Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szólószőlő

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Világszerte tartják a hagyományt Douglas Adams 2001-es halála óta, május 25-én. Laikusként kicsit furának tűnhetett ma a Hősök terén a törölközős emberek hada, holott ez mondhatni teljesen normális. Mármint ha az ember stoppolni akar az űrben. Hiszen mi mindenre is jó a…..
A blog indulása óta már sokszor elmondtam, hogy szeretnék mindenféle véleménynek helyet adni, így azoknak is, akik a maradás, vagy (mint ebben az esetben) a hazaköltözés mellett érvelnek. Finoman szólva is túlzás lenne azt állítani, hogy Nyba írásának minden részével…..
Az unortodoxia korát éljük (...), mármint itt a blogon, természetesen. Ennek jegyében ma is egy új típusú poszt jön. A szerzője Stacey, aki ugyan éppen határátkelés előtt áll, ám egy amerikai barátja felkérésére megpróbálja összeszedni, mi az, ami szerethető, ajánlható…..
„Talán mi vagyunk azok, a félmillió, akik miatt egyszer nálunk is normálisan lehet majd élni, dolgozni" – írja a mai posztban Öreghaver, akinek írásában sok olyan pont van, amivel egyet lehet érteni, és persze nyilván sok olyan is, amivel majd vitatkoztok. Egy biztos: ötven…..
Mai szerzőnk Amerikában született magyar szülőktől, immár hatodik éve él Magyarországon. Arra gondoltam, nem minden tanulság nélkül való végigolvasni (és megbeszélni) Chris írását. „Pár blogbejegyzést már olvastam, és tudom, hogy az én esetem más, de szeretném…..
Évről évre egyre többet foglalkozunk magunkkal, megjelenésünkkel. Talán nem ér senkit sem meglepetésként, hogy ez a tulajdonságunk már a kezdetektől fogva a nők "átka". A ráncok jönnek, az évek pedig egyre múlnak, de ennek ellenére nem adjuk fel a harcot. Manapság viszont,…..
Mármint nem akármelyik aranygyűrű, hanem az, amelyet Sruli Recht ausztrál divattervező készíttetett magának és melyen saját bőre és némi szőrzet is található. Ráadásul elképesztő összegbe kerül. Figyelem, rémisztő videó jön! Az ember az interneten gyakran belefut…..
szólószőlő 2013.01.30 20:27:11
"Semmi olyat ne tartsunk az otthonunkban, amiről nem hisszük, hogy használható, vagy igazán szép."   Közel száz éves hangzott el a fenti mondat az angol polihisztor William Morris-tól, akit az eddigi cikkekben, rejtve vagy nyíltan, már idéztünk. Az Arts and Crafts (Művészetek és Kézművesség)…..