Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Felkelanap Napsugár

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki Ferije lerántja a leplet: a volt miniszterelnök egy pár perces kisfilm keretein belül elkalauzol minket a mutyi őshazájába, Felcsútra: egészen hihetetlen, hogy az adó milliárdokból épített csatornák, a semmiből épülő stadionok és a 800 milliós osztalékot felvevő…..
Felkelanap Napsugár 2013.09.08 08:37:16
@féregírtó:
Minden igaz!!!!!! Szerintem azóta is úgy fél a felcsúti gerinctelen rém a Gyurcsánytól, mint az ördög a szentelt víztől!!!!!!
Azóta sem mert kiállni egy élő meccsre vele!
A digitális átállásról nem mindenki szerzett időben tudomást. Ezért eshetett meg mindez. Jani bá’ megdöbbenve tapasztalta, hogy egy ideje már nincs adás a tévében. Kedvenc sorozatát szerette volna nézni, de helyette csak – hiába kapcsolgatott össze-vissza – hangyafocit…..
Vége van. Vége. Ennyi volt. A kurvaéletbe! Pedig mennyi mindent megpróbáltam. Mennyit tettem, mennyit gürcöltem. Mennyiszer elmondtam, hogy kettős mérce. Hányszor ordíttattam a Hankiss Ágnest hiába. Akkor már a párttól is megkaptam, hogy: "A kétharmados demokratikus többség…..
Felkelanap Napsugár 2013.07.04 07:48:48
@magándemokrata: Ennek a hazug, rabló, gerinctelen agyilag zakkant, féregnek még a magyar földről is takarodnia kell a seggyny@lóival együtt!!! Előtte vagyon elkobzás!!!!
A legkisebb királyfi nyilvános hüppögőnapot tartott tegnap Bilbaóban. Mert az van, tecciktunni, hogy minden alap nélkül van. A bántás. Ő esztet nem érdemli de télleg. Nem elég, hogy  holmi német kisvárosi polgármesterecskék se akarnak már magyar állami kitüntetést…..
Felkelanap Napsugár 2013.04.16 13:24:12
@bella _ciao:

Remélem a hívek nyilvánosan a téren a füstöshöz járulnak és benyalnak csontig!!!!
Felkelanap Napsugár 2013.04.16 15:46:11
@Ergosum:

Hát, hálálkodni kell az eddig kivetett adókért, van vagy 30 felüli, meg a többi megszorításért,rablásért, osztogatásért, meg a nyomorért, nincstelenségért, meg az éhezésért és a többi miatt!!!!

Tehát HÁLA-ADÓ!!!!!

Érthető ugye???
Van ugye az európai jogállamiság és a magyar (más néven kétharmados vagy NER-es) jogállamiság. A kettő látszólag hasonlít egymásra, valójában azonban ég és föld. Ezt deklarálja most (Orbán Viktor közvetlen utasítására) a magyar jogalkotás.Orbán Viktor azért…..
Folytatódik a Magyar Abszurd, amelyre az életünk megy rá. Lássuk csak az utolsó pár nap eseményeit, hogy megértsük, miféle pusztítást végez az országban ez a rezsim, amely az Európai Unió egyetlen diktatúrája. Rendőrök agyonvertek egy embert, majd a halottat, aki már nem csak…..
Felkelanap Napsugár 2013.04.13 20:34:08
@whatsoever:
Sajnos engem is 56 évesen, több, mint 35 évi munka után dobtak utcára, ebből 30 év közszférában eltöltött. Több , mint egy éve keresek munkát, de a korom miatt nem vesznek fel, hiába van iskolám, gyakorlatom. Most semmiféle ellátást nem kapok, éhezünk, fagyoskodunk, banki hitelt fizetni nem tudjuk (a bankból naponta többször hívogatnak, mikor fizetünk?), még közel 10 évet kellene dolgoznom, de sehova nem vesznek fel!!!! Orvoshoz nem tudok menni, gyógyszert nem tudom kiváltani, magas vérnyomásom van, térdemben kinövése vannak, műttetni kellene, de kenyérre sem jut!!!! Az idegösszeomlás határán vagyok, de se munka, se leszázalékolás, se semmiféle segítség, se az államtól, se önkormányzattól!!!!
És bizony több százezren vagyunk így, ilyen helyzetbe, hogy egy büdös fillér bevételünk nincsen!!! Éhezünk, vegetálunk, aztán az idegeink felmondják a szolgálatot, és megdöglünk, vagy saját magunk gyilkoljuk meg magunkat!!!!!!!
Elcsattant egy pofon és ezzel szerintem új korszak kezdődött. Egy rokkantnyugdíját elvesztett bányász szerda este, lakossági fórumon vágta pofon Polics József komlói polgármestert.Mintegy ötven érintett (volt) bányász olvasta a fideszes országgyűlési képviselő fejére…..
Felkelanap Napsugár 2013.02.28 11:55:07
@hot-spot:
én nem cigizek, de a rohadj meg fideSS, azt mondom én is, mert a családban és környezetemben sokakat munka nélkülivé tett, fiatalt, idősebbet egyaránt!!!! Azért, hogy a sok hozzá nem értő párt katonát jól fizető helyekre betolja!!!!
Felkelanap Napsugár 2013.02.28 12:02:47
@buday008:
Az nem tanulás volt, csak diploma "megvétele", amiért aztán külön géppel, 32 millióért elruccant!!!!
Felkelanap Napsugár 2013.02.28 12:35:45
@TheSaurus:

