapával…..
A történet főszereplői: egy 41 éves mexikói takarító, José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője, és a világ legismertebb sportolói közül jónéhány. De elsőrorban a rajongás, a nagylelkűség és a jóakarat. Igaz mese következik nem csak sportrajongóknak. Az ember hajlamos…..
Kellett már egy liberális párt. Tényleg. Nagyon. Azt sem tudtuk, mit kezdjünk az életünkkel egy ilyen nélkül. Elvégre az Együtt 2014 is liberális, a Demokratikus Koalíció is liberális, csak nem jelentik ki egyértelműen. Ezért aztán külön szükség volt arra, hogy megjelenjen a…..
Kurdi Benedek üzenete arról, hogy miért lett jó hely Magyarország az elmúlt három évben. 1) "Mert nem kényszernyugdíjazzák az ELTE BTK-ról az összes olyan tanáromat, akitől tanulni lehetett valamit." 2) "Mert nem játszanak újnácik kezére állami fenntartású színházakat." 3)…..
Ha már megvan az elhatározás (jobb esetben az új munkahely is), akkor jön a határátkelés egyik leginkább idegőrlő része: az ügyintézés. Mai hősünk, Gabriella amerikai férjéhez költözött ki – ha azt írom, hogy nem volt egyszerű dolga az ügyintézéssel, akkor még finoman…..