Regisztráció Blogot indítok
Adatok
almameter

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FELNŐTT TARTALOM!! A Fuck for Forest egy norvég alapítású - a szexuális szabadságot és a természetvédelmet hirdető - non-profit szervezet, aki e két hitvallást nagyszerűen egy fedél alá hozta. Tevékenységük abban áll, hogy szexuális aktusaikat pénzért lehet kukkolni a…..
Piroska és Farkas Sok barna 2013.01.26 11:55:28
Megint elkezdett jönni a barna, sűrű valami. Eddig még ennyi sosem távozott, mint most. Komolyan, annyira rémes ez az egész, ahogy meglátom, ahogy összeszorul a lelkem, ahogy félek, ahogy sírnom kell de nem akarok kiborulni, ahogy féltem, ahogy görcsölök, ahogy percenként nézem,…..
Tizenotszor hangzott el a fenyegeto veteles a doktorur szajabol, es persze lattam leirva is nemegyszer, ami a lapomat toltogette. Ma reggel ota jon a barnas verzes (most nem olyan halovany, inkabb majdnemverzes). Farkas hazarobogott, Nunut leadtuk es otkor mar a korhazban voltam. Olyan doki…..
Felkeltem, kimentem és megláttam a betéten a sok barna folyadékot, aztán a pairon is, aztán megint és megint, ahányszor csak megnéztem. Felkeltettem Farkast, megnézte és csak annyit mondott: megyünk be. Rutinosan mentek a dolgok. Telefonált Nagyinak, átugrott érte. Én álltam pár…..