Nagyon igazad van! Mi is féltjük! Még pedig a nincstelenségtől, éhezéstől, fagyoskodástól, kilátástalanságtól!!!!!!!

A hatalmon lévők meg csak lopnak, milliárdosodnak!!!
Lassacskán úgy tűnik véglegesen pont került az immár másfél éve húzódó IMF-körüli pávatánc végére. Orbán Viktor Brüsszelben azt mondta, hogy a történet a vége felé közeledik, mivel Magyarország nem kér hitelt, az IMF pedig nem akar elővigyázatossági hitelmegállapodást…..
Nyomja ezerrel a bóvlikormány feje, hogy mekkora pénzt szakított le Magyarországnak az uniós pénzügyi tárgyaláson. Pedig amit "elért", az bizony kudarc. Hiába az összes vonatos hasonlat, hogy mekkora sterelvényen fér el az összeg. Az az igazság: Gyurcsány Ferenc megint lenyomta…..
Felkelanap Napsugár 2013.02.09 12:31:58
@kentersturz:

A statisztika csodákra képes!!!! Az azt hozza ki, amit láttatni akar, attól függően, hogy mit veszek bele, illetve ki belőle!!!

FŐLEG, HA BÚSÁSAN MEG VAN FIZETVE A KÉSZÍTŐJE!!!!!

Tudja, én csak annak a statisztikának hiszek, amit én hamisítok!!!!
Felkelanap Napsugár 2013.02.09 12:45:21
@kartel666:

Elég nagy még a húgyagyú, hazug, hazaáruló kishitlernek a a füstösbe, csontig benyaló bérenceinek a száma, könnyen el fogja tudni köztük osztani ezt a kis pénzt!!!!!

Mi meg nyögjük majd a visszafizetést!!!!!
Sőt még az unokáink is nyögni fogják!!!!!

MAGYAROK ÉSZBE KELLENE KAPNI, AMÍG CSŐDBE NEM VISZI EZ A KIS AGYILAG ZAKKANT c.i.GÓ AZ ORSZÁGOT!!!!!!!

MINDENT TÖNKRE TETT, KILOPOTT A BÉRENCEIVEL EGYÜTT!!!!

RABSZOLGASORSRA JUTTATOTT BENNÜNKET, MÉLY NYOMORBA TASZÍTOTTA A MAGYAROK NAGY RÉSZÉT!!!!!

