Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dávid Such

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filófaktor Mikor tudunk valamit? 2015.01.30 07:35:22
Gondolj az egyetemi vagy a gimis éveidre. Ugye a te óráidon is mindig volt egy srác vagy lány, aki mindig mindenről mindent tudott. Nem csak az órai anyaggal volt mindig tisztában, nem csak az ajánlott irodalommal, de bármikor húszperces, mélyenszántó elemzéseket tudott adni a…..
Dávid Such 2015.01.30 23:42:16
Arra gondoltam ideje trollkodnom egyet: szóval az olyan nagyokosok, akik így kezdik, hogy 'rém egyszerű a dolog' bizonyára olyannyira primitívnek látják ezeket a problémákat, hogy drága idejüket, még arra is sajnálják, hogy megírják eme nevetséges érvrendszereket földig romboló, minden kérdést és homályt egyből eloszlató cikküket, amellyel szegény földi halandók elméjét betölhtetnék világossággal, és amelyért talán hálából minimum alapítanának - minden hagyományt felrúgva - egy filozófiai Nobel-díjat, csak, hogy egy ilyen hősnek adományozhassák. Hiszen miért is cserélnék fel a lehetőséget, hogy blogokon, mi több mások blogján, kis kommentekben rejtsék el a TUDÁST, így biztosítva a későbbi korok talán fejlettebb intellektusú kultúrtörténészeinek azt a poént, hogy annak dacára, hogy a 21. század filozófusainak krémje sem jutott el odáig, hogy kétezer éves problémákat végre lezárjon, az IGAZSÁG tiszta fénye egy kulcslyukméretű nyiláson hatolt be barbár világunk őrültségekkel és irracionalitással teli, mélységesen sötét szobájába. Bár a szerző igyekezete dícsérendő, hogy nem kevés utánajárással igyekszik összefoglalni és érthetővé tenni a szakértők álláspontját, természetesen rejtve fog maradni a szeme előtt, hogy az IGAZSÁG, nem az általa mérvadónak tekintett tudományos folyóiratokban fog felderengeni, hanem ott áll blogbejegyzésinek kommentjei között, kacagva az internetfüggőségbe hanyatlott emberiség morálisan is megcsömörlött intellektuális csődjén.
Dávid Such 2015.01.31 21:11:29
@ipartelep: jaj te kis te, hát még a szívedre is veszed? Mit gondolsz, akiket te lesajnálva inzultálsz, azok vajon nem hasonlóan érzik magukat? Na, részemről nem tudok többet hozzátenni, további jó trollkodást :P ...
Dávid Such 2015.02.08 14:02:58
@Kapelner Zsolt: Hi, nem is akarnám az ellenkezőjét vindikálni - konstruktivitást. De azzal nem értek egyet, hogy ha valaki nem vesz részt valamiben, attól még ne tudna a dolog színvonaláról ítéletet hozni. Másrészt az sem áll, hogy elrontanám mások ilyen jellegű szórakozását, hiszen nélkülem is fog folytatódni a kommentelés. Ámde asszem nem vagyok egyedül - néhány ismerősömet is megkérdeztem, akik valami hasonló bizarr émelygést tapasztalnak mint én, amikor a cikk végéhez érve, érzem, hogy nem kellene még lejjebb görgetnem az oldalt. Biztos nem vagyok elég kifejlett az akraszia elleni küzdelemben, de általában csak belenézek mit írnak, és elmegy a kedvem... az emberiségtől. Valahol ez hozzátartozik magához az oldalhoz, és egy ilyen médiumnál a hasonló benyomások eléggé meghatározóak tudnak lenni. Nem akarlak riogatni, objektívan nem tudom megmondani, hogy ez visszaveti-e az olvasottságot, de azért a csendes többségre is kellene gondolni, és nem feltétlenül annak az 6-5 embernek kellene terepet biztosítani, akik ordenáré módon akarják kifejteni az egyébként persze nem mindig teljesen tájékozatlan véleményüket.
ilyesmiket tudnék még emlegetni, mint ez: 444.hu/2014/12/06/az-anonim-velemeny-olyan-mint-a-segglyuk-budos/
"Egyes szavak sértőek lehetnek másokra nézve, így jobban tesszük, ha odafigyelünk, kit-mit milyen néven nevezünk meg. A Gyűrűk Ura világában sincs ez másként. Innen üzenjünk az összes ember-soviniszta gondorinak meg faölelgető tündének, hogy nekünk is van önérzetünk! Soha…..