LEGALÁBB 6 MILLIÓ KOLDUS ORSZÁGA LETTÜNK!!!
Talán sosem volt olyan távol egymástól az oktatási tárca és a pedagógusok véleménye, mint amióta élesben működik az új közoktatási (köznevelési) rendszer. A minisztérium és különösen a felsőoktatásról (jól felfogott önérdekből) letiltott Hoffmann Rózsa…..
Felkelanap Napsugár 2013.01.23 11:34:19
@Bev Ernő:

Kedves Intézményvezetők!

hoffmannrózsika megmondta, a tanár vegyen krétát, ... meg papírt, ... meg fizesse a posta költséget,... stb., ......ez a dolguk!!!!!!!
Felkelanap Napsugár 2013.01.24 14:29:07
@Morcos Kartal:

Nem kell itt kérem csodálkozni!!! A húgyagyúak ennyit tudnak!!!!!
Lehet benyalni a füstösbe, csontig!!!!!

Már 2 évvel ezelőtt kellett volna a közoktatás átalakítás ellen ágálni!!!!!
Igazi sikertörténetnek nevezte Hoffmann államtitkár pár napos üzem után a közoktatás államosítását. Igaz ugyan, hogy vécépapírért az önkormányzatokhoz küldi az igazgatókat, de ezek apró, idegesítő apróságok. Kár, hogy egy dolog működőképességét - ami azért a…..
Felkelanap Napsugár 2013.01.15 11:34:15
" Mr. Bear 2013.01.12. 11:38:30
@ColT: A nyugdíjasok meg szeretik az unokáikat...

Szeretni nyilván szeretik, de ez nem jelenti azt automatikusan, hogy hallgatnak is rájuk. Az én gyerekeim egyértelműen vesztesei ennek a szép új világnak, de ez nem ingatja meg a nagyanyjukat (anyámat) abban, hogy ez a világ a létező világok legjobbika, és ő még ennyi nyugdíjemelést soha nem kapott, mint most (tépheted a szádat, hogy ez automatikus, és ha sokat kap, akkor az azt jelenti, hogy nagy az infláció, míg az én fizetésem - ugye - csökken, hála a családbarát adórendszernek), és különben is, mennyivel kékebb az ég, mióta ezek az áldott, jószándékú, talpig becsületes keresztény ifjak elkergették a mocskos kommunistákat. "

A számból vette ki a szót!!!
Ugyan ez van nálunk is!!!
Anyósom istenesíti ezt a ganyé bandát!!!
Hiába engem 56 évesen munkanélkülivé tett ez a banda, a közoktatás átszervezés miatt!!! Még 10 évet dolgoznom kéne, de sehova nem vesznek fel!!!
A gyerekeimnek nincs munka, éhezünk fázunk!!!!

De el van olvadva ezektől a hazaárulóktól!!!!

Mondhatom én neki, hogy bármilyen törvényt hoznak az csak a felső tízezernek jó!!!! nem érti!!!

A családi, a 16%-os adózás csak a milliós havi keresetűeknek jó, mert nekik havonta, nettóban 400-500 ezer forintot jelent.
Vagy a mostani
rezsi csökketés: hát neki havonta jó, ha 1 ezer forintot jelent!!!! mert szerencsétlennek csak a villany fogyasztáshoz kapja!!!, nincs gáz bevezetve!!!
De a nagyfogyasztó gazdagéknak havonta akár több száz ezer forintot, mert ott még az uszodát is fűtik!!!!

De nem fogja fel, mert ő csak azt látja, hogy 1 ezer forintot kap!!!!

Az hogy nekem, meg az unokáinak nincs munkája el sem jut az agyáig!!!!!

rezsit nem tudjuk fizetni, a bank kölcsönöket, fát venni alig tudunk, ennivaló, egyebek, és a többi, és a többi.....

Ezek csak úgy kiesnek az agyából nem fogja fel!!!

És, hogy a másik oldalon a kormánypárt meg milliárdosodik, meg szórja a pénzt, különböző semmit mondó tanácsadásokért, meg a focira, meg a stadionokra, ezeket már nem tudja felfogni.....sajnos!!!! És már legalább 6 millió koldus országa vagyunk!!!
Felkelanap Napsugár 2013.01.15 12:09:59
@ColT:

ha jól tudom:

mitgegangen = vele ment
Ha a NEFMI által erőltetett terv tényleg megvalósul, a BKK kénytelen lemondani több elővárosban biztosított buszüzeméről: az ország 10 leggazdagabb településéből háromról: Budaörsről, Solymárról, és Nagykovácsiról, valamint Gyál, Pécel, Lakihegy,…..